Header

Här ligger jag vaken ännu och klockan är 00:33, pigg som aldrig förr! Man får väl skylla sig själv när man tar en tupplur efter skolan. Men detta mörker gör mig så trött, så jag vara bara tvungen så att orkade med jobb ikväll. Efter jobbet har jag kollat det som jag missade av gårdagen Bonde söker fru, och så har jag letat julklapp till Jesper, men utan resultat.
Igår på självständighetsdagen firade jag och J med träning, chill, korv görans och gott framför slottsbalen. Träningen tog död på hela mig och idag går jag som en anka, och ännu värre lär det vara imorgon. 😫
Nu tar jag natt!

Passet vi gjorde tog vi från Annica Englunds blogg, det var riktigt roligt och varierande. Dock så gjorde vi några ändringar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså helgen var såå skön. Vi firade min lediga helg med att äta en maassa gott, som det skall va hehe. På fredagen fick jag en impuls att slösa pengar så jag köpte en del kläder och uppdaterade mitt smink förråd. Jag har nog aldrig intresserat mig fö smink men det är riktigt kul nu när jag har lite flera produkter. Får de hur lönge det håller i sig 😆.
På söndag kom Jesper hit från morgonen och vi (jag, jesper, mamma, sandra & toffi) hade brunch samtidig som vi tittade på skidtävlingarna i Italien (?) var Viktor och Hannes tävlade. Sen tränade jag, Jesper, mamma och Sandra i hemma gymmet. På kvällen åkte vi med Sandra till Kronoby för att kolla hockey.
Idag måndag hade jag endast en lektion i skolan så jag slutade 09:10. Jag drog hem och städade lite, sov på soffan, skrev essä och till kvällen åkte jag till Kållby. Jag och Jesper for iväg på en promenad i regnvädret och den hann vi chilla en stund innan jag drog hem.

Likes

Comments

Jag kollade igenom mitt bildgalleri på telefonen för att se om jag hade något att blogga om, men där hade det inte varit så livligt den senaste tiden, hehe. Men jag gör ett försök ändå.
Förra veckan fick vi resultatet från höstens skrivningar och i måndags anmälde vi oss till vårens skrivningar. Tiden går såå fort, vilket både är bra och dåligt. Jag trivs faktist jätte bra i Pg och det beror ju då till största delen på människorna där, och dem vill man ju såklart inte lämna. Men å andra sidan skall det vara skönt att fara vidare och börja ”studera på riktigt” som jag brukar säga. 😆
Just nu ser jag fram emot helgen eftersom jag får vara ledig från jobbet denna helg, ska bli såå skönt, nästan för bra för att vara sant!😃

Likes

Comments

Som jag önskar att jag vore lite flitigare att uppdatera. Det är ju så roligt att blicka tillbaka sen. Sen senast har jag antagligen hunnit med en del, en studieresa till Helsingfors bland annat. Det är väl en trevlig stad men det är nog Vasa som lockar mest som studiestad för min del.

Helgen som gick var toppen. Jag var ledig både lördag och söndag, så jag hann spendera hela helgen med min favorit. Vi chillade framför serie, var och kollade Tuntematon sotilas på bio, blivit bjudna på tortilla vid Sandra & Toffi, och umgåtts med vänner.

Igår efter skolan åkte jag till Vasa med mina vänner för att hälsa på Emma och Dankko. Roligt med lite annat en vardag!

Tack och hej på obestämd tid. 😉

Likes

Comments

Nu är det längesen jag har tittat in här igen. Meningen var att jag skulle uppdatera efter vår lilla resa till Luleå, men de glömde jag bort. Vi hade iallafall en riktigt mysig helg i grannlandet. Så roligt att få se hur min bror Viktor och hans Mirjam har det. Vi tog det mest lugnt vilket var så skönt efter en tuffare höst. Vi gick på café, gick lite i stan, åt en massa gott, Viktor kockade och bjöd på mat (helt klart överraskad över Viktor matkunskaper 😉), vi gjorde Pizza, ut på en kort promenad och sånt. Jepp ni hör, det blev mycket mat! 🙈

Likes

Comments

Tänkte passa på och uppdatera snabbt nu när jag sitter på historielektion, de absolut mest onödigaste timmarna. Så då passar jag på och gör annat istället.

