Header

Tänkte passa på och uppdatera snabbt nu när jag sitter på historielektion, de absolut mest onödigaste timmarna. Så då passar jag på och gör annat istället.

Sen senast har nu inget speciellt hänt, utan jag är i skolan och jobbar vissa kvällar. Jag har försökt komma igång med träningen men det går sisådär. I helgen hängde vi med några kompisar hos Amanda på lördag, tog det lugnt och kollade hockey på Söndag. Jag jobbade endaste mellan skifte på lördag denna helg så jag fick passa på och njuta av att vara ledig alla kvällar. Denna vecka har jag ganska mycket med skolan och även jobb, men ett pass vid crossfit skall jag försöka hinna med, bättre än inget!

På lördag åker jag och Pepe till Luleå för att hälsa på Viktor och Mirjam, så det blir riktigt roligt och skönt. Dock så känns det ju inte så kul att det är jag som skall köra både dit och hem, längst vad jag någonsin har kört haha. Men det ska väl nog gå bra.! Vi får ju höstlov då också så några extra lediga dagar kommer ganska lägligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag och en ny period i skolan har startat. Endaste tre perioder kvar i gymnasiet, så galet snabbt har det gått. Dagen började med en modersmåls lektion. Där fick vi i uppgift att fota lite bookfaces. Haha inte så seriös uppgift men kul iallafall. Vi lyckads ganska bra eller?😉

Favoriten är denna nedan. Och som vi försökte länge för att få till det.

Idag har Pepe och jag varit tillsammans i ett helt år, och det firade vi igår (eftersom jag jobbade ikväll) med super god mat på Pedrinas.

Likes

Comments

Nuu äntligen är alla höstens studentskrivningar över. Vissa har gått bättre och vissa mindre bra, men ändå ingen katastrof borde de va. När jag hade över Biologiskrivningarna så kändes det som alla skrivningar var över, eftersom det är nog det jag har lagt ner mest tid på. Engelska böckerna öppnade jag inte ens så det fick gå som de går. Ingen succé precis men godkänd borde jag nog vara!
I går onsdag var jag på café med Mia. Alltså hon e nog så bra på många sätt och vis. Så kul att prata med och speciell när det blir att vi ses så sällan nuförtiden.
Idag skrev jag bara prov och sen slutade jag i skolan, men jag väntade på att Pepe slutade 12:20 och sen åkte vi hit till mitt. Jag fick energi från ingenstans så vi flyttade rum åt mej. Jag blev supernöjd. Lyxen med att vara enda barnet som bor hem är att man kan välja och vraka vilket rum man vill ha. Jag har nu också gått från att ha haft en 80cm bred säng till att ha en 160cm bred säng, super najs!

Likes

Comments

Väldigt stor del av min lediga tid just nu går åt till läsning på studentskrivningarna. Direkt efter skolan började ja med läxor och sen läsning. Jag tog en paus i läsningen och for på ett gympass med Bella. Passet kommer antagligen sätta spår i kroppen resten av veckan, men det var kul! Jag hinner ju typ aldrig och träna nuförtiden och det är så surt. Ja märker att min kropp behöver mera träning just nu, allt säger emot och olika "krämpor" dyker upp hela tiden. Jag hoppas att jag efter september skall finna tid och hitta tillbaka till träningen. För den gör ju en bara gott, både för kropp och humör. Men just nu tänker jag inte sätta någon press att hinna med träning. Bara om jag känner att jag hinner och orkar.
Efter träningen fortsatte jag med lite läsning innan jag belönade mig själv med en timmes avkoppling i spa, hehe. En bra kväll!

Dagens glada träningssällskap 😀👆🏼

Likes

Comments

I lördags fick vi delta i ett otroligt fint bröllop när kusinen Erica fick sin Kevin. Brudparet va så fina och festen och festlokalen så mysig! En kväll att minnas, och jag är så glad att vi fick dela er dag!💕

Likes

Comments

Skolan har dragit igång igen och allt känns som förr, hehe. Har vi faktiskt varit borta från skolan i 2.5 månader? 2 veckor max skulle jag säga. Ovant med tidiga morgnar när jag under sommaren har endast några gånger börjar tidigare än kl.11 i jobbet. Man har ju blivit ganska van med sovmorgon. 😉
Studentskrivningarna närmar sig och biologi och engelska böckerna står fortfarande orörda. Jag skriver alltså dom två ämnen i höst så jag borde verkligen ta tag i det. Under mina två år i gymnasiet så har jag alltid läst i sista minuten inför alla prov. Varje gång så har jag tänkt för mig själv att "det ordnar nog sig", och det har det också gjort. Jag har klarat alla kurser som jag behöver klara, vissa kurser har gått över förväntan och vissa har gått sämre, men hittills så har det alltid ordnat sig, även fast jag läst i sista minuten och varit säker på att denna gång är jag underkänd. Så jag tänker fortsätta tänka att det ordnar sig och hoppas på att tankesättet håller gymnasietiden ut. Men jo, jag skall nog läsa också, men någon press på mig själv tänker jag inte sätta! (Förutom godkänt, haha) ☺️

Igår efter första skoldagen hade vi tjejkväll vid Amandas villa. Några av tjejerna flyttar bort för att studera eller jobba så vi passade på att hinna träffas alla innan dess. Det var en super rolig kväll och även fast vi ses allt mer sällan nuförtiden så känns det precis som förut när vi väl träffas.
I brist på annan bild så här, jag med två av de fina vännerna . 💕

Likes

Comments

I fredags fick vi vara och fira när min fina vän Emma fick sin Daniel. Det var ett såå fint bröllop och så kul att vi fick vara med och fira. Tack Emma och Daniel, ni är så fina tillsammans! 💕

Likes

Comments

Imorse hade jag egentligen tänkt åka och träna crossfit, men istället kände jag för att fara på en länk. Jag ringde kusin Ida och frågade om hon hänger med, och visst gjorde hon det. Det var min första länk i sommar! så det gick ganska tungt, men ca. 7km fick jag ändå ihop. Ida, som den hurtkvinna hon är, fortsatte i några kilometer till efter att jag svängde av hemåt.
Jag och Ida umgås aalltför sällan nu för tiden, så synd att det blir så när jag verkligen trivs i hennes umgänge. Det lär inte bli oftare heller när hon nu till hösten tar sitt pick och pack och flyttar till Sverige. Men innan det borde vi nog hinna med en till länk, (eller så skippar vi länken och hittar på nåt roligare istället 😉).

Likes

Comments

Eftersom jag inte har bloggar på länge så tänker jag nu bara slänga in en bomb av bilder sen sist. Sen senast har jag ju hunnit börja jobba igen och sen ännu haft en semestervecka, till att igen ha börjat jobba. En kort resa till Helsingfors hann vi med under semestern så många bilder är därifrån.

Likes

Comments

Jag har nu haft en vecka semester och imorgon jobbar jag igen. Och om två veckar har ja ännu en semester vecka. Den här veckan har iallafall varit toppen och så skön. Semestern inleddes med midsommarfirande vid P's villa.

Sen har vi spenderat ännu två nätter vid hans villa.

Vi har caféat vid Fäboda, solat och varit på ett kort äventyr i skogen.

På lördag kollade vi på box-tävlingar vid Crossfit jeppis och på kvällen åt vi mat vid Pavis.

Vi har även hunnit sova en natt i tält, men det glömde jag dokumentera 😉
Igår tog jag upp träningen efter mer än en månads paus. Backintervaller it was och formen var på botten. Får se hur länge motivationen håller i sig.

Tack och hej semestervecka, du var fantastisk!

Likes

Comments