Header

Skolan har dragit igång igen och allt känns som förr, hehe. Har vi faktiskt varit borta från skolan i 2.5 månader? 2 veckor max skulle jag säga. Ovant med tidiga morgnar när jag under sommaren har endast några gånger börjar tidigare än kl.11 i jobbet. Man har ju blivit ganska van med sovmorgon. 😉
Studentskrivningarna närmar sig och biologi och engelska böckerna står fortfarande orörda. Jag skriver alltså dom två ämnen i höst så jag borde verkligen ta tag i det. Under mina två år i gymnasiet så har jag alltid läst i sista minuten inför alla prov. Varje gång så har jag tänkt för mig själv att "det ordnar nog sig", och det har det också gjort. Jag har klarat alla kurser som jag behöver klara, vissa kurser har gått över förväntan och vissa har gått sämre, men hittills så har det alltid ordnat sig, även fast jag läst i sista minuten och varit säker på att denna gång är jag underkänd. Så jag tänker fortsätta tänka att det ordnar sig och hoppas på att tankesättet håller gymnasietiden ut. Men jo, jag skall nog läsa också, men någon press på mig själv tänker jag inte sätta! (Förutom godkänt, haha) ☺️

Igår efter första skoldagen hade vi tjejkväll vid Amandas villa. Några av tjejerna flyttar bort för att studera eller jobba så vi passade på att hinna träffas alla innan dess. Det var en super rolig kväll och även fast vi ses allt mer sällan nuförtiden så känns det precis som förut när vi väl träffas.
I brist på annan bild så här, jag med två av de fina vännerna . 💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags fick vi vara och fira när min fina vän Emma fick sin Daniel. Det var ett såå fint bröllop och så kul att vi fick vara med och fira. Tack Emma och Daniel, ni är så fina tillsammans! 💕

Likes

Comments

Imorse hade jag egentligen tänkt åka och träna crossfit, men istället kände jag för att fara på en länk. Jag ringde kusin Ida och frågade om hon hänger med, och visst gjorde hon det. Det var min första länk i sommar! så det gick ganska tungt, men ca. 7km fick jag ändå ihop. Ida, som den hurtkvinna hon är, fortsatte i några kilometer till efter att jag svängde av hemåt.
Jag och Ida umgås aalltför sällan nu för tiden, så synd att det blir så när jag verkligen trivs i hennes umgänge. Det lär inte bli oftare heller när hon nu till hösten tar sitt pick och pack och flyttar till Sverige. Men innan det borde vi nog hinna med en till länk, (eller så skippar vi länken och hittar på nåt roligare istället 😉).

Likes

Comments

Eftersom jag inte har bloggar på länge så tänker jag nu bara slänga in en bomb av bilder sen sist. Sen senast har jag ju hunnit börja jobba igen och sen ännu haft en semestervecka, till att igen ha börjat jobba. En kort resa till Helsingfors hann vi med under semestern så många bilder är därifrån.

Likes

Comments

Jag har nu haft en vecka semester och imorgon jobbar jag igen. Och om två veckar har ja ännu en semester vecka. Den här veckan har iallafall varit toppen och så skön. Semestern inleddes med midsommarfirande vid P's villa.

Sen har vi spenderat ännu två nätter vid hans villa.

Vi har caféat vid Fäboda, solat och varit på ett kort äventyr i skogen.

På lördag kollade vi på box-tävlingar vid Crossfit jeppis och på kvällen åt vi mat vid Pavis.

Vi har även hunnit sova en natt i tält, men det glömde jag dokumentera 😉
Igår tog jag upp träningen efter mer än en månads paus. Backintervaller it was och formen var på botten. Får se hur länge motivationen håller i sig.

Tack och hej semestervecka, du var fantastisk!

Likes

Comments

Livet är sommarlov. Även fast jag jobbar så är det otroligt skönt. Är jag inte i jobb så är jag oftast med min favorit. Igår kväll ganska sent åkte vi iväg till hans villa, bara för att vi kunde och ville göra något. Vi satt uppe ganska länge å sen så sov vi läänge imorse. Ikväll jobbade jag och imorgon har jag en ledig dag. Vad månne vi hitta på då. 😊
Sen sist har vi också varit på mat till Fäboda för första gången i sommar. Vi hade bestämt oss för att fira med mat där när Jesper klarar av att sitta i min bil igen efter operationen. Så då blev det så också!

Likes

Comments

Inläggen kommer inte så tätt nuförtiden, men allt annat har fått komma före. Jag önskar dock att jag skulle vara flitigare att uppdatera så jag har något att se tillbaka på sen.
Sen jag fick sommarlov från skolan har jag mest jobbat och nästan all ledig tid från jobbet har jag spenderat med Pepe i Kållby. Och vi har bara chillat eftersom han nu inte kan göra så mycket ännu efter sin operation. Men han är på bättringsvägen (även nu fast det är en ganska lång tid tills han är helt återställd) och idag kom vi oss till och med iväg en sväng till stan. Vi testade på den nyaste grillen i stan, och det var riktigt gott!
Jag har nu varit ledig tre dagar i sträck och jag har varit hela dagarna i Kållby, vi har sovit, ätit, suttit ute, tvättat P's moped som ska säljas (jag tvättade, han var chef 😉), ätit några glassar, godis och en massa annat. Om man inte kan göra så mycket annat, så kan man ju alltid äta!

Imorgon jobbar jag igen, och de går bra det också! 😊

Inte många andra som plötsligt växt 4cm under några timmar. Men de gjorde han, min Peppe, haha. Som om han inte vore lång nog 😉

Likes

Comments

Han som är så bra. Han som opererades idag. Han som jag längtar ihjäl mig att få träffa. ❤️

Likes

Comments

Ikväll hade jag tänkt börja läsa på biologi prov men jag hann läsa ett kapitel innan jag insåg att det borde vara förbjudet att läsa på prov i detta väder. Så jag åkte iväg till Kolppi. Vi har legat på en filt i gräset hela kvällen, lyssnat på musik och bara haft de skönt. Jag njöt, de kan jag lova!

Likes

Comments

En kväll som denna är det så otroligt skönt att själv kunna hoppa i bilen och hitta på något. Vädret har varit fint ikväll så jag hämtade Pepe så for vi till Bennäs och spela frisbeegolf. Vi spelade ett varv runt banan och sen köpte vi glass och satt ute i solen. En skön kväll!

Likes

Comments