Header

Måndag och en ny period i skolan har startat. Endaste tre perioder kvar i gymnasiet, så galet snabbt har det gått. Dagen började med en modersmåls lektion. Där fick vi i uppgift att fota lite bookfaces. Haha inte så seriös uppgift men kul iallafall. Vi lyckads ganska bra eller?😉

Favoriten är denna nedan. Och som vi försökte länge för att få till det.

Idag har Pepe och jag varit tillsammans i ett helt år, och det firade vi igår (eftersom jag jobbade ikväll) med super god mat på Pedrinas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nuu äntligen är alla höstens studentskrivningar över. Vissa har gått bättre och vissa mindre bra, men ändå ingen katastrof borde de va. När jag hade över Biologiskrivningarna så kändes det som alla skrivningar var över, eftersom det är nog det jag har lagt ner mest tid på. Engelska böckerna öppnade jag inte ens så det fick gå som de går. Ingen succé precis men godkänd borde jag nog vara!
I går onsdag var jag på café med Mia. Alltså hon e nog så bra på många sätt och vis. Så kul att prata med och speciell när det blir att vi ses så sällan nuförtiden.
Idag skrev jag bara prov och sen slutade jag i skolan, men jag väntade på att Pepe slutade 12:20 och sen åkte vi hit till mitt. Jag fick energi från ingenstans så vi flyttade rum åt mej. Jag blev supernöjd. Lyxen med att vara enda barnet som bor hem är att man kan välja och vraka vilket rum man vill ha. Jag har nu också gått från att ha haft en 80cm bred säng till att ha en 160cm bred säng, super najs!

Likes

Comments