Spyyyyy.... passet var riktigt jobbigt idag men de var så himla kul! Älskar verkligen cirkelpass, och klarade av saker jag inte trodde. Fan man måste våga prova saker, inte tänka direkt att man inte klarar. Fan TESTA!!! 😀😀
Vart en god smoothie när jag kom hem, nu kollar jag (ensam mamma söker) sen blir de sovdags!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snart är det helg och jag har fullspäckad helg framför mig. Imorgon fredag, jobbintervju och även julbord på kvällen på Elite med sportamore!
Lördag skulle jag egentligen jobbat men vi fick ledigt för de är julbord, hur snällt som helst men hade gärna velat jobba haha!
Men förmiddagen blir de träning, sen på kvällen blir det bowling & ”julbord” med arena också och på söndag väntas jobb 08-17.
Ska försöka hinna tvätta lördag förmiddag, så de är klart för kommande vecka.

Ikväll är det mma som gäller, sista passet innan julledighet. Blir direkt hem efter jobbet och dona för morgondagen för kommer hem så sent efter träningen och slutar jobbet 18 idag.


Igår hjälpte jag till på Florapavaljongen som ligger på Holmberget i Torshälla, det är en resturang som ägs av min barndomskompis syster. Var sjukt nervös innan för har aldrig jobbat sådär med service men de var superkul! Blandade massor med drinkar osv. Kanske kan bli ett till extrajobb fast på ett annat ställe, vem vet 😏

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag hem och städade och lagade mat innan indoor bootcamp passet började kl 18.00. Därefter åkte jag med Karin och handla. Gjorde sjukt goda bananpannkakor sen, möms!

En och en halv timma kvar nu, sen åka och handla med pappa sen iväg på MMA med laget kl 20.

Likes

Comments

Ny jobbvecka, 4 dagar kvar sen är jag ledig 2 dagar innan 12 dagars arbete igen.. eget val så jag ska inte klaga!
Träningen går iaf riktigt bra, gått upp lite i fett men de får jag ta tag i någon annan dag! Nu går träningen bra och man börjar se former på armarna och jag tycker de är as snyggt! Dålig bild men 💪💯

Likes

Comments

Godkväll!
Jobbat 08-17 idag. Åkte hem o proppade i mig tacos, finns verkligen inget stopp för den maträtten. Därefter åkte jag till Maja & Fredrik för att umgås. Spelade monopol och jag blev bankrutt. Både i spel och i verklighet, skärpning nu Jenna. Haha. Nu är det sovdags för imorgon väntas en till jobbdag sen träning, tvättning och matlagning. Skön helg!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat till 14 sen åkte jag hem och dona lite innan jag åkte hem till Julia och laddade inför crossfit passet hon drog med mig på. Det var kul men riktigt jobbigt. Shit.
Åkte sen och handla lite veckomat och även tacos fixade jag till mig själv ikväll, behövligt. Halv åtta åkte jag till mina kusiner och spendera kvällen och natten med dem. Nu är det sovdags och imorgon väntas jobb 08-17, sen träffa Maja. Även jobb söndag, sen en hel jobbvecka till sen är jag ledig nästa helg 👏

Likes

Comments

Träning ger så mycket energi. Ska bara försöka äta rätt också så de ger synliga resultat. Som förut. Nu står jag stilla och blir dock mycket starkare och de är så himla kul!

Likes

Comments

Helt otroligt att vi redan är i december, slutet av 2017? Hur fort går livet? Fattar inte. Hinner verkligen inte med. Vad för vettigt har jag gjort detta år? Ingenting känner jag.
Jaja, dags att bli ett år äldre igen och växa ännu mer. Undrar vad som komma skall.

Inga nyårslöften för mig i år!

Likes

Comments

Alltså hahah, blev sjukt rädd när jag fick syn på vad jag såg. Tänkte först, ”vafan den är trasig” sen kollade jag noggrannare och såg ett monster. Haha sjukt obehagligt, 😅

Likes

Comments

Fredagskvällen spenderades med kusiner och syskon, så himla mysigt!

Lördag förmiddag spenderades med lilla kusin Ida i badhuset då hennes brorsa skulle iväg på innebandy match. Sen somnade vi i soffan efteråt.
Runt halv sex kom Irma över och då gjorde jag mig iordning och så gick vi ner på stan och åt på Ming. Därefter gick vi hem till Julia sen vidare på lite förfest innan vi drog ut på biff.
Riktigt rolig kväll, de behövdes! Nu väntas en hel jobbvecka, och massa träning! Ska bli så kul med mina nya träningskläder 😃

Idag är man bakis och väntar på mat hos mamma innan jag ska hem och tvätta och dona.

Likes

Comments