Header


Tjingeling! Igår var jag superlycklig över att det äntligen var fredag och glad över att färgbomben som gjort mitt hår grått äntligen är helt ute ur mitt hår nu. Ju fler tvättar desto mer grönt blev mitt hår men nu är det som vanligt igen! Solen skiner precis som den gjort de senaste två dagarna och jag somnade i soffan igår innan midnatt, vilket resulterade i att jag idag vaknade pigg och alert strax efter sju på morgonen. Nu ska jag snöra på mig mina gå-skor och ett par sköna pantalones och sen ska jag ta en uppfriskande promenad i solen!


"Take time to do what makes your soul happy"Likes

Comments


Hej och förlåt för att jag inte prioriterat bloggen på typ... väldigt länge. Men nu kände jag för att skriva så därför läser du detta just nu. Detta år har börjat bra för mig. Det har hänt tre riktigt bra saker på bara en och en halv månad. Jag känner att jag kanske borde ha lite extra flyt nu för en gång skull efter de senaste åren. En bra sak som hänt är att vi ska flytta till en ny lägenhet!Jag älskar vår lägenhet som vi bor i nu, vi har ändå bott här i 2,5 år men den är tyvärr väldigt opraktisk och konstigt byggd så nästa flytt blir till en helt ny lägenhet som håller på att byggas i detta nu och blir färdig i början på maj. Lägenheten har snedtak på vissa ställen, stora fönster i vardagsrummet som också sitter ihop med köksdelen. Det bästa av allt är ändå att det i sovrummet finns en skjutdörr som leder in till ännu ett rum som är en walk in closet, hur fantastiskt? Sen får jag ju inte glömma balkongen, egen tvättmaskin, torktumlare och tvättmaskin och inget av det har vi just nu så det ska bli riktigt skönt.I dagsläget håller vi på och försöker planera hur vi ska inreda. Vi vill börja om och köpa nytt, rastlösa tvillingar som vi är. När vi köpte nya möbler sist så tänkte vi vittvittvitt. Nu börjar tankarna vandra vidare på mer svart, det känns mer stilrent och klassiskt. Det ger mer kontraster till rummet. Det är dock svårt att försöka fila på planeringen då vi inte har sådan jättekoll på hur lägenheten faktiskt kommer att se ut när den är klar. På visningen fick vi se en liknande lägenhet där dem precis hade fått upp väggar och fönster i, men golv, tapet och kök hade inte fått komma upp en men det ska bli spännande att se slutresultatet!


Likes

Comments


I måndags hade jag tråkigt och kollade därför på resor till sommaren. Tanken var aldrig att boka då det är lång tid kvar, men så hittade jag detta hotell. Ett sensimar hotell till Kroatien och kunde helt enkelt inte låta bli, så vips blev vi med en resa! Jag har länge velat åka till Kroatien och såg nu ett ypperligt tillfälle att göra det i år, så varför inte!Såhär kommer vårt hotellrum att se ut då jag bokade ett rum med direkt utgång till pool, vilket jag ser framemot mest! Efter gårdagens väder här i Gävle så känns det bra att ha något att se framemot.


Likes

Comments


Tidigare i vårt vardagsrum så hade vi en stor och rosa tavla som jag målat men jag gillade inte riktigt färgerna och tyckte inte att tavlan matchade till allt annat i rummet........ så målade jag en till tavla och valde färger som går bättre ihop med våra möbler och textiler. Jag har insett att vi följer en röd tråd i vårt hem: turkost. Jag tror det är bådas favoritfärg utan att vi nämnt det för varandra.Tidigare när jag målat så jag varit väldigt försiktig och varit noga med att HA något att måla. Men detta är konst för mig. En massa kladd som man kan lite tyda hur man vill. Jag tycker abstrakt konst är den finaste. Tycker inte ni?


Likes

Comments

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Jag satt och tänkte och tänkte utan att komma på något men så slog det mig, år 2016 var det år jag för första gången i mitt liv åt mat på Max. Sjukt va?

