Dagen och helgen blir ett rent fiasko..

Efter ha legat sjuk av en hörselgångsinflammation som var det värsta i mitt liv, och dessutom hittade dom ett rör sedan 17 år tillbaka, säger bara herregud va ont jag haft men nu är det bättre, jag kan nästan höra normalt och sitta vid datan igen o lyssna på musik är ju bara super, förut hörde jag bara på ett öra och det fattar ni nog hur det låter i ett öra.. Illa!

Har många tankar om att kanske skriva en bok, har alltid haft den tanken men aldrig vågat elller kunnat. Vet ju dock inte hur man startar eller hur man gör. Men suget finns där. Kanske detta är min nästa kallelse i mitt liv. '

Ska bara ta reda på hur man gör och vad som är viktigt, måste man vara en som lusläser allt för att kunna skriva själv?

Måste man kunna uttrycka sej på ett perfekt sätt för att få läsare. Och så måste kunna stava men det är jag usel på men det kanske man får hitta nån som kan göra åt en kanske.'

Mitt andra kall jag har funderingar på och är bli ett medium, harf haft lite känningar på saker men vet heller hur jag ska ta mej vidare där men chansa för o våga !

Min vän säger att jag ska gå vidare, med mina känningar. Har ex känt av en kompis hund som dom avlivade dagen innan o jag fick en konstig magkänsla den dagen och dagen efter hörde hon av sej sa att han va borta , Så jävla olustigt!

Mera såna här saker har hänt flera gånger. Och det går ju kalla kårar på mej kan jag lova.

Nä många projekt och tankar som snurrar i mitt huvud dagligen.

Men åter till fiaskot idag.. ja va kan man säga, hatar denna helg och kommer ångra att den ens finns.

Ja jag och han är i fejd vet eller ej om vi kommer att lösa detta denna gång!

Men men med mina tankar tar jag mej till musikens värld!

Tur det finns musik så man kan läka!

Likes

Comments


Go kväll  till er alla som läser min blogg.

Jag är ju inte vansinigt bra på att blogga men jag gillar det och gör det när ja förmår mej själv att göra det.

Måsten hatar väl alla, nåt man vill göra är ju roligare, och just detta är kul när jag kommer på nåt som jag bara måste blogga om. och ikväll är just en sån kväll :)

Samtidigt äter jag mej en kvällsmacka med leverpastej och gurka på och lite fil till, ja det är till och vara nyttig, brukar ju inte ens äta kvällis men idag va jag hungrig då säkert pga av min lätta lunch jag fick tips av gubben att göra. Och svingott blev det.

Stekt ris och grönsaker med lite soya och kryddor, låter kanske inte så värst men helt klart svinnigt gott.

Gubben e som vanligt i Stockholm och jobbar och min ensamhet är där hela tiden, men men man får göra det bästa av det. Njuta av god mat och tända ljus nu när hösten är här och tända ljus gillar vi ju alla :)

Som min rubrik låter ska detta inlägg handla lite mer om. Ptsd som man kan förkorta det till , klev in i mitt liv tror jag redan när jag va runt 18 år vilket jag nog inte visste då, och med åren blev det jobbigare och jobbigare att faca verkligheten, den jag inte ville se, den jag inte ville könnas vid, mitt förflutna, min barndom.

Det var ju tryggt att jobba på, att ständigt ha nåt att göra för att skingra tankarna, bort från allt jobbigt. Och visst jag var ju svinduktig på det så klart, jag var ju som en vältränad elitgymnast på att hålla tankar och flaschbacks borta.

Tills man inte fixar det längre , tills kroppen säger ifrån och det gjorde den ju med stormsteg.

Första gången den sa ifrån låg jag på psyk och va sjukskriven i 7 år. Sen reste jag på mej skolade om mej och vart anställd på ett företag som heter <Bring , som lastbilschafför. ÅÅ ja älskade jobbet, och vilken utmaning, varje stund va en utmaning, varje dag var en ny utmaning, inte bara för mej själv men att även bevisa att vi tjejor kan vi med. Vilket jag fick dom älsta i gemet att faktiskt berömma mej att jag faktiskt va duktig:)

60 ton rullade jag fram på vägarna genom landet, mysigt och kände att jag plötsligt behövdes, jag kände mej som en behövd människa :)

Tills efter min semester för dryga två år sen, då jag fick konstig värk i benen, visst nacken hade jag ont i och även axeln ,men inte i benen eller vaderna.

