Header

Så sjukt trött varje måndagsmorgon, eller ja i princip varje morgon är det nog väldigt jobbigt att ta sig upp ur sängen, speciellt nu när det är så mörkt på mornarna. Men bara jag kommer igång så går det nog helt bra ändå. Fick idag också veta att jag blev godkänd i filosofi kursen, alltså vilken lättnad! Jag hade ju inte orkat skriva om filosofi. Även fast det bara var med en vääldigt liten marginal som jag blev godkänd så är jag nöjd.
Träning och en stund i spa har jag hunnit med ikväll, och nu sitter jag med läxor. Helt ok måndag faktist.
Helgen var också riktigt bra, jag har jobbat, spenderat en kväll med mina vänner från Esse/ nuvarande kalajoki bor😜, och Lovisa. Och jag tycker att kalajokiborna kan kom tillbaka till Pg snart 😉 Sen har jag också hunnit vara på us i Kokkola och igår var jag hela kvällen i Kållby. Vi cyklade bland annat och kollade var jag bodde förut, har nog inte varit där på flera år, så de va trevligt! 😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag var så uttråkad idag så jag hörde om någon ville följa med på cafe till Skorpan. Emma följde med och det var så roligt att få sitta å prata med henne, de blir ju allt mer sällan, så sånt är guldvärt en vanlig torsdag. Man måste ju ta vara på dessa lediga dagar nu också.😊
Skorpan är ju nog absolut stans mysigaste café 😍

Likes

Comments

Kom just hem efter en av de tyngsta träningarna på läänge. Jag blev helt utan energi. Men så skönt efteråt, eller helt ärligt så mådde jag riktigt dåligt strax efteråt men nu börjar jag känna av den sköna känslan efter träning. Vad som händer resten av dagen vet jag inte ännu men nu skall jag iallafall vila.

Det har blivit två F&B besök i helgen, uups! 🙈

Likes

Comments

​Ikväll har jag njutit av att inte behöva läsa på något prov eller någon inlämningsuppgift att skriva. Bara vanliga läxor, vilket kändes som väldigt lite för en gångs skull. Denna vecka har varit allt annat än skön och varje kväll har jag känt mig så stressad. Idag skrev jag filosofi provet, och jag kan ju bara hoppas på att jag får godkänt. Men mina förhoppningar är inte alltför höga. Nästa vecka blir betydligt lugnare med prao måndag, tisdag och sen resten av veckan har vi ju höstlov. Så ingen skola alls nästa vecka, skönt!

Kvällen har bestått av träning vid boxen och efteråt satt jag en lång stund i spa. Sen gjorde jag ännu de läxor jag hade kvar att göra. Och nu skall jag klicka igång en serie något, det har jag inte hunnit med på hela veckan, så nu behöver jag det!

Likes

Comments

Avslutade denna helg med en skön söndag. Jag sov jätte länge och klockan två for jag iväg till boxen på ett träningspass. Sen gjorde jag liite läxor och till kvällen for jag till Kållby och vara med Pepe. Åt gott och kollade serie, mycket mer än så gjorde vi inte, men bra det också!

Känner mej ändå inte riktigt redo för en ny skolvecka, har på känn att det kommer bli en jobbig en. Denna vecka skriver jag två prov som jag missade när vi var på resa, matte och filosofi, usch säger jag bara!

Likes

Comments

Efter skolan åt mamma och jag mat vid Frenkku idag, eftersom de bara e vi som e hemma, det smakade bra såhär på en vanlig tisdag. Sen till kvällen hade jag, Viktoria och Andrea bestämt träff på det ny öppnade kafét, Kaffia. Så roligt som alltid att träffa dem och jag är så glad att vi fortfarande håller kontakten fastän vi inte går i samma skola längre. Där på Kaffia satt vi och pratade i lite över en och en halv timme, sånt tackar man ju inte nej till en tisdagkväll!

Likes

Comments

Måndag igen efter en bra helg. I helgen jobbade jag ju förstås både fredag och lördag men jag har också hunnit vara å kolla på crossfit tävling vid boxen, kollat Jaro match, ätit Frenkku och umgåtts med Pepe. En bra helg enligt mej! 😀
Ikväll kom jag mej iväg på ett pass till boxen, och tur var väl det för annars hade jag nog somnat på soffan. Nu ska ja ta tag i läxor.

Likes

Comments

En riktigt jobbig skoldag. Så sjukt trött har jag varit idag också. Om man frågar mina klasskompisar säger väl de att det ända ja säger i skolan är att jag är trött och att jag fryser. Trött får jag väl skylla mej själv men att jag fryser är inget jag kan göra något åt, ibland är det bara så sjukt kallt i skolan.
Jag skulle egentligen ha slutat 13.40 idag, men jag var tvungen att göra en hörförståelse i engelska som jag missade när vi var på resan. Den gick så dåligt, tankarna var på någon helt annan plats och jag kunde inte alls koncentrera mej. Hoppas på bättre koncentration på engelska provet som jag har imorgon. Full dag imorgon igen när det är provposition, och sen ännu till jobbet efter skolan och sen efter de kan jag äntligen ta helg, efter en intensiv vecka känns de som. Eller ja helg och helg, jag jobbar ju nog lördagkväll också men de ska nog gå bra!

Jag var tvungen att köpa Naturgodis till mej ikväll så jag skulle orka med provläsningen, så gott!

Likes

Comments

Temat på hälsokunskap i skolan är just nu "stillasittande". Så visste ni att... 'Stillasittande är lika farligt för hälsan som övervikt och rökning'. Detta gäller då för mycket stilla sittande. Och man menar att 7h/dag skall vara okej att sitta men allt över det ger skada. Så med skylten nedan försöker vi få alla i skolan att inte sitta alltför mycket, haha 😂 Dock så tror jag nog att sofforna lockar mera i skolan än att åka ut och röra på sig, även för mej 😉
De va lite onsdags fakta för den som var intresserad, om man väljer att tro på det är ju en annan sak, hehe!

Annars så har ja haft en väldigt skön skoldag idag, med två håltimmar mitt på dagen. Sen ikväll har jag varit till boxen på ett monster pass också. Och nu skall jag ta tag i lite läxor och kaanske provläsning också.

Likes

Comments

Hej på er!
Tanken var att jag skulle göra många inlägg under resan men nepp, det lämnade helt. Jag vill så gärna komma igång med bloggandet igen, för det är så roligt att ha något att se tillbaka på sen.
Så nu skall jag verkligen försöka att få upp några inlägg i veckan iallafall (bara för tin skull Elli, typ! 😆), vem vet, kanske de blir uppdatering varje dag. Vi får se!

Några bilder från den sköna veckan i Mallorca, jag njöt verkligen!
Men nu som bäst är det provvecka och jag är tillbaka i verkligheten.

Likes

Comments