Hej alla!
Första skoldagen gick faktiskt helt okej. Men såklart det är en chill start. Kändes konstigt att vakna så tidigt imorse dock. Jag brukade ju ha sovit mina första timmar vid den tiden vanligtvis.

Btw tack Rasmus för dina tips som du skickade om skolan och så igår, jätteschyst av dig att skriva allt du skrev!

Efter skolan var jag på ett möte med min mentor, skolkurator, specialpedagog och mamma där vi pratade om min skolgång och hur vi skulle hjälpa mig osv. Det gick jättebra. Var med min favorit Jonna efter det och bara tog det lugnt utomhus.
Hoppas ni haft en bra dag, godnatt<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen, imorgon börjar jag årskurs 8. Jag har två år kvar av grundskolan - två år rent helvete. Jag vill att tiden ska gå snabbt, vilket jag vet att den inte kommer. Människor bara "säg inte så, det kommer gå snabbt" men snälla tyst.
Med koncentrationsproblem som gör att människor stör sig som fan på en, samt utskällningar och shit gör dock inte allt bättre. Jag kan koncentrera mig ca 15-20 min sen är jag off vilket jag själv stör mig så himla mycket på!
Jag har även en stark personlighet, är sjukt känslig och har mycket problem inombords vilket gör allt mycket svårare. Både med vänner och kunskap.
Jag vill vara duktig och lära mig grejer men ifall jag inte finner intresse i det vi ska lära oss så går det inte. Och ifall jag inte tycker om läraren vi har i ämnet blir det ännu värre... På riktigt. Det är så jävla jobbigt hur mycket allt kan påverka.

Jag vill bara vara duktig för en gångs skull.

Jag har nog aldrig känt mig taggad inför en vanlig dag i skolan. Det är alltid något som förstör - kan vara allt mellan människor i skolan till mat till ämnen.
Helt enkelt, jag är inte alls taggad inför skolstarten. Jag hade gärna haft ett sommarlov i evigheter, ett årslov. Hade inte skolan varit ett måste hade jag hoppat av för längesen.
Enda positiva med skolan är mitt lilla squad som jag mår bra med. De får mig alltid att skratta och tänka på annat när jag är på platsen jag hatar mest av allt.
& jag vet att så himla många människor önskar att de gick i skolan och att de har det så himla mycket värre än oss. Det finns ju något bra syfte med skolan men vafan, finner man inte det så är det ett helvete. Rent sagt. 

Det är ju även tack vare skolan jag är så himla stressad. Jag har stressmage dessutom som byggts upp via skolan, vilket är sämst.
Vad jag ville komma fram till, jag är nervös och rädd inför skolstarten. Det känns som att skolan bara kommer knäcka mig och förstöra mig. Ännu mer.

Likes

Comments

Idag fyller min fina mamma 49 år. Jag älskar dig något otroligt och är tacksam över allt du gör för mig. Oavsett om jag inte visar att jag är tacksam så är jag det innerst inne. Skulle aldrig vilja byta ut dig och du är en perfekt mamma för mig! ❤️
Tack för du tror på mig och kämpar med mig!<33

Likes

Comments

Hej!
Hade en mysig dag med Thelma då vi först gick och pantade sen köpte lite gottis för pengarna. Vi hade picknick, efteråt hände det dock något. Jag vet inte om det var från något jag ätit eller om det är maginfluensa. TMI varning: Men jag fick jättejättejätteont i magen, kan inte ens beskriva. Jag satt på toan och grät sen drog jag av mig både min tröja och mina byxor för jag kallsvettades så jag endast hade underkläder på mig. Jag kastade mig ut på golvet utanför toaletten där jag låg och skrek efter hjälp och en tablett. Jag har lindrig magkatarr och har tabletter till det så en sån gav mamma mig. Men den spyddes upp. Fan vad hemskt det var.
Jag tog en dusch och har sen dess sovit på soffan. Jag vill inte vara sjuk...
Hoppas ni haft en bättre dag än mig <33

Likes

Comments

Varför vill jag bli kallad Jenna? Varför hatar jag när människor kallar mig mitt riktiga namn?
Ja hej, mitt namn är Jennifer nej, Jenna*.
Kommer inte svara på någonting som gör att jag ska ändra åsikt om detta nu för detta är precis min åsikt om mitt så kallade "riktiga" namn.