Började känna mej aggressiv mot alla på jobbet, kastade elak kommentar tillbaka om de va nån som stödda sej, arg på minsta lilla. 

Igentligen borde jag mått hur bra som helst och det trodde jag ju ocå att jag gjorde, då jag samma vår träffat mannen jag lever med nu. Jag var ju fortfarande kär men ändå var det nåt som inte stämde med mej själv.

Vad kunde jag inte sätta fingret på, jag knatade på med jobbet, bev tröttare och tröttare, kände att jag mådde sämre och sämre, fick några panikattacker och först då framåt vintern/november fatta jag att du håller på och kör över dej själv igen!

Som jag alltid gjort förut, jobbat, hundarna, hästarna runt och runt och runt.

Jag slog i bromsen, fattade att det jag håll på med denna gång va helt galet, att jag hade konstig värk i benen, kunde jag inte förstå nåt av ..

Gick till läkaren som bums satte mej på sjukskrivning, sen va hjulet igång!

Diagnosen blev ju då PTSD och kronisk igen, jag kom snabbt tillbaka till Traumagruppenialliserade på just detta, Trauma. Träffade återigen min gamla prattant som jag även idag går hos. 

Värken är nåt som läkaren gnuggar sitt huvud åt, dom säger att det beror på mitt psyke och att min ångest gör att jag får så ont, även om jag själv inte tror att man kan ha så här himla ont, vissa dar kan jag knappt gå, har väl säkert skrivit om detta i bloggen förut. Har i vart fall fått en röntgen på små lederna i fötter o händer och jag har ju så klart förhoppningar att dom ska se nåt, för att sätta en diagnos som dom gjort nu att det lutar åt fibro är jag inte nöjd med då det finns så lite forsking kring detta och är ju en tant sjukdom som dom säger, och eftersom det inte syns på några prover så kan ju vem som helst ljuga om det oxå.

Upp till er att tro vilket som, jag vet och min man vet hur jag lider och detta är inget liv och jag inte får hjälp.

Om det nu är så att allt beror på psyket så vill jag ha det dokumenterat så jag vet vad jag har att jobba med. Men å andra sidan så skulle jag förstå att det skulle kunna vara fibro oxå , då pga mitt trauma.

Jag har i vart fall vart så duktig, då för att jag knappt kunnat röra mej har jag ju oxå gått upp en himla massa i vikt, vet dock inte hur mkt då jag inte vägde mej innan jag blev sjuk men räknar på att ca 10-15 kilo lätt att jag har gått upp, dock inte så mkt som syns utåt då jag har den turen med mej att allt läggs jämt på kroppen men så klart vantrivs jag, min kille tycker bara det är bra, då jag har större rumpa och bröst ;)

Men åter till min duktighet, jag har svurit att jag ska ner dessa kilon inom kort, och har nu börjat att gå, i två veckor har jag nästan gått varje dag ca 3 km, vilket är en otrolig förbättring mot förut, då jag inte rörde mej alls om jag inte va tvungen att åka och handla.

Så imorn står 5 km på schemat :) 

Trivs som fan att röra mej men det tar mej imot lite då jag får så gruvligt ont i märg och ben efteråt men jag MÅSTE!

See ya 


Likes

Comments


Ja , jorden går sina varv runt solen även denna dag .
Haft den mest tråkigaste dagen i mitt liv
😫, ja jag och min Karl vi pratar inte alls sedan ja , det är ett tag sen .

Skulle jag skriva ner det som jag känner att det blev skulle det bara bli fel men mina känslor kan jag uttrycka .

Ensamheten är enorm , kan väl känna att det inte är det minsta ömsesidigt .
Vi varken delar vardagen eller helgen ihop och inte ens nåt på sociala medier.
Svin trist tycker jag men det är ju vad jag känner .
Visst va gör väl sociala medier men jag tycker i vart fall det är mysigt o dela insta ihop , har ju vart lite våran grej att lägga upp bilder och ta bästa bilden osv.
Men det vare slut med , han har raderat appen.

Så nu får jag väl dela den med mej själv . Så värst många vänner har man inte heller . Hade önskat att kunna åka o sova på hotell den här helgen själv men min plånbok gillade det inte så får vara hemma .

