Header

Nu är det längesen jag har tittat in här igen. Meningen var att jag skulle uppdatera efter vår lilla resa till Luleå, men de glömde jag bort. Vi hade iallafall en riktigt mysig helg i grannlandet. Så roligt att få se hur min bror Viktor och hans Mirjam har det. Vi tog det mest lugnt vilket var så skönt efter en tuffare höst. Vi gick på café, gick lite i stan, åt en massa gott, Viktor kockade och bjöd på mat (helt klart överraskad över Viktor matkunskaper 😉), vi gjorde Pizza, ut på en kort promenad och sånt. Jepp ni hör, det blev mycket mat! 🙈

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte passa på och uppdatera snabbt nu när jag sitter på historielektion, de absolut mest onödigaste timmarna. Så då passar jag på och gör annat istället.

Sen senast har nu inget speciellt hänt, utan jag är i skolan och jobbar vissa kvällar. Jag har försökt komma igång med träningen men det går sisådär. I helgen hängde vi med några kompisar hos Amanda på lördag, tog det lugnt och kollade hockey på Söndag. Jag jobbade endaste mellan skifte på lördag denna helg så jag fick passa på och njuta av att vara ledig alla kvällar. Denna vecka har jag ganska mycket med skolan och även jobb, men ett pass vid crossfit skall jag försöka hinna med, bättre än inget!

På lördag åker jag och Pepe till Luleå för att hälsa på Viktor och Mirjam, så det blir riktigt roligt och skönt. Dock så känns det ju inte så kul att det är jag som skall köra både dit och hem, längst vad jag någonsin har kört haha. Men det ska väl nog gå bra.! Vi får ju höstlov då också så några extra lediga dagar kommer ganska lägligt.

Likes

Comments