Jag brukar antingen rätta eller inte bry mig ett piss när människor kallar mig Jennifer. När jag hör Jennifer tänker jag på den själviska, elaka ungjäveln till mobbare som jag en gång i tiden varit. Lågstadiet. Jag verkligen skäms över det namnet och personen jag var. Det är verkligen det enda jag tänker på när jag hör Jennifer. Jag tänker inte på någonting positivt och jag hatar det.
Väldigt många människor retar mig genom att kalla mig Jennifer bara för de vet hur mycket jag hatar det. Hata är ett starkt ord men det är såhär jag känner, på riktigt.

Jag presenterar mig som Jenna, jag ändrar mitt namn till Jenna överallt på sociala medier, jag har t.o.m. fått lärare att kalla mig Jenna. För jag trivs inte med mitt riktiga namn. Jag trivs inte.
Jag har i minst 2 år försökt ändra namn till Jenna, eller ja försökt övertala mamma och pappa. Men jag får inte "för de har valt namnet och det betyder något för dem", ja okej men vem ska egentligen namnet betyda något för? Det är ett namn, de kan väl hitta andra grejer som betyder något för dem. Mamma, pappa, snälla.
Det första jag gör när jag fyller 18 är att byta namn, det är verkligen det. Jag längtar som fan till den dagen bara för namnbytet. Jag kommer dock fortsätta försöka övertala mam&pap, ni får tycka vad ni vill men jag ska kämpa. För jag vill heta Jenna mer än något annat. Kom igen, det är ett namn. Jag borde själv få välja. Jag vet (!!) att jag inte kommer ångra mig och vilja heta Jennifer igen. Jag vet!

Påminn mig inte om den dåliga personen jag var. Jag vill inte. Acceptera detta, jag är Jenna. Oavsett att det inte står på passet så är jag Jenna. Det är mitt val. Tack för mig :)

Likes

Comments

Hej alla!
Idag har jag passat Alice. Vid halv 5 åkte jag, Jossan & Simon till mormor och morfar och var där tills 8. Medans Simon och morfar fixade något med Simons bil mös jag, Jossan och mormor med hundarna och pratade om gamla minnen. Älskar nostalgi. Sen åt vi fika. Like always.
Hoppas ni haft en bra dag<3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit hos Ebba där vi mest tagit det lugnt och sen spelat in en musikvideo. På skoj.
När jag kom hem åt jag mackor med kantareller på, älskar!! Jag åt även polly-pannacotta som jag gjorde igår. Det gick ner och var okej men väldigt mäktigt. Kommer nog inte göra om det.
Man kokade bara pollys och vispgrädde sen lät stå i kylen minst 2 h.
Nu ska jag hjälpa mamsen med resa. Ikväll kommer Alice <33
Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej finisar!
Dagen började inte så bra då jag vaknade upp och mådde dåligt. Hade dåliga tankar helt enkelt. Men som tur var hade vi Alice hos oss som gjorde mig på bättre tankar.
Ebba kom sen hem till mig vilket var jättekul. Vi tog det lite lugnt hemma sen cyklade vi hem till Ebba för Ebba skulle packa badgrejer som vi skulle ha med oss till Nea där vi skulle bada.
Jag cyklade på pappas cykel vilket gick skitdåligt då den typ halvt var sönder och för stor för lilla mig haha.
Vi badade hos Nea vid halv 7 med Nea och Agnes. Såå mysigt! Älskar de tjejerna.
Sen badade jag och Ebba i Ebbas badkar för att få bort kloret. Nu ska jag sova hos Ebba, min bästa vän <33 ily ebbis
Hoppas ni också haft en bra dag <3

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag inte gjort annat än att jag tagit det lugnt hemma hos Jossan och Simon. Har sovit mestadels av dagen då jag av någon konstig anledning varit så jäkla trött.
Väntar just nu på att maten ska bli klar, Jossan har lagat kyckling i någon beasås och ris. Nomnom!
Hoppas ni haft en bra dag och att den fortsätter så<3

Likes

Comments

Hej alla!
Idag har jag haft en bra dag tillsammans med Jossan och Simon. Har lekt modell medan min syster både lekt makeup-artist och fotograf. Först hade jag en naturlig sminkning som det antagligen snart kommer lite bilder på och sen gjorde vi en "pridesminkning".
Jag tycker Pride är en grej man egentligen måste uppmärksamma varje dag. För det är tråkigt att människor ser ner på andra eftersom de älskar ett visst kön. Även att människor ser ner på andra för de helt enkelt vill leva som det andra könet eftersom de inte trivs med könsorganet de föddes med. Det är tråkigt. Alla borde få älska vem de vill och vara vem de vill utan att andra ska klaga. Fuck samhället. Love is love.

Likes

Comments

Instagram@jjennaolsson