Där jag inte alls trivs nu ,vill bara bort från allt jobbigt , alla tårar och ilska .
Ja han hatar mej nog , undra va han tänker när han förbrukar våran helg och tid ihop .
Ja för snart är denna helg slut o jag blir ensam igen när han åker på jobbet .
Blir två veckor helt själv , utan pussar , kramar , gos och prat .
Men han verkar vilja ha det så .

Undra ja om jag ska ta mej en promis mitt i natten , bara gå o slippa tänka eller bry sej om nåt .
Fast å andra sidan så kan jag inte springa undan detta , även om jag skulle vilja .

Som vanligt är det jag som ställt till ALLT .
Men han sa ordagrant att jag inte fick tala med han på hela helgen
😫.

Så här har jag hela dagen förutom lite flytt plock åt min son som äntligen flyttar till lägenhet , och långpromenaden med doggsen så har jag suttit här i sovrummet och försökt underhålla mej själv .
Lättare sagt än gjort för jag är så jävla tråkig så jag dör , inte konstigt att han inte vill vara med mej .

Nä nu måste jag jaga en flyga stor som fan som Milo är livrädd för (hunden ) .

Good night !  • 63 readers

Likes

Comments


När jag var runt 17 år önskade jag mej ett barn, visste nog inte alls vad det handlade om , jag var ju själv bara ett barn.

Men ville ha mej ett eget barn, kanske för att rädda mej själv från min tragiska barndom.

Året efter blev jag gravid äntligen, trodde det var nåt fel på mej först men gravid blev jag. Vilken glädje :)

Var då tillsammans med barnets far , och allt verkade lovande, vi flyttade ihop och skapade oss ett hem, det var inte förens jag va ca i 6 månaden som hela bubblan sprack. Jag fattade inte så mycket vad som hände, inte heller att vara gravid och att jag ska snart skulle bli mamma !

Men det var den där dagen som jag aldrig glömmer, Min kille kom in hem efter jobbet som han alltid gör annars , och kl gick men tänkte inte så mycket mer på det förens det ringde på dörren, har han glömt sin nyckel mån tro , men där utanför står det två stycken civil poliser, vilket jag inte fattade först heller.

Jo dom ville komma in och prata med mej om min kille, jaha sa jag det är väl bara ni kommer in, vet att jag tänkte, usch dom måste tycka det är ostädat.

Dom började fråga ut mej om saker som jag inte helller förstod nåt av.

Men fattade ju sen att min kille inte skulle komma hem, då han satt i häktet för dråp på högsta domaren inom örebro län !

Ja va ska man säga, 18 år och gravid, utan nån inkomst, vart skulle ja ta vägen.

Minns dock inte allt som hände i svängen men , vet att jag gjorde slut och hata honom typ...

Han var alltså far till min son ... helt sjukt och galet och jag var mer vimsig än vanligt.

Något senare som blev min räddning igen tror jag var när jag träffade Tommy, mitt andra barn far.

Vi flyttade ihop och han tog ansvaret över min son helt. Och kallade sej för PAPPA. För Min sons riktiga far hörde aldrig av sej någe mer och åren gick .

Åren gick så pass att Min son kallade även han Tommy för sin Pappa . Och det tillät vi båda två.

han var en fin och snäll pappa en sån där pappa som alla barn önskar sej om ingen har. Ställde alltid upp för dom, körde på dom , läste läxor, lekte.. Ja ALLT !

Tills den dagen när allt tog slut, ja jag tröttnade på och leka förhållande med honom, hade funnit annat i livet som jag ville ha.

Så vi gick isär, 12 år senare, lämnade hus och hem och byggde upp helt nytt med barnen i en annan kommun.

Ja han Tommy brydde sej inte så mycket. Han försvann mer och mer.

Han skaffade sej även en ny tjej och fick där oxå två nya barn.

Men mina barn glömdes liksom bort, försökte gång på gång tala om att barnen saknade honom och dom ville ses. men det var inget han verkade bry sej om. Min son grät sej till sömns varje kväll första halvåret. Fatta att man som mamma då ångrar att man ens gick isär för sina barns skull. Min dotter va så klart oxå ledsen men hon visade det mer i ilska och att hon rasade i vikt.

Åren har gått och ju längre tiden har gått ju mer frånvarande har han varit, min son som nu hunnit bli 22 skiter i han nu toltalt .