Sen senast har nu inget speciellt hänt, utan jag är i skolan och jobbar vissa kvällar. Jag har försökt komma igång med träningen men det går sisådär. I helgen hängde vi med några kompisar hos Amanda på lördag, tog det lugnt och kollade hockey på Söndag. Jag jobbade endaste mellan skifte på lördag denna helg så jag fick passa på och njuta av att vara ledig alla kvällar. Denna vecka har jag ganska mycket med skolan och även jobb, men ett pass vid crossfit skall jag försöka hinna med, bättre än inget!

På lördag åker jag och Pepe till Luleå för att hälsa på Viktor och Mirjam, så det blir riktigt roligt och skönt. Dock så känns det ju inte så kul att det är jag som skall köra både dit och hem, längst vad jag någonsin har kört haha. Men det ska väl nog gå bra.! Vi får ju höstlov då också så några extra lediga dagar kommer ganska lägligt.

Likes

Comments

Måndag och en ny period i skolan har startat. Endaste tre perioder kvar i gymnasiet, så galet snabbt har det gått. Dagen började med en modersmåls lektion. Där fick vi i uppgift att fota lite bookfaces. Haha inte så seriös uppgift men kul iallafall. Vi lyckads ganska bra eller?😉

Favoriten är denna nedan. Och som vi försökte länge för att få till det.

Idag har Pepe och jag varit tillsammans i ett helt år, och det firade vi igår (eftersom jag jobbade ikväll) med super god mat på Pedrinas.

Likes

Comments

Nuu äntligen är alla höstens studentskrivningar över. Vissa har gått bättre och vissa mindre bra, men ändå ingen katastrof borde de va. När jag hade över Biologiskrivningarna så kändes det som alla skrivningar var över, eftersom det är nog det jag har lagt ner mest tid på. Engelska böckerna öppnade jag inte ens så det fick gå som de går. Ingen succé precis men godkänd borde jag nog vara!
I går onsdag var jag på café med Mia. Alltså hon e nog så bra på många sätt och vis. Så kul att prata med och speciell när det blir att vi ses så sällan nuförtiden.
Idag skrev jag bara prov och sen slutade jag i skolan, men jag väntade på att Pepe slutade 12:20 och sen åkte vi hit till mitt. Jag fick energi från ingenstans så vi flyttade rum åt mej. Jag blev supernöjd. Lyxen med att vara enda barnet som bor hem är att man kan välja och vraka vilket rum man vill ha. Jag har nu också gått från att ha haft en 80cm bred säng till att ha en 160cm bred säng, super najs!

Likes

Comments

Väldigt stor del av min lediga tid just nu går åt till läsning på studentskrivningarna. Direkt efter skolan började ja med läxor och sen läsning. Jag tog en paus i läsningen och for på ett gympass med Bella. Passet kommer antagligen sätta spår i kroppen resten av veckan, men det var kul! Jag hinner ju typ aldrig och träna nuförtiden och det är så surt. Ja märker att min kropp behöver mera träning just nu, allt säger emot och olika "krämpor" dyker upp hela tiden. Jag hoppas att jag efter september skall finna tid och hitta tillbaka till träningen. För den gör ju en bara gott, både för kropp och humör. Men just nu tänker jag inte sätta någon press att hinna med träning. Bara om jag känner att jag hinner och orkar.
Efter träningen fortsatte jag med lite läsning innan jag belönade mig själv med en timmes avkoppling i spa, hehe. En bra kväll!

Dagens glada träningssällskap 😀👆🏼

Likes

Comments

I lördags fick vi delta i ett otroligt fint bröllop när kusinen Erica fick sin Kevin. Brudparet va så fina och festen och festlokalen så mysig! En kväll att minnas, och jag är så glad att vi fick dela er dag!💕

Likes

Comments