Header
New in


PYJAMAS FROM H&M

SOFT BRA FROM CUBUS


Första feberfria dagen, woho! Äntligen så börjar jag känna mig piggare. Förkylningen är dessvärre kvar men det står väl inte på fören även den försvinner. Imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet, åh vad jag har saknat det. Saknat att vara människa. Har ju haft feber till och från i två veckor och nu är jag så satans trött på att glida omkring svettig i en pyjamas hela dagarna.

Den bygellösa bh:n är att rekommendera, älskar den!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min konst


Här är min senaste målning som jag blev klar med för någon månad sen, har efter det inte hunnit måla något. Jag tycker den är cool, lite annorlunda jämfört med mina andra tavlor - medan min kille tycker att det ser ut som att "djävulen" tagit över tavlan.. jaha tänker jag haha! Den blev konstig, knasig, abstrakt och absolut inte perfekt någonstans men sånt gillar jag!

Jag älskar ju att måla och även om jag ibland har tiden till att göra det så blir det så omständigt i vår lägenhet. Vi har ju två rum, vardagsrum och sovrum men inget rum är tillräckligt stort för att ha plats för mina målargrejer. Drömmen är ju att ha ett rum över som bara är mitt. Som andas j-e-n-n-h-y och att jag där målar, skriver och ritar. Att det är där jag trillar in i min lilla drömvärld och tappar taget om verkligheten. Åh så underbart det hade varit.


Likes

Comments

Skrivande, Kärlek

​Det är först flera år senare när jag går en regnig promenad genom stan
i mitten av november,  som jag erkänner för mig själv hur det egentligen ligger till. 

När situationer blir alldeles för jobbiga för oss människor att hantera så är det som att vi ställer undan situationen och tar tag i nästa. Och vi gör såhär hela tiden för att slippa komma i kontakt med det där som var så jobbig,  och till sist så har vi hunnit tagit tag i så mycket annat att det jobbiga lixom försvunnit ur våra system - trodde vi ja. 

Men så som med mycket annat så kommer det som ett brev på posten en dag. Ja, och där står situationen ännu en gång fylld med en massa oarbetade och inte så bekväma känslor, redo att tas hand om nu med en gång. Men vi tvekar när vi stirrar på den där lådan med så mycket gammalt i som vi trodde försvunnit med åren, och så gör vi ett nytt försök. Vi ställer undan den och tar tag i något helt annat. 

Och sådär håller det på..

----------------------

Men så en dag, när regnet öser ner och jag är trött efter fem dagars arbete men glad över att det äntligen är fredag. Då väller känslorna över mig precis så som det gjorde just då, för flera år sedan. Det går inte att styra när tårarna tillsammans med regnet gör en fors av vatten på gatan jag går på och det går inte att styra känslan i att vara på gränsen till att få en hjärtattack. 

Fan. Jag trodde du var mitt livs kärlek. 

Och så gråter jag ännu mer och hoppas på att ingen ska lägga märke till mig där jag går med huvan över mitt huvud gråtandes ner i marken. 

Mitt hjärta slets ju itu. Mitt syre försvann och marken drogs undan. Jag var så övertygad om att vi var rätt för varandra att jag inte såg någonting annat. Jag såg inte när vi sakta gled ifrån varandra och jag kände inte när du drog dig undan. Jag var bara så lycklig över att få vara med dig. Så lycklig över att få vara din. En del av mig dog när du lämnade mig men jag låtsades inte om det. Jag tyckte det var drygt att känna mig tom varje dag då du inte längre fanns vid min sida så jag försökte fylla tomrummet med annat. Vad som helst, bara det fick mig att känna värme igen. 

Och sen gick det år. Många år. Utan att bearbeta känslorna jag hade efter att du gick din väg. Känslorna av att sakna och älska dig så djupt och högt på samma gång. Hela tiden fyllde jag livet med annat att göra bara för att undvika det som gjorde ondast. Dig. Oss - det som inte längre fanns kvar. 

Men där i regnet kunde jag inte hålla tillbaka det. Jag hulkade i gråten och hasade mig fram genom blåsten och den regniga marken. Och samtidigt som det gjorde ont, så log jag. Jag log för att tiden var kommen. Log för att det tydligen skulle ta mig flera år till ett erkännande. Till att acceptera.

Och så insåg jag, att det inte längre gör något att du är där och att jag är här. Att under tiden som jag undvikit den del du krossade i mig, så har nya och bättre bitar av mig byggts upp av någon annan.


Likes

Comments

Home

Detta var något vi åt till middag i somras.. det kanske ser ut som att vi varit duktiga och tillagat själva här hemma men icke. Maten kom i dessa små formar som då var frysta och skulle in i ugnen. Det var någon spansk rätt med kyckling, lite annat jox och en hel del tomatsås. Det var faktiskt riktigt gott tillsammans med riset som vi gjorde till. 