Min dotter därimot gör det mycket ont i , o just idag är en sån dag som hon helt vill glömma.

Hennes födelsedag, som han inte ens hör av sej och grattar, till sin egen dotter! Ja han har ju inte ens hört av sej till sonen, men som han sa idag, jag bryr mej inte, och det kan nog vara så, att han blivit så hård mot honom att det inte finns nån värme kvar. Men så klart nånstans bakom den där sten finns det nog kärlek till han.

Men vem kan älska nån som inte vill bli älskad!

Jag försöker alltid liva upp dagen, men idag grät hon mest hela dagen, att se sin dotter ha så himla ont, gör att mammas hjärta går sönder.

Min dotter har med hunnit och bli stor, hela 21 år idag.. och det är hemskt att hon fortfarande blir lika ledsen när han inte hör av sej.

Vet att han har en mobil, vet att han minns min dotters dag då hans son fyller dagen efter, så så himla enkelt att komma ihåg så nåt sånt är det inte heller.

Hur ska man vara för att få kalla sej PAPPA?

Hur ska man bete sej för att få kalla sej PAPPA?

Vem får Kalla sej PAPPA?Jag fick två fina barn som jag är så jäkla stolt över !  Jag har aldrig svikit er, alltid funnits vid er sida och det kommer jag att fortsätta med.

Älskar er <3

Likes

Comments


Fått klagomål över vad jag skriver o hur JAG vinklar saker o ting .

Men vet ni

MIN BLOGG MINA REGLER !

  • 84 readers

Likes

Comments


Varje morgon går jag upp men ..
Varför ?
Vet inte vad jag gör här längre ..

Va längesen jag kände så här , kämpar med min nya medicin som gör att jag somnar på sturt och ligger jag inte till sängs så blir jag illamående eller får svim känsla .
Min Karl envisas med att glo på film hela natten till typ 03 ..
Fruktansvärt jobbigt .

Btw är vi osams ( igen ) , det började med att alla trodde min dotter hade rökt gräs när vi va på Liseberg , alla utom jag .
Blev liksom stum o visste inte vad jag skulle säga eller göra .
N tog upp detta med min dotter innan vi for o hämtade hundarna , o hon vart arg så klart då hon inte gjort det .
Men det kom fram att hon gjort det en vecka tidigare .
Hon har även flyttat in hos oss igen då min jävla syrra är sjukare än någonsin .

Så igen blev jag stum och visste varken ut eller in vad jag skulle göra eller säga om det .
Min dotter har ju ingenstans o ta vägen om jag kastar ut henne .
Hörde på gubben att han surat till men struntade i det då mitt tanke verk gick åt o fundera ut va jag skulle göra med min tjej .

Väl när vi hämtat hundarna så vare igång igen med min andra syrra .
Hon ville ha barnvakt o ja sa visst .
Hon ville vi skulle komma tidigt en lördag morgon men sa att de begär jag inte av min gubbe som jobbar från 06-22 mån till tordag hela veckan , så då kommer jag men efter tio o sen får ni vara tillbaka runt 17 så jag orkar köra hem .
Men nä du jävlar där tog det genast hus i helvete !
Så det slutade med att vi vart osams ( igen ) och hon bad mej dra åt helvete ( igen )
När all denna sms konversation pågick var gubben inne o handlade så jag var inte så glad när han kom ut .
Inte han heller , först min dotter o sen min syster på detta , ja han är rätt trött på att höra om henne , men jag berättade ändå , o lät väl inte så glad ..
Så av detta nu är jag även osams med karln .


Vi skildes åt osams när han åkte till Stockholm igår morse o har väl bara haft sporadisk kontakt .
Skiter faktiskt i om vi har kontakt , jag försökte prata med han i söndags , även lagade matlådor till han o messade mess som inte va det minsta arga , ändå sket han i det o åkte .
Så min ensamhet är ju så klart värre !
Svårt o se vad jag skriver då tårarna bara forsar , men det är väl meningen att jag ska ha det så här i mitt liv !


Fattar inte alls vad jag gör här .
Har köpt mej en utländsk chi o såg fram imot det men plötligt känner jag för o avboka allt , min hobby , det ända jag är bra på !

Nu mår jag så där illa igen .. Måste nog ta upp det med min läkare , för även iväg igen till vårdcentralen o se om jag kan få hjälp med min värk .
Är inte allt för hoppfull men jag måste försöka , ett sista försök till livet !