Vilka länder besökte du?

Kreta och Cypern!


Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017?

Jag har saknat mig själv sedan 2014 så jag hoppas att den delen visar framfötterna i år!

Vad var din största framgång privat?

Att jag tagit mig otroligt långt i mitt psyke. För ett år sedan var jag helt vilsen i utmattningssyndrom, jobbade 25% och trots försök, inte klarade av 50%. Nu har jag i två månader jobbat 75% och börjar närma mig 100% så småningom. Det betyder otroligt mycket för mig efter snart två år med sjukskrivning och terapi.

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor.

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2016?

All I wanna do - Martin Jensen. Varje gång jag hör den så känns det som att jag är tillbaka i Cypern, sittandes på en solstol uppe på ett litet berg med havet nedanför och bara andas in atmosfären och njuter av solens strålar mot min hud.


Var du gladare eller ledsnare detta år jämfört med tidigare år?

Jag var mycket gladare än vad jag har varit på evigheter. Mitt liv stannade helt och hållet 2014 och för första gången på länge har det känts som att jag just i år inte bara har stått och trampat på samma ställe, utan att jag har tagit mig någonstans och det har gett mig tillbaka glimten i ögat och fått mig att se ljuset i tunneln.

Vad önskar du att du gjorde mer?

Jag vill säga träna och ta hand om mig själv fysiskt men mitt fokus har bara varit på mitt inre då det har behövt vara prio ett. Sedan kan jag önska att jag umgåtts mer med vänner och gjort mer roliga saker tillsammans med dem jag älskar, men energin har inte funnits där och den lilla energin jag haft har jag behövt lägga på mig själv och försökt pusslat ihop det som tidigare gått sönder.


Den maträtt du åt mest 2016?

Pizza antagligen. Jag älskar pizza.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Helt ärligt så kommer jag inte ihåg. Jag minns varken var det var för väder (förmodligen varmt och soligt då jag fyller 31 maj), eller vad jag fick i present. Jag har ingen aning. Rätt sorgligt ändå?

Högsta önskan just nu?

Högsta önskan är att bli frisk. Jag vet att jag aldrig kommer att bli densamma eller helt återställd, men jag vill kunna vara fungerande som människa igen. Det hade gjort mig så lycklig.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Mindre av stress och oro. Att jag skulle ha haft mer tillit till att allt löser sig vilket som - då min kropp lägger av och förstör mycket för mig vid minsta lilla stress och det hade jag gärna sluppit.

Vad fick dig att må bra?

Alla terapitimmar, att måla, min sambos och min mammas stöd i allt och vår lilla katt.


Vem saknade nu?

Några från det förflutna som gott och väl får stanna kvar där.

Vad är du mest stolt över?

Att jag inte gett upp. Att jag står kvar.


Likes

Comments


Jag har i ett år använt macs läppstift i färgen brave slaviskt. Den började därför ta slut och förra veckan trodde jag att jag hade tappat bort läppstiftet så jag beställde ett nytt och passade på att beställa hem två andra färger också, väldigt snarlika färger till brave.När jag fick hem paketet och var supermegaglad över att slippa känna mig naken på läpparna så lyckades jag såklart hitta läppstiftet som jag trodde att jag hade slarvat bort. Det händer alltid mig att jag tappar bort något och så köper jag nytt och sen har jag dubbelt av produkter, bara jag? haha.Brave | Teddy Velvet | Kinda Sexy


Likes

Comments

Är man trött på sina egna jackor så kan man alltid ta pojkvännens. Här är jag i min sambos jacka som jag så snyggt vek upp ärmarna på. Något stor i storleken såklart men det funkar det med!


Likes

Comments


Hur härligt hade det inte varit att vakna upp på morgonen och äta frukost i solens varma strålar? Såhär satt jag hela sommaren och odlade fräknar. Tänk vad man kan njuta av värme och ljusa dagar. Det är något som jag speciellt saknar såhär in på mörka december.

Likes

Comments