Header

Sen sist har jag hunnit vara sjuk (igen) och sen så har jag ju också varit på resa till Polen. Det blev en jätte bra resa och jag är så glad att jag åkte med på den. Vädret kunde ju ha varit bättre men vi hade det bra ändå! Vi bodde i staden Krakow och besökte bland annat Auschwitz. En intressant dag var det.
Själva staden Krakow var jätte fin och jag blev positivt överraskad. Fräsch stad med många turister, bra shopping, restauranger, cafeér och en fin stad att bara strosa runt i.

Bästa resesällskapet! 👆🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var jag så taggad att få åka till boxen och träna igen. Jag har hållit upp med både back- och front squat nu i några veckor på grund av att det gör så ont i mitt höft. Idag testade jag på nytt men icke, fortfarande lika ont. Får försöka göra nånting åt det nu och hoppas på att det blir bättre. Men fortfarande var det kul att träna där igen, och det finns ju såå mycket annat än squat att träna och jag ser så fram emot sommaren och alla träningar vid crossfit.

Nu skall jag läsa på hälsa prov, det är jag inte lika taggad för.

En bild från sommaren

Likes

Comments

I onsdags åkte vi iväg till ylläs och just nu sitter vi i bilen påväg hem. Vi har haft några sköna dagar där med huvudtemat för resan, skidåkning. Vi har skidat själva och på lördag var vi och hejade på visma ski-classcis sista tävling, ylläs-levi. Vi hejade förstås på ski team mäenpääs egna åkare, och det gick fint för dem!
Sen har vi ju förstås också ätit en massa gott, det hör ju till!

Likes

Comments

Helgen var toppen!
Lördag gjorde jag så lite som möjligt. Vädret var fint så jag satt ut i solen en stund innan jag åkte till Kållby. En skön kväll med pizza, gott och film.
Söndag gjorde jag en roolig träning vid boxen och sen spenderade jag även söndagskvällen i Kållby.
Nu tillbaka i vardagen igen. Men endast tre normala skoldagar denna vecka så det ska väl gå bra. Imorgon och på tisdag har vi studiedagar i kronoby inför polen resan som vi gör i April.

Likes

Comments

Denna vecka börjar lida mot sitt slut vilket känns skönt. Allt med skolan att göra har blivit gjort och jag kan imorgon ta en efterlängtad helg. Jag har suttit med näsan i boken hela kvällen för att ha den klart tills imorgon. Jag hann med marginal dessutom så nu skall jag ta det lugnt en stund innan jag tar natt.
Igår hade jag min första körlektion, alltså min allra första gången bakom ratten. Det kändes smått läskigt må jag erkänna men visst skall väl jag också lära mig köra. Det känns som att det är liite närmare nu iallafall tills jag fyller år när jag nu fått börja övningsköra.

Likes

Comments

Jag har länge tänkt skriva ett inlägg. Men så har det lämnat igen. Ja har faktiskt att skylla på. Jag hatar att inte hinna med det jag vill. På den senaste tiden har träningen tyvärr kommit i andra hand, och det märks på mitt humör vissa dagar.
Skolan och alla dess skolarbeten. Bilskolan har jag också börjat med. En studieresa till Åbo var vi två dagar i förra veckan. Den kommande veckan vill jag helst av allt skall vara över redan nu. Ibland så gillar jag verkligen inte skolan och just nu så är det en sån period. Det fick jag konstaterat nu i helg. När vädret har varit som bäst, då har jag suttit inne och skrivit på en skoluppgift i historia, läst en bok och gjort andra läxor. Inte för att klaga, men jag skulle helst ha gjort något annat!

Han är ju dock väldigt bra och gjorde också helgen bra trots alla skolarbeten!❤

Likes

Comments

I torsdags blev jag så led mitt hår så jag ringde Sandra och frågade om hon kan klippa det på fredag. Sagt och gjort så åkte jag dit på fredag och hon kapade håret några centimeter. Så otroligt skönt och jag blev riktigt nöjd.
Tack Sandra!

Likes

Comments

Jag har inte varit så imponerad av bidragen i årets melodifestivalen. Men det finns en låt som jag tycker sticker ut och som jag gillar riktigt mycket!

- Wiktoria - As I lay med down -

Hon har ju en helt sjukt bra röst, och låten gillar jag också. Det är en sån låt som jag gärna skulle träna till!

Likes

Comments

Såhär 👆🏼 såg gårdagen ut. Vi skidade ut till villan och där grillade vi korv och åt gott. Ganska kallt var det men annars mysigt! Skönt att ha varit ute i helgen också.
Nu är jag ju ledig hela veckan eftersom det är sportlov, så efterlängtat. Imorse åkte jag till boxen och träna. Jag gjorde open17.1 även fast jag nu inte är anmäld till Open. Träningen var iallafall riktigt tuff, tyngst på länge enligt mig!
Resten av dagen har jag suttit och läst och skrivit en typ av recension till boken. Mindre kul var de!

Likes

Comments

Jag har blivit så bortskämd med väldigt lite skolarbeten, timmar och läxor på den senaste tiden. Så att läsa på ett prov hela kvällen känns allt för mycket begärt. Jag har varit tvungen att bara skumma igenom alla anteckningar i geografi för att hinna läsa på allt till provet imorgon, som vanligt börjar jag läsa kvällen, alltså alltför sent för att noggrant kunna läsa på allt. Men geografi är ju inget ämne jag satsar på att få topp vitsord i så det går som de går!
Jag hann (eller egentligen hann jag ju inte, men annars hade jag aldrig orkat läsa på prov) vara och träna efter skolan också. Det var en kul träning idag, även fast det var teknikträning.
Nu tar jag natt!

Apelsiner är något som jag äter extra mycket just nu, då gott!

Likes

Comments