Instagram@jennaarenstrand

Hejsan svejsan!
Min dag idag har varit helt perfekt, både tagit det lugnt, städat & rensat ur garderoben! Allt är rent å fint igen! Jag har haft ett möte idag & det gick bra det också vill helst inte gå in på detaljer. Har hämtat ut mitt smink också för den delen, jag beställde på en sida som var sjuk billig. Det finns verkligen allt på den sidan. Länkar den där nere! Jag beställde en ögonskugga pallet & en ögonskugga som glittrar av färgen silver. RIKIGT FINT!

Likes

Comments

Hejhej!
Jag tänkte skriva av mig lite! Nu är det så att det känns som alla bara hör av sig av en orsak & det är bara när man behöver mig! Tycker allt känns så jävla jobbigt. Men jag försöker att bättras, jag vill vara människan som har två ben på jorden & inte är så himla osäker på sig själv. Jag har svårt att kolla mig i spegeln och kunna säga "fyfan vad snygg jag är idag" jag har svårt för att kunna acceptera mig själv. Jag känner mig äcklad utav mig själv. Oavsett att jag bor i en familj som älskar mig överallt annat & säger att jag är perfekt som jag är så känner jag mig fortfarande äcklad utav mig själv. Inget som jag kan orsaka själv.
Alla människor som läser detta blogg inlägg tror säkert att jag är dum i huvudet. Men det är jag inte!
JA, jag har suttit på behandlingshem. Så snälla sluta skriv t mig å fråga om det! Om ni läser dom andra så ser ni de!
JA, jag har psykiska problem med mig själv! Som jag inte kan hantera i olika sammanhang!
JA, jag har flyttat långt ifrån Trollhättan
NEJ, jag vill inte ha tbx mitt gamla liv!


DETTA ÄR EN NYSTART PÅ MITT LIV & allt kommer förbättras oavsett hur svårt det kommer att vara!


Kände för att berätta en bra grej, jag tänkte VERKLIGEN försöka blogga varje dag. Förbättra bloggen & börja skriva om hur min bakgrund & sånt har sett ut!
Jag kommer även att börja blogga om hur mina vardagar ser ut & bilder kommer även att komma!!

Puss

Likes

Comments

Jag gjorde en stor tabbe som gjorde att jag var tvungen att flytta. Misstagen som jag gjorde var inga bra val, jag har gjort mycket bättre val än vad jag gjorde för ca 2 månader sen. Jag vill inte gå in på vad jag gjorde så jag var tvungen att förflyttas. Jag var nära ett lvu, ett lvu innebär att socialtjänsten måste ingripa mer & att du inte kan ta hand om dig på egen hand.
Men jag drog på rymmen & var borta i ca två veckor. Det var roligt för stunden men efteråt tänker man bara varför gjorde jag det? Det finns många frågor men inga svar. Jag hittade på så jävla mycket jävelskap, men ändå var det dom två bästa veckorna i mitt liv. Som jag har sagt tidigare så jag ångrar ingenting som har hänt i mitt liv utan jag lär mig utav mina misstag.

Men jag har flyttat som sagt, jag bodde på ett behandlingshem innan jag flyttade till en familj. Familjen bor vid Ulricehamn. Jag pratar knappt med mina biologiska föräldrar längre, men nu skiter vi det! Men den familjen jag bor i är magisk, mamman i familjen är grym & det är fadern också för den delen. Jag kommer överens med alla som bor här! Vi hittar alltid på roliga grejer. Men det uppstår fortfarande att jag får ångest attacker, jag får ett pirr eller att jag saknar allt som finns där "hemma".
Men nu har jag fått en nystart, jag har fått en familj som vill stötta mig, som vill hjälpa mig. & som faktiskt gillar mig för den jag är!
Jag kan vara mig själv, jag behöver inte ändra mig för dom ska tycka om mig som jag gjorde innan. Men allt kommer bli bra till slut ändan.

Till alla er som inte tror på att jag fixar detta, jag ska motbevisa att jag fixar detta! Att jag kommer kunna stå med bägge benen på jorden igen! Ni kommer se en kämpar glöd som aldrig slocknar.

