Nu ska jag äntligen sätta mig ner och skriva vad som hände förra helgen.. har dragit mycket på det för att jag kommer typ börja störtböl för då känns de verkligen som de har hänt..

Fredagen började med att jag gick upp typ 4 på natten gjorde mig iordning osv sen efter en lång promenad till centralen så mötte jag äntligen upp karro :) Vi satte oss på tåget vid halv 6 och snackade om hur det skulle bli att träffa Justin osv man kunde redan då inte fatta att de va det vi skulle göra..

Efter 2 timmar var vi äntligen i Stockholm!! Längtan var stor! Haha vi kom precis till folkruschen och de var folk överallt.. tur att man vart i Stockholm tidigare annars vet ja inte hur de hade gått med tunnelbanan.. Vårt hotell låg i kista så fick ta tunnelbanan dit för att få checka in och lämna våra saker som tur var så löste de sig. Så vi äntligen fick ta oss till tele 2 arena!! 

Väl framme efter vi köpt massa mat ogrejer så stod vi äntligen i kön bara typ 7 timmar kvar..vi hamna ganska bra till så nu var det bara att vänta.. man hade iallafall lite ögongodis i kön att kolla in haha. 

En rolig sak hände oxå kom in en kille i kön som både jag och karro reagera en kopia av Justin så både jag och hon fick hjärtattack hhaha!! 

Vid typ 2 kom Tess äntligen fram till oss dock så drog hon iväg en stund men kom tillbaka senare och vi snacka och hade de skoj fram till folk blev typ galna och vi fick resa oss upp haha har aldrig vart med om något liknande.. när det väl var insläpp så trodde man ju typ man skulle bli nertrampad som folk knuffa fick smått panik..

Eehw äntligen var vi inne i arenan typ 1 timme och 30 min kvar.. till förbanden börja spela hade aldrig hört dom förut så var en aning segt men äntligen efter lång väntan kom Justin ut på scenen.. kändes så jäklar overkligt får typ ont i magen av att skriva detta för att de känns inte som allt detta har hänt.. att få se sin största idol som man följt sen 2010.. att få se han irl jag var mållös.. kunde varken gråta eller skrika som gjort på alla Danny konserter.. 

Jag var i chocktillstånd.. är jag fortfarande.. om någon skulle säga du var och såg Justin va? Skulle inte kunna berätta eller beskriva för de skylle kännas som jag hitta på allt.. men men konserten var så himla bra och han verkligen trivdes på scenen var så mysigt och se..

Konserten var typ 2 timmar ville aldrig att de skulle ta slut..Efter konserten följde vi tess till bussen för att sen dra till hotellet. Vi var som zombiesar vart vakna i nästan 1 dygn.  Orkar inte skriva mer nu så fortsättning följer.. nu ska man sova en ny dag imorgon 

Gonatt alla!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla glada!

Imorgon kommer bästa karro över och vi ska planera en mini resa till stockholm för att gå på vidstar festival :D Massa youtubers kommer dit och apollo 5. Så får man träffa dom igen längtar sönder! Snart fyller även min älskade son år så blir att planera det också!!Likes

Comments

Nu är jag helt slut efter en helg i nedre delen av sverige.. så mycket man vart med om helt sjukt! Sist jag var iväg vad för 4 år sedan..

Fredagen börjar med att jag kommer till Ulricehamn där min polare bor för att sen ta bussen till jönköping. Vi kommer dit till 12 och festivalbyn skulle öppna vid 14 men de var signering och sådant ännu senare. Så vi gick runt i affärer och åt på mc donalds och gick på toa på hotellet. Sen köpte vi smink och gick tillbaka till hotellet för att sminka mig och då satt apollo 5 i lobbyn då dom skulle ha en minispelning.

Vi gick och ställde oss under taket för att de spöregna och då mötte vi på en av körsångarna från rix som hälsade dock hade jag ingen aning om vem det var fören min kompis sa vem de va :P Sen gick vi till eventbyn då för att se apollo 5 spela och såklart skulle de börja regna igen.. Efter deras spelning så tog vi massa kort med dom men jag missade att ta me mig och killarna så jag fick smita in i mellan de andra fansen för att ta kort. Efter vi var klara så drog vi till hotellet igen för att ladda mobilerna som typ aldrig laddades ändå... stod vi där till konserten börja drog dit och apollo 5 var såklart bäst!!

När konserten var slut så drog vi till hotellet igen.. för att ladda mobilerna innan vi skulle dra hem. Mötte då på smith and tell som tog kort med fans och mattias och albin som marika snacka lite med.. :)Och jag skickade en snapchat till Herman från apollo 5 fråga vad han gjorde. Snapchat fakka ur så han inte se vad han svara...

Sen vi halv 10 typ drog vi till bussen och vi fick åka gratis för att de va jönköpingsbuss :D

När vi kom hem till marika så funkade snapchat igen och fick se vad Herman svarat :D Tänker dock inte skriva vad vi skrev men mysigt var de! På lördag morgonen när jag vaknat typ så fick jag en snap av honom där han fråga VAD jag gjorde :) Roligt när sånt händer!! Kan bara säga att de vart en riktigt lyckad fredag en av de bästa på länge!!
Likes

Comments

Hänt lite sen sist jag bloggade ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments


Min förlossning

Det hela började med att jag börja få ont i nedre delen av magen när jag satt framför datorn. Började gå runt i vardagsrummet för jag kunde inte koncentrera mig.. Barnets pappa (micke) låg i soffan med typ 40 graders feber helt borta. Trodde först jag blivit dålig i magen och behövde gå på toa men när jag väl satte mig ner så kändes de som jag kissat ner mig och sen såg jag lite blod i trosorna och undra om allt som de va..? Först sa jag till barnets pappa vad som hade hänt sen ringde jag bb och dom sa att de var som de skulle. När vi lagt på så kände jag att jag blev alldeles blöt och förstod att vattnet hade gått..

Väckte micke och sa att de va på g och ringde bb igen och sa att vattnet gått, då frågade dom hur ont jag hade och jag sa att de va lugnt än så länge.. och jag skulle komma in efter jag ätit osv. Så jag tog de lugnt och ringde min morbror som inte svara, sen min andra morbror som inte hade någon bil så ringde min mosters kille och sa att han kunde hämta mig om ca 40 min. Tänkte ta något att äta men hade varken lust eller ork för då började de göra ondare. Ringde mammas sambo som skulle ringa mamma och säga att de va på g då dom var utomlands. Ringde även förlossningen då jag inte orkade vänta längre.. dom sa att jag kunde komma in..

Jag och micke packar det sista i väskan, sen kommer min mosters kille en timme ca efter första värk och kör oss till bb tog typ 5 min om ens de.. SKÖNT då det börja göra riktigt ont!

Han släpper av oss och jag o micke går in till bb. Vi blir bemötta av en barnmorska och visar oss till ett rum. Frågar vad jag vill pröva för bedövning och jag får pröva tens apparaten. Efter ett tag kom mickes mamma och var med som stöd.

Tensapparaten funkade bara ett tag så bad om lustgas och efter jag fick den så kommer jag inte ihåg så mycket.. hehe hade den typ hela tiden 😄

Orkar inte skriva mer än såhär idag så fortsättning följer!Likes

Comments