Sedan jag blonderade stora delar av mitt hår så har jag börjat använda silver schampo samt balsam. Märket jag använder och som fungerar för mig som lätt får gula toner är Fugde Professionals. Har alltid tyckt att mitt hår tenderat att bli orange annars efter ett tag då jag färgat det i varmare toner förut. Men med detta schampo håller jag äntligen detta borta. Tips!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tror inte att jag är ensam om att tycka att det är himla roligt med nytt i garderoben? Fick hem två paket från både Ivyrevel och Chiquelle. Ena innehöll tröjan som ni ser på bilden och andra en faux fur jacka. Är helt såld på sånna jackor!

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er! Just nu bloggar jag mitt i flyttkaoset här hemma. Har börjat planera och ta fram det som ska med till Stockholm. Det är nu pirret börjar komma fram känner jag, det händer ju faktiskt och jag kan inte vara lyckligare.

Idag träffade jag även Matilda och Axel för en lunch på 1344. Vi gick på stan en runda också, kikade lite och pratade en massa. Så välbehövligt och mysigt. Det kommer att läggas mycket tid åt att umgås med nära och kära innan avfärden på fredag.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Hej på er! Är allt bra? Med mig är det väldigt bra, har haft några intensiva veckor efter det personliga inlägget blev publicerat. Intensivt på ett väldigt positivt och bra sätt då det nu är klart att vi, som är Linus och jag, flyttar till Stockholm.

Detta har länge varit något jag strävat efter i livet och velat mer än gärna. Det hela började med att jag sökte ett jobb i Stockholm för rolighetens skull. Att det sedan slutade med att vi flyttar upp, har lägenhet och jobb, det är mer än vad jag kunnat önska. Det kommer bli jobbigt att lämna sina närmaste men jag vet att deras ord stämmer - "Du vill mer än vad denna lilla staden kan ge dig. Du är för stor för att stanna kvar och här utvecklas du inte i den riktning som behövs för dig." Jag är så otroligt tacksam för denna möjligheten och detta kommer bli en stor upplevelse för livet. Det är dags att utvecklas ännu mer och jag vet att alla mina kära vänner kommer komma upp sen givetvis åker jag ner också. Det känns tryggt.

Självklart kommer ni får hänga med under hela denna resan på bloggen. Ett helt nytt kapitel börjar och ni ska få uppleva allt med mig.

Likes

Comments

Hej på er! Först och främst måste jag tacka för all fin respons jag fick efter inlägget las ut om min skolgång. Ni förstår inte hur mycket det betyder för mig. En sak som chockerade mig var att över 300 personer tog sig tid att läsa. Tack!

Idag har det varit en fullspäckad dag med jobb på mitt lilla Willys som gick hur bra som helst. Inget överdrivet långt pass vilket var rätt skönt. Efter det blev det letande efter present och nu är vi hos Benny för att fira hans födelsedag. Himla mysigt!

Vad har ni hittat på idag?

Xoxo

Likes

Comments

När flera av er tittar tillbaka till gymnasiet så ser ni säkert massa fina och trevliga minnen. Detta är en sak jag också önskar att jag kunde, men inte kan. Under mer än första halvåret var jag otroligt blyg och vågade inte göra min röst hörd under lektioner. Min trygghet var mina vänner i klassen som jag kände sen tidigare. Efter en tid gått under första året så lärde jag känna tre helt nya människor från klassen. Tre personer som förändrade mig totalt - till en mer pratsam människa. Jag blev mindre blyg och började känna en trygghet i mig själv.

Klassen jag gick i var väldigt splittrad och många var osams med varandra. Men då jag aldrig var pratsam i början som många andra så hamnade jag utanför. De gånger mina tre "nya" vänner var iväg eller sjuka så var jag helt ensam. Jag hade ingen att prata med och satt ofta själv vid ett bord vid dessa tillfällen. Ingen frågade om jag ville följa med till matsalen eller satte sig bredvid mig, utan de satte sig med andra från klassen. Jag tyckte heller aldrig att det var lätt att ta sig in i tjejgängen utan hängde till större del alltid med killarna. Med killarna behövde jag aldrig känna att jag behövde göra mig till eller börja tjafsa om saker som var strunt.