  • 88 readers

Likes

Comments


Ja , jag har svårt att blogga med mina jävla händer som varken hänger med mej och så gör dom ont som fan.
Ett alternativt hade ju vart o sitta vid datan men då får jag inte med mej korten jag har i telefonen och ett himla bök o krångla från datan till telen .
Aja får blogga så mkt jag orkar .
Men tycker ju det är kul o blogga
😊.

Igår tog vi oss en tur till Linköping , gubben ville se flygplans museet som finns där .
Klart att jag vet att jag blir liggande en vecka typ men nåt kul måste man ju ha ..

Ops skit nödig , aja kan ju blogga från toan ...


Kanske går bättre när man sitter på toan , nåt o fokusera på
😂🙈

Åter till Linköping
😊
Först va vi till brunneby musteri o kollade i deras gårdsbutik .
Gud va mkt olika gott dom hade o sälja , så det blev en del smått o gott


Väl värt ett besök
😊

Sen drog vi Volvon vidare till Cloetta fabriken , ja o gillar man godis , ja då blir det dyrt
😂


Inte så mkt men aj va gott o aj va många kilon jag plusa på mej där .

På vägen ner skickade min syrra ett snap där hon undrade om jag kunde vara barnvakt imorn ( idag ) .
Hm ja vet hur dålig jag blir men tänkte att jag skulle fundera på det i vart fall .
Så frågade hur längre . Men då va vi nästan framme vid flygplans museet så det glömdes ju bort i allt vimmel av flygplan o allt som gubben bubblade om .


Dom sista bilderna är från saker som dom hittade i den försvinna dc 3:an som dom hittade på 129 meter djup o hade blivit nerskjuten av ryssarna .
Usch obehagligt va det o se planet som låg där , bombat o trasigt efter 52 år på havs botten .
Fanns rester av choklad o strumpbyxor som en av besättningen hade som lyckobringare .

En mkt intressant dag .

När jag väl va på toa så kollade jag min telefon .
Min syster som ringde flera gånger .
Men då jag hade på ljudlöst och även va borta , kände jag ingen plikt att svara.


Detta va det första som kom från henne o eftersom hon hade bråttom med ett svar så svarade jag henne , jag är alltså dom gröna .

Vi fortsatte våran vandring o messen hoppade sej i min telefon .

Då det bara va en timme kvar innan dom stängde så gick all tid åt att hinna se allt .
När vi väl kom ut i bilen så öppnade jag telen . Och fick en mindre chock .


Jag svarade henne , jag är grön .
Ja resten kan ni läsa själva .

O det finns massor med liknande mess men orkar inte lägga upp allt , blir bara så less på att varje gång det är nåt som hon tycker jag gör fel då kan jag dra typ .

Så nu får det bli så denna gång . O spec om att man är inte sjuk mån till fredag , man är sjuk hela veckan .

Är så trött o trött idag , ska kanske sätta mej vid datan en stund eller så lägger jag mej o sover .
Hatar denna vecka som vanligt .

Gubben hade ju äntligen bestämt när han skulle ha semester , sista två veckorna i Aug .
Men idag frågade han om han kunde jobba nästa vecka oxå ... Blir så trött , sa att du får bestämma , gör vilket du vill .
Ja så han tackade ju så klart ja , så nu ska han jobba en vecka till o ha semester i sep .. Vem fan har semester då ?

Aja nästa år tänker jag planera min egen semester o han sin .
O nästa ska jag boka en stuga .


Klart slut !

  • 112 readers

Likes

CommentsTar mej en cigg under fläkten , är för lat för att gå ut och hundarna snozzar gött i rummet brevid .
Gubben har nästan somnat , ligger o ryker som en jag vet inte vad , han gör väl det av all medicin han äter men ändå har han fått nån så han ska sluta me det men det tycks inte funka .

Va ju hem till min gamla o go vän häromdagen, Gud va skönt det va o få krama om henne, fick även en go kram av hennes fina dotter som växt sej stor , shit va tiden går , hennes barn va inte gamla när jag såg dom sist .

