Header

Är kär i mina skor som jag nyligen köpte!! Kommer ihåg när jag var liten och alla sprang runt i såna här, jag hatade dem, haha!

Likes

Comments

Hej på er! Det var väldigt längesen jag bloggade, haha! Mycket har hänt, har egentligen ingen anledning till bloggpausen, kände nog inte för det bara. Nu är jag här iallafall! Den största förändringen sen sist är definitivt mitt hår. Det har blivit vitt! Hade haft idén i tankarna ett tag, kollade på lite youtubevideos och gick till den punkten att jag inte kunde somna för jag funderade på vad jag skulle göra med mitt hår, haha! Så jag köpte alla stuffs som behövdes och körde på, blev riktigt nöjd med resultatet! Har även klippt det pyttelite kortare, precis det jag gnällde om i senaste inlägget, haha.

Jag har även fyllt arton är så jäkla skönt. Vet inte riktigt vad det är som är skönt, men har längtat till min artonårsdag så himla länge! Har både tatuering och piercing planerat, dock inga bokade tider eller pengar än haha. Båda kommer antagligen att hända i höst iallafall!

Min födelsedag var i torsdags och den firades med mina närmsta vänner på bästa sätt; middag med american pancakes, glass, nutella, u name it. Efter det åkte vi till Ellen, förfestade och fixade oss för att bli av med Lipzoskulden, haha! Riktigt rolig kväll och min födelsedag vad perfekt, älskar er!

Annars då? Känner att det är väldigt mycket som händer nu och mycket som har hänt, är mitt i en storm i livet just nu kan man säga haha! Tror inte det lugnar ner sig förrän skolavslutningen tror jag, bara att köra på!


Likes

Comments

Idag har jag:
- Fattat tycke för en gammal tröja som jag använt ca 1 gång innan
- Insett att jag nog ändå vill ha liiiite kortare hår (klippte en del för typ 2 veckor sedan)
- Ätit alldeles för mycket onyttiga saker
- Umgåtts med bra människor
- Köpt livnödvändigt torrschampo
- Fastnat i serien Prison Break

Likes

Comments

Premiäranvände tröjan på gårdagens fika med Klari på strandis, supermys.

Likes

Comments

Fyndade världens goaste college-tröja igår på Junkyard!! Love it

Likes

Comments