Under hösten 2016 bestämde jag mig för att tatuera in ett väldigt betydelsefullt citat. Vad jag inte visste då var att det skulle få ännu mer betydelse. När jag tatuerade mig så hade sista året på gymnasiet precis börjat och jag hade ett ångestfyllt år framför mig. Jag blev utfryst på en helt ny nivå av en nära vän och en vän till personen som också gick i klassen. Utfrysningen innebar elaka blickar i korridoren som gjorde att jag bara ville försvinna därifrån för stunden. Och varenda gång jag gick förbi så mumlades det ut taskiga kommentarer. Allt var ett psykiskt helvete. Det räckte inte bara med utfrysning i form av elaka blickar och att jag inte längre kände mig hemma på min skola. Tillslut tvingades jag göra ett grupparbete med människor som hånskrattade åt mig mitt på lektionerna. Även fast jag sa att det inte fungerade, förklarade situationen, så var det inte mer än rätt att vi skulle arbeta tillsammans. Det fanns gånger då de försökte vända mina vänner mot mig genom manipulation, för att jag skulle inte ha någon alls vid min sida.

Jag sprang gråtandes till skoltoaletten flera gånger och ringde Matilda i ren förtvivlan. Ingen förstod mig, varken mentor eller rektor. Trots att jag sprang gråtandes ut från lektionssalen så gjorde inte min mentor, som var läraren, något åt saken. Tvärt om, mentorn såg hellre till att ta deras parti och vara trevlig mot dem än att jag skulle känna trivsel och vilja att gå till skolan. För de hade ju sagt till honom att det inte förekom någon psykisk mobbning och då var jag, offret, den stora lögnaren. Det folk gjorde under denna period var att blunda för att inte se problemen som fanns. Jag vet att flera personer under denna perioden såg beteendet och visste om varenda detalj men lät det ändå hända. Tillslut valde jag att bege mig utomlands på min studentdag. För varför skulle jag vilja vara kvar? Inte ens då togs jag på allvar. För alla tjejer fryser ut varandra, ger blickar, hånskrattar och använder sig av psykisk mobbning. Tyckte dom.

Det som faktiskt gör ondast är att idag år 2017 tar vi fortfarande inte mobbning på allvar. Till 99% sätter ingen ner foten på grund av osäkerhet eller att man helt enkelt inte orkar bry sig. Varför skulle mobbningen vinna ännu en gång och att offret ska behöva fly? Det gjorde nog ondast i mig att varken någon av lärarna eller rektorn försökte stoppa mig, stoppa mig från att åka på min studentdag. För vad det visade mig, det var ingen av dem tog saker på allvar. De lät dem fortsätta tro beteendet var okej och att det var fel på mig. Men felet låg aldrig hos mig, utan i deras osäkerhet för att inte hamna i min sits. Utanför.

Idag som är snart fyra månader efter studentdagen, så mår jag bättre än vad jag någonsin hade kunnat trott när det var som sämst. Jag har ett arbete som jag trivs att komma till, vänner som är helt underbart bra och en familj av guld. Tyvärr hade jag bara oturen att få gå igenom ett helvete innan allt bra skulle komma in i mitt liv. Men det gjorde mig starkare.

Likes

Comments

Vilken mysig morgon jag haft idag, först presentöppning då Linus mamma fyller år idag, sen hotellfrukost med hela familjen. Nu är jag och mamma ute i Lyckeby för att kolla i butikerna som nyss öppnat. Fått lite shoppat vilket alltid är roligt haha. Vad hittar ni på idag?

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det med er? Med mig är det kanonbra! Sitter på Stars And Stripes med min älskade och bara njuter. Dricker och äter gott, vilket är så välbehövligt! Nu ska jag fortsätta ha en bra kväll så hörs vi imorgon.

Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!

Det var verkligen ett bra tag sedan vi sågs här sist, eller hur? Mycket har hänt i mitt liv under tiden jag inte bloggat. Jag har flyttat, tagit studenten och nu jobbar jag förfullt i lilla Karlskrona där jag fortfarande bor.

Livet har blivit enormt bra efter studenten och jag tycker inte det känns konstigt att vara ute i arbetslivet. Det känns bara väldigt roligt! Studenten firade jag dock inte hemma i Karlskrona eller i Sverige, utan det gjorde jag på Rhodos. Världens bästa bästa vecka. Kanske lite onormalt att fira studenten utomlands men det var bättre än bäst.

Jag hoppas ni vill följa min blogg och vardag så hörs vi i nästa inlägg❣️

Xoxo

Likes

Comments