Vi har varit på fenomenalen och fick testa på att göra en Rube Goldburg.

Jag var inte med på fenominalen men mina vännner va där och jag har hjälpt till att redigera filmen. jag skulle verkligen vilja testa detta själv någon dag. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den gamla byn Deia ligger mellan Soller och Valldemossa på nordvästra kusten av Mallorca. Stranden Cala Deia ligger nära byn. Det är en vacker liten klapperstens strand i en mycket naturskön miljö.

Stranden är ca 70 meter lång och ca 10 meter bred. En liten del av stranden är täckt av grus, resten av stenar. Havet är underbart klart och lutningen ner i havet ganska brant.

Man kan promenera till Cala Deia från byn Deia eller köra ner till parkering mot betalning. En stig leder runt till Sa Pedrisa vakttorn, ett försvar mot piratattacker under antiken.

När jag var där var det väldigt strömt och stora vågor som slog mot stranden. men det va spännande att bada där i dom stora vågorna.

Likes

Comments

Berner sennenhundar beskrivs som godmodiga, lugna, tillgivna och intelligenta familjehundar. De tycker om att vara utomhus, sommar som vinter, och har en tendens att vakta men är för det mesta vänliga mot främmande människor.
Rasen har ursprungligen använts som vakt-, vagn- och boskapshund, men numera är den enbart en sällskapshund.

De behöver aktivitet och motion, men deras uthållighet är begränsad. Berner sennenhundar kan röra sig med förvånande hastighet för sin storlek när de är motiverade. Om de är friska tycker de mycket om att fotvandra. De håller sig nära ägaren. De har stark flockmentalitet.

​Det här är Enzo. Enzo är min systers hund och han en sån fin och speciell (på ett bra sätt) hund. han är alltid så glad och sprallig. Han kan vara väldigt rädd och försiktig av sig för så konstiga saker. 
​Enzo älskar att vara ute i skogen och på åkrar för att få springa av sig, men han måste ändå alltid hålla ett öga på sin flock han går med. 

Likes

Comments

Den röda rosen fins överallt i hela världen. dom olästa rosorna som säljs i vira svenska affärer är från Sverige och kan också vara ifrån holland eller Kenya.

jag älskar röda rosor och älskar att dom betyder kärlek.

Likes

Comments

Naturkunskap är natur för mig. Hur naturen fungerar och hur djuren i naturen lever, hur allt i naturen har ett liv.
Det betyder också för mig att labba och att forska ut ett svar.

Likes

Comments