Det börjar bli mer och mer jul här hemma och jag älskart! Julen är min absoluta favorit högtid och jag älskar att handla julklappar till min lilla familj. Jag har slagit in lite fler klappar idag. Det är ju så roligt att jag aldrig vill att det ska ta slut.

Likes

Comments

Detta är våran katt Pixie som på julafton blir 10 månader. Titta så söt hon är i sin lilla tomtedräkt. Hon är så duktig på att ställa upp framför kameran så det är riktigt kul att fota henne. Jag har tänkt att jag ska fota henne och sonen framför granen när vi fått upp den. Det kan nog bli en riktigt fin julbild.

Likes

Comments

Första advent igår och vi for iväg på adventsfika hos sambons faster kl tre. Vi fick även gå en rolig tipspromenad genom staden. Det var väldigt trevligt och mysigt. Nu är snart äntligen årets mysigaste månad här och jag ser fram emot julkalendern på TV:n, julledigheten, massa mys och allt gott gott.

Likes

Comments

Jag älskar första adventshelgen och har längtat hela veckan efter att ha glöggmys och sätta upp våra stjärnor. Vi gör alltid detta på fredagen för att det ska vara mysigt under hela helgen. Vi lyxade även till det igår med årets första julmat, mums! Idag så ska här bakas pepparkakor. Underbara helg!

Likes

Comments

Idag har jag haft tomteverkstad här hemma och slagit in en del julklappar som jag var iväg och handlade igår. Jag tycker sånt är jättekul! Detta är nog första året någonsin som jag är ute i såhär god tid att jag snart är helt klar med alla klappar jag ska ge. Jag hittade så himla fint julklappspapper igår också som är helt i min smak.

Likes

Comments