Om mig

Dags att berätta sanningen om mig och varför jag inte haft tid att blogga.

Jag har alltid haft prestationsångest och oftast fått hyfsat bra vitsord i mina prov. Förra veckan hade vi provvecka, vilket inkluderade mycket provläsning. Jag har en tendens att kunna "köra slut på mig själv" det var stunder jag bara kunde somna plötsligt i samband med provläsningen, helt enkelt var jag så trött så jag orkade inte mer. Jag har också fått koncentrations svårigheter på den senaste tiden. Började fundera igår kväll vad som händer med mig egentligen, jag har alltid haft högarbetsmoral och lätt att skapa rutiner.

Talade om min trötthet och koncentrations svårigheter åt mamma och hon tittar bekymrat på mig och frågar mig om jag är utbränd. Jag har haft massor med skolan och jobb ända sedan skolan började. Är väldigt tacksam att jag får jobba på helgerna och tjäna extra pengar. Problemet är att det bli 8-10 timmars dagar både lördagar och söndagar. Jag hinner aldrig vila ut, jag kopplar aldrig av. När det är fredag och andra pustar ut och tycker det är skönt med helg börjar jag känna ångesten. Ångesten lämnar på och stängs aldrig av.. När det är söndag kväll och jag jobbat färdigt för helgen är det bara att åka hem till alla läxor och börja om med en jobbig vecka med skola och läxor, vilket gör att ångesten inte försvinner på söndag kväll utan lämnar på... Det känns som jag inte har fritid utan mitt liv kretsar kring skola, jobb, skola, jobb.. Det är också inte bara mig det berör utan också mitt förhållande med Jacob, jag har aldrig tid med honom mera och jag försöker verkligen balansera så att jag skall både ha tid med honom och mina kompisar!

Därför har jag inte haft tid att blogga och vet inte hur mycket jag kommer att blogga men hoppas på att få i ordning saker och ting före det blir väldigt dåligt..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu skall jag verkligen ta mig i kragen och börja blogga igen. Det har varit ett tag sedan jag bloggat senaste och en hel del har hänt. Jag har börjat gymnasiet, varit på en hel del evenemang och jag har även jobbat väldigt mycket. Men nu skall jag försöka hitta lite tid till bloggen också!

Idag var det en helt vanlig skoldag inget speciellt hände. När jag kom hem åt jag och bestämde mig för att blogga. Ikväll kommer jag inte göra något speciellt, känner ett behov att shoppa hem lite nytt smink så kommer antagligen att spendera kvällen med att titta på cocopandas hemsida och göra läxor.

dagens positiva: Min älskling kom till mig efter skolan.

dagens negativa: Han skall åka iväg snart på andjakt.......

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag blev det frukost vid sängen, vilket slutade med kaffe spill och kaos. Förvånansvärt var det min kaffekopp som jag spillde! Det brukar oftast vara Jacob som lyckas spilla eller annars bara smutsa ner, kanske det var bra med lite omväxling.

Nu så är tvättmaskinen i fullgång, jag hamnade att tvätta både täcket och alla sängkläder. Jacob hamnade att åka till jobbet och jag har ledig dag, vilket känns skönt inför helgen, har nämligen fullt upp med jobb, och dessutom är det vörådagsveckan på gång här i Vörå, så det är massvis med evenemang som jag skall åka på. Vi får hoppas på en lyckad helg och en icke utmattad jag!

Mira fick vara med på bild idag istället för en misslyckad frukost!

Likes

Comments

Om mig

1. Vad är ditt fullständiga namn? Jenna Liisa Maria Hirviniemi.

2. Ålder? 16 år.

3. Var bor du? I Vörå.

4. Jobbar du? Nu på sommaren jobbar jag med diverse saker som simövervakning och servitris arbete. Servitris arbete har jag hållit på med sedan mars 2017 och kommer antagligen fortsätta efter sommaren.

5. Har du pojkvän/flickvän? Jag har en pojkvän, Jacob heter han.

6. Fritids intressen? Mina intressen är inredning, laga mat, shoppa och ta hand om hälsan.

7. Vad gör dig glad? Mina vänner och Jacob.

8. Vad gör dig ledsen? All hemskheter som händer runtom i världen.

9. Har du några smeknamn? Min bror brukar kalla mig Jenkki.

10. Vilka språk pratar du? Jag pratar flytande svenska och finska. Jag kan också hyfsat bra engelska och lite tyska.

11. Vilket är ditt drömyrke? Interiörs assistent

12. Hur skulle du beskriva ditt liv just nu med 3 ord? Hektiskt, spännande och nerv krävande.

13. Vad är din favoritfärg? Alla färger!

14. Vill du ha barn? Någon gång i livet, ja.

15. Hur skulle du beskriv dig själv med 3 ord? Kreativ, glad och trevlig.

16. Framtids planer? Börja gymnasium bland annat.

17. Vad är du rädd för? Råttor!!!

18. Är du beroende av något? Min älskling.

19.Husdjur? Hund, katt och några akvarium fiskar

20. Favorit mat? Hemmagjord hamburgare

Hej!

Mitt namn är Jenna och jag driver denna blogg. Här får ni följa med min vardag och min passion för inredning! Undrar ni mera om mig kan ni gärna ställa frågor. Hoppas ni hänger på!

Likes

Comments