Likes

Comments

Min konst


Som om det inte redan är tråkigt att vara sjuk, och ännu tråkigare blir det när man inte har tillgång till internet. Vi ska ha 30 Mbit/s via telias bredband men med nätverkskabel i till datorn så har vi 0,75 Mbit/s. Så igår pratade min kille med någon från telia i över en timme och kom fram till att det kanske är routern som det är fel på, trots att vi inte ens haft den i en månad (fick den via telia), så dem skulle skicka en ny som kommer imorgon. Fungerar fortfarande inte internet efter det så ska dem skicka hit en tekniker, men nu hoppas jag att problemet är så lätt som att bara byta ut routern!

Annars då? jag får väl sova, rulla tummarna och snyta mig tills vidare.


Likes

Comments

Looks

OFF SHOULDER BLUS, H&M | SHORTS, H&M | SANDALER, H&MWell... man skulle kunna tro att jag är ett h&m-freak (kanske jag är också)

Bruna, bara ben, tofflor, solsken, värme och strandpromenader.... hade inte suttit fel.


Likes

Comments

Home


Frukost är A och O för mig! Men idag drunknar jag i min förkylning och feber, så någon matlust kan man väl inte påstå att jag har. Ska försöka sova en stund och se om jag mår lite bättre efter det.

Förresten, är det någon som har bredband (fiber) via telia? som också har haft problem med internet enda sedan i fredags? Superdrygt.. köper ny dator och allt och så fungerar inte internet. Vi bytte nyss till Telia för att vårt gamla inte var bra. 

Godnatt! (godmorgon)


Likes

Comments

Skrivande


Den här människan, personen, killen. - Min kille. Min partner. Min livskamrat. Min sambo. Min kollega. Min bästa vän. Mitt livs kärlek. Jag vill bara ge en stor eloge till honom. Över hur fantastisk han är bara genom att vara sig själv. För två år sedan tog han mitt trasiga hjärta med storm genom att visa att han av alla, var den som verkligen fanns där för mig. Han tog mig under sina vingar och ganska nära inpå flyttade vi ihop. Jag tyckte inte då att jag kände honom så bra än, vi hade ju bara varit tillsammans i någon vecka.. men jag skulle hinna lära känna honom.


Han är den som tar ansvar. Som kommer i tid. Som ser till att vi har saker och ting hemma. Han är den som drar fram dammsugaren nio på morgonen en lördag. Eller nio på kvällen en tisdag, bara för att det är lite smulor på golvet. Han är den som bäddar sängen. Som tjatar på mig om att mitt smink och mina kläder ligger överallt. Han är den som alltid tar mig i famnen när jag är ledsen. Som håller mig på axlarna, ser mig i ögonen och säger att det kommer bli bra - och ger sig inte fören han övertygat mig om att han har rätt. Han är den som tagit emot mig i mina jobbigaste dagar i livet. När min posttraumatiska stress satt sprutt och en panikångestattack har lurat bakom hörnet. Han är den som lagar min favoritmaträtt till mig (den han lagade vår första "hemma middag") bara för att han vet att jag uppskattar det. Han är den som fått mig att inte längre ha lika mycket kontrollbehov. För jag älskar hans mat och jag litar på att han städar ordentligt eller att kläderna han tvättar inte blir missfärgade eller några storlekar mindre. Han är den som på alla hjärtans dag släcker ner hela lägenheten och tänder värmeljus överallt och som ger mig ett fång med rosor i flera omgångar. Han är den som avlastar mig när han ser att orken tryter. Den som ger mig råd och ber mig att vila när jag personligen bara kör på och inte hinner se att kroppen säger ifrån. Han är den som berättar för mig att jag duger som jag är och som peppar mig till att följa mina drömmar. Han är den som överraskar mig med diverse saker som jag länge velat ha, bara för att se mig glad. Han är den som köper en katt till mig när jag är utomlands, utan min vetskap. Som säger att en katt kan leva i tjugo år och att han räknar med att vi ska hålla ihop i minst tjugo år till. Han är den som håller mig i famnen på kvällarna och som kliar mig på ryggen när jag har svårt att somna. Han är min största trygghet i livet och min tillit för honom har aldrig varit såhär stark för någon annan.


Så tack. Tack för att du är du. Tack för att du vill dela ditt liv med mig och för att du älskar mig. Du är bäst.


Likes

Comments

Om mig

Jag kom in med världens utväxt då jag inte hade färgat håret på 12 månader. Nu ser utväxten mörkare ut på bild än vad den egentligen är (kall mörkblond). Personligen så gillar jag den men det jag inte gillade var den markanta linjen mellan utväxt och de blonderade längderna.

Jag ville inte göra speciellt mycket med håret mer än att få bort den där kanten men samtidigt ha kvar mycket av min utväxt så att håret kan fortsätta växa men samtidigt se bra ut. Först blev färgningen inte som tänkt så det fick göras om och då blev jag jättenöjd. Helst hade jag velat ha mer utav min utväxt kvar så att botten skulle vara lite mörkare än vad den är nu och jag hade kunde göra en ombre rakt av men då hade jag varit tvungen att färga utväxt med jämna mellanrum och det är jag för lat för. Nu fick det bli en askig färg och väldigt kalla slingor, nästan lila (underbart). Älskar det!


Likes

Comments