Men till er alla andra som har trott på mig eller tror på mig, jag älskar er! ❤️

  • 104 readers

Likes

Comments

Hej allihopa.
Nu det sista har det varit kaos, inget som någonsin hittar sin plats i pusselspelet känns det som. Jag ska börja gå hos en psykolog för att kunna prata ut om allt, som kan ge mig tips på hur jag kan förändrats. Jag börjar gå ner i vikt igen, har ingen matlust. Allt försvinner, alla mörka tankar kommer tillbaka. Jag saknar min familj, jag saknar mamma, lillasyster & mina småbröder.
Men mitt liv kommer förändrats när jag väl tar tag i det, börjar vara mig själv å skiter i vad alla andra tycker. Jag har ett tips: va dig själv, skit i vad andra tycker om dig, det är du som ska trivas i kroppen! Jag borde lyssna på det tipset, och det ska jag börja med nu!
Det finns massor man kan tipsa om, men själv måste man finna sig själv.
Ni undrar säker om våldtäkten som jag polisanmälde. Det går lite segt, har inte fått höra nått mer. Men det kommer nog att lösa sig tillslut.
Jag har varit på museum också, med personalen på boendet & vi åt Max. Haha 😅
Det var om 40-60tals saker som var från den tiden. Det var riktigt nice faktiskt.

  • 127 readers

Likes

Comments

Igår hade jag film mys med min far, kollade på Freddy vs Jason. Men tyckte den var lite sådär! När jag vaknade imorse glodde jag lite på mobilen. Sedan blev det en sväng ut med alla barnen + pappa, jätte mysig dag. Så nu har jag gjort kvälls mat åt mina näst minsta älskade syskon och nu glor på tven och tar det lugnt med världens mensvärk. 😂 men hoppas feta korta inlägg kanske kunde göra nått! 😘

  • 229 readers

Likes

Comments

Hej!
På några veckor har det hänt ganska mycket!
Jag har gått igenom blod, svett och tårar.
Jag har ett sommarjobb på ett hunddagis i Vänersborg som jag trivs med, företaget heter E.L.S.A och ligger nere vid Holmängen. Jag går ut med en hund i taget i en grepp men 2-4 personer och är ute och går ca 1 timme, jag jobbar 3 timmar och 45 minuter. Rekommenderar varmt om du ska arbetsträna!
Detta med blod, svett och tårar är inte så lätt att gå in på, men jag gör en kort sammanfattning. Den 5 juni råkade jag ut för en sak som jag trodde aldrig skulle hända mig, en sak som kommer sitta kvar resten av sitt liv är ungefär som ett ärr som sitter på kroppen. Jag blev våldtagen, jag vill inte gå in på detaljer för smärtan sitter fortfarande kvar. Sedan så har jag börjat umgås med min far igen, jag är hemma hos han nästan varje dag! Och det är riktigt skönt att vi har fått en sådan nära kontakt igen! Jag har färgat håret rött och tagit ännu en ny piercing i överläppen på sidan, det är jag också riktigt nöjd med! 👏🏼
Men nu slut på dramat, jag har haft världens sjukaste drömmar det sista också, typ att jag dricker 100 liter vatten på 1 Sekund, sjukt eller hur? HAHHA!
Och så drömmer jag om när jag var liten.
Så alla drömmar jag har haft så har jag skrivit i ett litet block om en dröm skulle få en fortsättning så skulle det vara kul och veta vad som hände innan hehe. 👅
Men jag hör av mig mer någon annan dag eller kanske till och med senare, men puss och kram så länge😘

Likes

Comments

hej allihopa. hur var gårdagen för er? för mig var den så perfekt man kan önska sig! Träffade min lillasyster lite under dagen snackade lite skit och hade anmält roligt tillsammans. Sedan var jag tvungen att laga mat, städa rummet och tvätta. Men jag gjorde mig lite fin också för jag skulle träffa en kille ;) jag tog bussen från mig, för vi skulle mötas vid Slätterbergshallen här i Trollhättan. Men när jag väl kom dit var jag jätte nervös, skakade och hade nån otrolig handsvett haha. Men när jag väl kom fram till han var det ingen större fara längre, hackade lite i rösten men jag var väl fortfarande nervös. Vi satte oss i hans bil och åkte upp mot utsikten här i Trollhättan satte oss ner och prata när vi hade gått in en bit, vi hade kanske inte den finaste utsikten men vi prata om allt, och han körde nån jävla tävling haha. men det visade sig att jag vann ändå. Men du kommer det gulligaste, jag la mig på han axel och vi hade ögonkontakt ganska många gånger när jag låg på hans axel och höll om hans arm. Men tillslut så fick vi en lång ögonkontakt och då kysste han mig, det var inte bara en jag fick, jag fick flera stycken. Så att vi där ett tag till och kollade på den "fina" utsikten, han hade ena sin arm om mig och ena på låret medan jag fortfarande låg på hans axel, tillslut var jag tvungen att åka hem, jag har inne tider, men annars hade iallafall jag kunnat sitta där halva kvällen. När man kommer ser personalen på boendet direkt att nått hade gått bra för mig! och ena personalen säger till mig, nu ser du gladare ut än vad du brukar. Men jag sa ingenting ändå, men detta kanske kan leda till nått bra ändå.


