Header

Livet är sommarlov. Även fast jag jobbar så är det otroligt skönt. Är jag inte i jobb så är jag oftast med min favorit. Igår kväll ganska sent åkte vi iväg till hans villa, bara för att vi kunde och ville göra något. Vi satt uppe ganska länge å sen så sov vi läänge imorse. Ikväll jobbade jag och imorgon har jag en ledig dag. Vad månne vi hitta på då. 😊
Sen sist har vi också varit på mat till Fäboda för första gången i sommar. Vi hade bestämt oss för att fira med mat där när Jesper klarar av att sitta i min bil igen efter operationen. Så då blev det så också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inläggen kommer inte så tätt nuförtiden, men allt annat har fått komma före. Jag önskar dock att jag skulle vara flitigare att uppdatera så jag har något att se tillbaka på sen.
Sen jag fick sommarlov från skolan har jag mest jobbat och nästan all ledig tid från jobbet har jag spenderat med Pepe i Kållby. Och vi har bara chillat eftersom han nu inte kan göra så mycket ännu efter sin operation. Men han är på bättringsvägen (även nu fast det är en ganska lång tid tills han är helt återställd) och idag kom vi oss till och med iväg en sväng till stan. Vi testade på den nyaste grillen i stan, och det var riktigt gott!
Jag har nu varit ledig tre dagar i sträck och jag har varit hela dagarna i Kållby, vi har sovit, ätit, suttit ute, tvättat P's moped som ska säljas (jag tvättade, han var chef 😉), ätit några glassar, godis och en massa annat. Om man inte kan göra så mycket annat, så kan man ju alltid äta!

Imorgon jobbar jag igen, och de går bra det också! 😊

Inte många andra som plötsligt växt 4cm under några timmar. Men de gjorde han, min Peppe, haha. Som om han inte vore lång nog 😉

Likes

Comments

Han som är så bra. Han som opererades idag. Han som jag längtar ihjäl mig att få träffa. ❤️

Likes

Comments

Ikväll hade jag tänkt börja läsa på biologi prov men jag hann läsa ett kapitel innan jag insåg att det borde vara förbjudet att läsa på prov i detta väder. Så jag åkte iväg till Kolppi. Vi har legat på en filt i gräset hela kvällen, lyssnat på musik och bara haft de skönt. Jag njöt, de kan jag lova!

Likes

Comments

En kväll som denna är det så otroligt skönt att själv kunna hoppa i bilen och hitta på något. Vädret har varit fint ikväll så jag hämtade Pepe så for vi till Bennäs och spela frisbeegolf. Vi spelade ett varv runt banan och sen köpte vi glass och satt ute i solen. En skön kväll!

Likes

Comments

Aah vilken bra födelsedag jag har haft!
Ja började dagen med att övningsköra från klockan 8 för att sen en timme senare ha körprovet. Bästa känslan när jag klarade provet också. Dagen kunde inte ha börjat bättre!
Sen åkte jag till skolan och därifrån vidare till jobbet.
Efter jobbet hämtade jag Pepe och vi for till Pavis på mat. Så god mat och det var jätte fint där ikväll. Resten av kvällen spenderades i Kållby med favoriten och det nyaste avsnittet av Prison break.
Tacksam och lycklig säger jag Gonatt!

Likes

Comments

Valborgs helgen var lugn och skön. Jag jobbade fredag men sen var jag ledig resten av helgen.
Vi har ätit vid friends & brgrs, kollat de nyaste avsnitten av Prison break och Chicago fire och caféat ute vid Fäboda.
Och nu är vi äntligen inne i maj månad och min födelsedag är om 10 dagar (hehe inte alls nån nedräkning här inte 🙈). Jag ser såå mycket framemot att kunna ta körkortet!

Nu skall jag läsa vidare på finska provet som jag skriver imorgon, oj huhhu vilket språk säger jag bara! 😓

Likes

Comments

Sen sist har jag hunnit vara sjuk (igen) och sen så har jag ju också varit på resa till Polen. Det blev en jätte bra resa och jag är så glad att jag åkte med på den. Vädret kunde ju ha varit bättre men vi hade det bra ändå! Vi bodde i staden Krakow och besökte bland annat Auschwitz. En intressant dag var det.
Själva staden Krakow var jätte fin och jag blev positivt överraskad. Fräsch stad med många turister, bra shopping, restauranger, cafeér och en fin stad att bara strosa runt i.

Bästa resesällskapet! 👆🏼

Likes

Comments

Idag var jag så taggad att få åka till boxen och träna igen. Jag har hållit upp med både back- och front squat nu i några veckor på grund av att det gör så ont i mitt höft. Idag testade jag på nytt men icke, fortfarande lika ont. Får försöka göra nånting åt det nu och hoppas på att det blir bättre. Men fortfarande var det kul att träna där igen, och det finns ju såå mycket annat än squat att träna och jag ser så fram emot sommaren och alla träningar vid crossfit.

Nu skall jag läsa på hälsa prov, det är jag inte lika taggad för.

En bild från sommaren

Likes

Comments

I onsdags åkte vi iväg till ylläs och just nu sitter vi i bilen påväg hem. Vi har haft några sköna dagar där med huvudtemat för resan, skidåkning. Vi har skidat själva och på lördag var vi och hejade på visma ski-classcis sista tävling, ylläs-levi. Vi hejade förstås på ski team mäenpääs egna åkare, och det gick fint för dem!
Sen har vi ju förstås också ätit en massa gott, det hör ju till!

Likes

Comments