Vi bubblade i 4 timmar oavbrutet förutom när hennes barn ville nåt
😊
Shit va mkt man hade o tala om , hon är den enda sana riktiga vän jag haft , som man kan göra allt med .
Glo på film , äta gott , dricka lite öl o bara vara , ut o gå .
Bästa promis kompisen , hon vill alltid ut o röra på sej
😊
Hoppas verkligen att vi kan fortsätta o ses
😘

Fast hon bor en bit ifrån så ska vi se till så det blir fler gånger
😊.


Idag fick ja faktiskt med mej gubben , det händer inte ofta att han vill ut på promis
😄
Men idag följde han med frivilligt .


Doggarna va så nöjda o det blev en hel timmes promis , dock pga att jag inte rör mej så fort då mina fotleder inte hänger med .
Men röra på mej måste jag om inte annat för min skull så för doggsen skull.

Åå ja kan bara inte sova idag , går fan inte , trots medicin så äre kört .

Köpte en ny hylla eller byrå eller vad man ska kalla det för till hallen , velat haft en vit men inte hittat den där som passar så bra men idag så köpte vi en som passar utmärkt till alla koppel o halsband man har
😂😊

Önskar gubben hade tagit in den från bilen så hade jag kunnat bygga ihop den nu men den är på tok för tung för mej att bära .
Så det får vackert vänta tills imorn .

Nä nu blir det o spela lite candy , va gör du när du inte kan sova ?


  • 112 readers

Likes

CommentsJa somnade igår , tidigast då jag hade så jäkla ont i mitt ben , en ny smärta jag aldrig känt förut , inte mer än lite grann bara men kunde ju knappt gå på benet .

Men idag är det bättre .
Har försökt hela veckan o ta mej till en gammal kompis som jag umgicks jätte mkt förut .
Men det har inte bara gått , orken o smärtan tar ut sin rätt men idag har jag get mej fan på att ta mej iväg !

Skit vilken sjuk dröm jag hade inatt ..
Vi vart fastbundna vid ett träd o sen släppte dom ut oss tillsammans med två lejon i nån liten stad som va inhägnad o så sa dom som band fast oss , nu ska vi se hur längre ni lever .
Ja sprang runt o letade gömmor , hade med mej nån mer men minns ej vem det va . Även två små fåglar hade dom släppt ut .
Sen kom ja fram till ett ställe där min kille höll på o slogs med ett av lejonen med min sambo .
Han klarade sej tror jag men gick därifrån väldigt blodig .
Mer minns jag ej . Men ruskigt obehaglig .

Idag kommer gubben hem , då han va ledig i måndags så kör han till idag istället , så denna helg blir en kort helg , men men livets gång .
Jobba måste man ju . Och jag travar på här hemma i ensamheten .

Men idag ska jag äntligen iväg och träffa henne . Längtar så efter att få ge henne en kram o träffa alla hennes barn
😊.

Men va ska man ha på sej , va nyss ute med doggsen o först va det kallt sen blir det så där galet varmt , suck .
Aja får väl hitta nåt i garderoben
😊

Nu till frukosten
😊

  • 113 readers

Likes

CommentsNä - nu ljög jag
🙈.
Ensam är jag ju inte , har ju våra håriga barn här oxå som snusar så gött
😄
Apropå snus , idag hittade jag massa snus i blomkrukan ovanför sängen, what the fuck
😡😡


Ja att han är slarvig min man det visste vi ju redan men i blomkrukan , suck
🙈
Aja han fick sej en omgång i telefonen , ja han är ju i Stockholm igen o jobbar arslet av sej som vanligt !

O här ligger jag med sömn problem som vanligt .
Har börjat med ny medicin , antidep , mår fan lite bättre , peppar peppar ta i trä
😄
Värken är densamma fast inte lika mkt i vaderna som jag brukar ha , kan iof vara ett uppehåll för det brukar det kunna bli .
Men ska iväg till läkare snart igen får vi se va han säger .

Ba orkar inte skriva om allt detta med våran hyresvärd men nu har det flyttat in en utländsk familj utan att vi har sagt nej till lgh utan har bara väntar på att dom ska höra av sej .
Men inte ett ljud
😡
Funderar starkt på att ringa tidningen för detta anser jag som ren o skär mobbing !
Dom drog väl ut på det just för att dom ville ha in utlänningar !

Men än är jag inte färdig med dom !!!
Köpte nya glas idag , super nöjd 👍
Dom gamla är för tunga för mina onda händer så dessa blev klart mkt bättte😊Gonatt från oss
💤💤

  • 115 readers

Likes

Comments