Det här är början på nått som kan bli jävligt bra!

Likes

Comments

​hejsan svejsan, igår tog det rekord. Tänkte bara tacka också om att så många gick in och läste, 877 st helt sjukt om jag får säga det själv. Så ett stort tack verkligen :) Men idag så har jag tagit det lugnt, varit med tess och blanca. Kollat på den filmen som mina lärare rekommenderade, 8 mile med eminem. Men mitt mående vet jag inte riktigt hur det är, kan inte beskriva hur den ångesten jag har. Men det kanske kan bli bättre imorgon när jag börjar utredningarna & får nya mediciner som jag behöver just nu. skriver om det mer imorgon! Men morgon dagen kan bli väldigt bra hoppas jag på iallafall. Men jag skriver lite mer imorgon, så hörs vi av då. 

Puss på er alla, och ett stort tack!  

Likes

Comments

Allting påminner mig om dig, låtarna jag lyssnar på även om vi inte har samma musik smak, mitt jävla gosedjur, i mina drömmar existerar du också eller att jag tittar mig själv i spegeln. Jag vet att du bara är ett samtal bort, men jag vågar aldrig ringa. Jag vågar ingenting. Allt vi gjorde, kyssarna du gav mig när jag fyllde år när vi var på boendet. när du sa till mig "hoppas du har haft en bra födelsedag älskling" Kan säga, dom timmarna, sekunderna eller månader jag hade med dig var magiska. dom fantastiska jag någonsin har upplevt med någon människa. Slutar aldrig gå in på dig facebook bara för att se dig, slutar aldrig kolla på videon jag spelade in när jag sa "böghora" och sedan bad om en kyss. Men det är dax för mig att inse, jag kommer aldrig känna dina läppar mot mina igen, aldrig känna din hud mot min, det för mig att inse att det är över, inse varför du gjorde slut. allt är minnen som jag tänker på varje gång jag ska sova. Alla förhållanden som jag har avslutat så är fan detta värst att avslutade, jag gav dig ett löfte och det var att älska dig för alltid! Just därför fick du rosen utav mig på alla hjärtans dag. saknar att höra dig röst, saknar hur jävla lycklig jag var med dig, saknar till och med din leverfläck på din kind. för du stal mitt hjärta och jag kommer låta dig behålla det tills den dagen jag kan släppa dig. Men att inse en sån liten sak är en stor sak för mig, men allt kommer lösa sig någon vacker dag. Precis som allt annat hoppas jag. 


För egentligen är jag inte rädd för att fråga. Jag är rädd att få det svaret jag inte vill ha! 

Likes

Comments

​Hej allihopa! hoppas ni mår bra! Själv är man fortfarande ledsen över det som har hänt det sista! Jessica gjorde slut med mig, jag hamnade på psyket och man har mist så mycket den sista tiden jag inte har varit aktiv. Jag känner inte av så mycket längre, jag känner ingen glädje till detta liv. Men på onsdag kan det bli förändring! ska till vänersborg och börja med mina utredningar, prata om nu mediciner ännu en gång. kanske om inläggning ska vi prata om också. När man behöver som mest stöd så försvinner alla ur livet & påstår att man är värdelös. Människorna man trodde var äkta vänner och säger "kommer aldrig lämna din sida av som händer." säg aldrig den meningen om ni ändå har tänk att lämna min sida. Men som mamma säger, bättre att ha en äkta vän en tio falska vänner. Mobila teamet ringer mig mist två gånger om dagen och frågar om hur jag mår eller om jag vill ha besök från dom.  Men nå vacker dag kommer lilla jenna också kunna stå på sina egna ben igen! :)

Likes

Comments