Hej alla glada!

Imorgon kommer bästa karro över och vi ska planera en mini resa till stockholm för att gå på vidstar festival :D Massa youtubers kommer dit och apollo 5. Så får man träffa dom igen längtar sönder! Snart fyller även min älskade son år så blir att planera det också!!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är jag helt slut efter en helg i nedre delen av sverige.. så mycket man vart med om helt sjukt! Sist jag var iväg vad för 4 år sedan..

Fredagen börjar med att jag kommer till Ulricehamn där min polare bor för att sen ta bussen till jönköping. Vi kommer dit till 12 och festivalbyn skulle öppna vid 14 men de var signering och sådant ännu senare. Så vi gick runt i affärer och åt på mc donalds och gick på toa på hotellet. Sen köpte vi smink och gick tillbaka till hotellet för att sminka mig och då satt apollo 5 i lobbyn då dom skulle ha en minispelning.

Vi gick och ställde oss under taket för att de spöregna och då mötte vi på en av körsångarna från rix som hälsade dock hade jag ingen aning om vem det var fören min kompis sa vem de va :P Sen gick vi till eventbyn då för att se apollo 5 spela och såklart skulle de börja regna igen.. Efter deras spelning så tog vi massa kort med dom men jag missade att ta me mig och killarna så jag fick smita in i mellan de andra fansen för att ta kort. Efter vi var klara så drog vi till hotellet igen för att ladda mobilerna som typ aldrig laddades ändå... stod vi där till konserten börja drog dit och apollo 5 var såklart bäst!!

När konserten var slut så drog vi till hotellet igen.. för att ladda mobilerna innan vi skulle dra hem. Mötte då på smith and tell som tog kort med fans och mattias och albin som marika snacka lite med.. :)Och jag skickade en snapchat till Herman från apollo 5 fråga vad han gjorde. Snapchat fakka ur så han inte se vad han svara...

Sen vi halv 10 typ drog vi till bussen och vi fick åka gratis för att de va jönköpingsbuss :D

När vi kom hem till marika så funkade snapchat igen och fick se vad Herman svarat :D Tänker dock inte skriva vad vi skrev men mysigt var de! På lördag morgonen när jag vaknat typ så fick jag en snap av honom där han fråga VAD jag gjorde :) Roligt när sånt händer!! Kan bara säga att de vart en riktigt lyckad fredag en av de bästa på länge!!
Likes

Comments

Hänt lite sen sist jag bloggade ;)

Likes

Comments

casual
Classic
Boy meets girl
Party
playful

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments


Min förlossning

Det hela började med att jag börja få ont i nedre delen av magen när jag satt framför datorn. Började gå runt i vardagsrummet för jag kunde inte koncentrera mig.. Barnets pappa (micke) låg i soffan med typ 40 graders feber helt borta. Trodde först jag blivit dålig i magen och behövde gå på toa men när jag väl satte mig ner så kändes de som jag kissat ner mig och sen såg jag lite blod i trosorna och undra om allt som de va..? Först sa jag till barnets pappa vad som hade hänt sen ringde jag bb och dom sa att de var som de skulle. När vi lagt på så kände jag att jag blev alldeles blöt och förstod att vattnet hade gått..

Väckte micke och sa att de va på g och ringde bb igen och sa att vattnet gått, då frågade dom hur ont jag hade och jag sa att de va lugnt än så länge.. och jag skulle komma in efter jag ätit osv. Så jag tog de lugnt och ringde min morbror som inte svara, sen min andra morbror som inte hade någon bil så ringde min mosters kille och sa att han kunde hämta mig om ca 40 min. Tänkte ta något att äta men hade varken lust eller ork för då började de göra ondare. Ringde mammas sambo som skulle ringa mamma och säga att de va på g då dom var utomlands. Ringde även förlossningen då jag inte orkade vänta längre.. dom sa att jag kunde komma in..

Jag och micke packar det sista i väskan, sen kommer min mosters kille en timme ca efter första värk och kör oss till bb tog typ 5 min om ens de.. SKÖNT då det börja göra riktigt ont!

Han släpper av oss och jag o micke går in till bb. Vi blir bemötta av en barnmorska och visar oss till ett rum. Frågar vad jag vill pröva för bedövning och jag får pröva tens apparaten. Efter ett tag kom mickes mamma och var med som stöd.

Tensapparaten funkade bara ett tag så bad om lustgas och efter jag fick den så kommer jag inte ihåg så mycket.. hehe hade den typ hela tiden 😄

Orkar inte skriva mer än såhär idag så fortsättning följer!Likes

Comments

Likes

Comments