Tjenare! 

Förlåt så jättejätte mycket för dålig uppdatering 😖😖 Jag ska försöka att uppdatera oftare! Detta blev ett kort inlägg (som vanligt) men ni får klara er sålänge! Här nedanför får ni några bilder

SeeYa!❤️❤️😜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjeena!

Då var det prov imorgon dådå... Jag längtar verkligen (ironi) 😑. Jag har haft ganska fullt upp den senaste veckan så har inte vaigt så aktiv.  Men imorgon får jag förhoppningsvis klart en video så ni behöver inte vänta länge till hehe 😂😂. Men sålänge så får ni ha det bra!

SeeYa ❤️❤️😜

Likes

Comments

Tjena!

Ja, då va de matte! Igentligen ganska tråkigt. Så här nedanför bjuder jag på en bild på mejj o lelle. Dehär blev ett riktigt kort inälgg men aja.

SeeYa!

Likes

Comments

Tjeena bloggen!!❤️👑

Då var det alltså påsklov! Eller det började för ett par dagar sedan men jag har lixom inte tänkt på att blogga. Men idag så tänkte jag att det var dags! Ja, så vad har jag gjort på påsklovet? Ehm... Inte så mycket igentligen! Jag har varigt och badat, jag har hoppat en massa studsmatta, och börjat odla lite i trädgården. Så jag har i prinsip inte gjort någonting! För en vecka sedan så klippte jag mig också! Så det tänkte jag att ni kunde få en bild på!Men just nu sitter jag bara i soffan och tittar på YouTube-klipp.

SeeYa

Likes

Comments

Tjeena!

Då var det earth hour idag då!🌍 Från klockan 20:30 till klockan 21:30! Under denna timmen så fick jag och min familj klara oss helt utan ström! Det finns säkert massvis med människor där ute som inte skulle klarat det säger jag bara! När jag och Jimi försökte komma på vad vi skulle göra så kom vi bara på saker som man behövde ström till. haha!😂😂 Men nu ska jag gå och vara social med familjen!


SeeYa! ❤️

Likes

Comments

Hallooooo!

Idag så tänkte jag här på bilden <<, alltså Miranda testa Jennas blogg lite grann! Jag har nogg rätt så mycket stavfel just nu men det får Jenna fixa sen. Ja, jag ville mest bara presentera mig! Juste! Jag och bella spelade in en video idag också! Men jag är rätt så säker på att den inte kommer upp föränn om några veckor.. Men jag ser till så att Jenna länkar deras kanal här: https://m.youtube.com/channel/UCp-_edZgPNlEosQFCOCzZcQ Ja och så får ni inte glömma att gå och kolla in mina videos på Jennas kanal: https://m.youtube.com/channel/UCCBhy_Jc0wMNJCM13rjwwRA​

Likes

Comments

Nu har Rinnebäcksstjärnorna varigt och jag har äntligen fått kamma mitt hår! Det var inte lätt ska ni veta. Men jag serigöst ÄLSKAR de lockarna som jag har nu!! Hoppas inte att de har försvunnigt till imorgon! Men nu ska jag gå och borsta färdigt mitt hår! Nedan har ni några bilder på hur det ser ut nu!

SeeYa

Likes

Comments

Tjeeeena!

Ja, då var det dags för Rinnebäcksstjärnorna igen imorgon! Så då tänkte jag locka mitt hår lite grann 😊. Jag tycker inte och locktånga och plattångar, så jag tänkte testa "sugrörsmetoden". Den går då ut på att man ska ta ett sugrör och rulla upp håret på sugröret💁! Och sen så är det tänkt att jag ska sova med de här sugrören i håret! Ja, ni fattar nog. Till och med Ulrika tycker att jag ser ut som någon form av kines. Här kommer också några bilder på när jag är halvklar med sugrörsrullandet!

SeeYa! 😜

Likes

Comments

Tjeena kungar!!👑👑

Jag har äntligen skaffat en blogg!! ❤️❤️ Så nu kommer jag alltså blogga lite då och då. Ja det här blev ett kort inlägg men det får det väl bli?

SeeYa!

Likes

Comments