1. Ditt bästa sommarminne? Det var nog när vi i klassen åkte till Italien på vårat gymnasiearbete, det var en rolig upplevelse då man inte ofta är utomlands sådär. Vi alla skulle guida ett ställe var då detta var vårat gymasiearbete så vi åkte runt en hel del i Rom som vi var i då, vi bodde i en lägenhet dem dagarna som vi var där, vi åt alltid ute på olika restauranger för att testa olika maträtter och det var verkligen hur gott som helst och Rom är verkligen en jättemysig stad verkligen värd att åka till. 

2. Bästa förhållande? Är helt klart detta förhållande som jag har nu med min älskade Jolian <3

3. Syskon? Nej jag har inga syskon.

4. Bästa mobilen du har haft? Iphone är den bästa som jag har haft även om jag har haft vissa problem med den som nog ganska många har haft, men jag tycker ändå att den funkar bra.

5.Vad skulle du göra om din favoritartist kom och plingade på min dörr? oj vilken bra fråga jaa jag skulle såklart bli väldigt glad och även väldigt chockad då man inte är inställd på att just den personen ska komma hem till ens dörr, det skulle helt klart vara en dröm som skulle gå i uppfyllelse. Om det skulle hända så skulle man väl bjuda in den personen och jaa vet inte hänga en stund kanske göra något roligt.

6.Vad vill du jobba med? Den frågan är ganska svår att svara på då jag inte själv riktigt vet, men jag gillar djur så kanske nåt i den riktningen eller kanske något med personlig assistent eller något helt annat. Får se helt enkelt vad det blir.

7. Din förebild? Har väl ingen direkt sådär förebild men två som jag jag ser upp till är Rebecca Eden och Amanda Breden för dem båda är otroligt snygga och så begåvade. Dem uppfyller sina drömmar och mål i livet dem bryr sig inte om vad andra tycker och tänker, utan dem gör sin grej liksom. Dem båda har fått tagit mycket skit och sånt men dem är starka personer så dem tar inte åt sig, sen är de väldigt duktiga på vad dem gör.

8. Bästa skolminne? Det var nog när jag gick första året på gymnasiet i Aneby när jag träffade första gången Thezz och Ellie, det var så nervöst och det fanns typ ingen annanstans att sätta sig än hos grabbarna, sitta själv eller sitta med dem, så jag satte mig hos dem och vi började prata, vi började lära känna varandra och började hänga mer och mer. Tillslut blev vi bästa vänner jaa jag och Thezz då, vi gick ju i samma linje och vi var bara två elever som gick den linjen så vi hade ganska chilla lektioner, chill skola i allmänhet och även chilla lärare, det var ganska liten skola tror det gick max 50 elever totalt på hela skola. Har massa bra minnen därifrån. Ett annat roligt minne var när Josefine råkade tappa flera burkar med socker så det var socker överallt i hela rummet så vi fick typ hjälpas åt att sopa upp allt socker och lägga det i soptunnan då bruken gick sönder, haha var roligare att se än vad det låter.

9.Bästa filmen du har sett? Jag gillar ju blandat allt ifrån skräck drama till komedi och action, men fem av dem bästa som jag har sett är väl Lets be cops; kingsman, Captain Philliphs, hobbit of course, easy A.

10.Favoritmat? Har ingen direkt favorit mat men tacos gillar jag och så gillar jag även potatisgratäng och kött när älsklingen gör det, fast när han lagar maten så blir det ju alltid gott i för sig men just den rätten är såå himla god.

11.Favoritklädesplagg? När jag är hemma så brukar jag oftast gå runt i mjukiskläder då det är så bekvämt att ha det på sig och när jag är ute så brukar jag ha oftast jeans och någon tröja till. Har inget direkt favoritplagg utan jag gillar mer bekväma och snygga kläder.

12.Husdjur? Har inga husdjur ännu men kommer skaffa det längre fram och då vill jag helst ha en katt men även en hund men är ju mer en kattmänniska än en hundmänniska.

13. Vart kommer du ifrån? Jag kommer ursprungligen från Södertälje där jag är född och halvt uppväxt. Har sedan dess flyttat runt en hel del.

Stay tuned, imorgon kommer bilder från min praktikplats. / Jenna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments