För det första: Detta är inte en comeback! Jag är och kommer nog fortsätta vara en sådan bloggare som gör lite inlägg då och då. Ibland med längre mellanrum, ibland med kortare och denna gång blev det såhär. Punkt.

I alla fall. Har bestämt att jag inte ska sitta och vänta på inspiration utan verkligen göra något åt det istället. "Vänta inte på det perfekta stunden utan ta stunden och gör den perfekt" är ett citat som jag alltså ska försöka gå efter i framtiden eftersom det är så genialt. Jag har varit väldigt energilös under senaste tiden och det är just på grund av att jag gjort motsatsen till att följa det citatet. Jag har prokrastinerat prokrastinerat prokrastinerat, legat och degat, beundrat andras liv genom mobilskärmen samtidigt som jag själv sett ner på mitt eget. Nu är det SLUT med det beteendet. Jag har tusentals saker att vara tacksam för i mitt liv och jag har kapaciteten att göra precis vad jag vill med det. Sprida bra budskap som dessa till exempel. Så om ni känner igen er i mig, börja göra saker! Det finns så många idéer, drömmar och fantasier som aldrig blir till handling utan bara ligger inne i våra intelligenta hjärnor och ruttnar. Helt värdelöst ju.

Nu har jag delat med mig av något vettigt och det känns så bra. Nu ska jag avsluta detta inlägg och söka runt lite på resor, för det är något jag VILL och SKA göra så småningom, resa. Gud vad härligt.

Ha de gott


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1a maj. En månad till sommar är ofattbart. Längtar!

Igår firade jag sista april med ett härligt gäng människor och jag känner att slutet av denna månad var en start på en ny härlig tid som vi har framför oss.

Hej i alla fall. Jag heter Jennifer och är 17 år (skriver jag till mina vänner, haha) Jag har nämligen tänkt på att skaffa en blogg ganska länge men varit feg, nu känner jag däremot att jag inte bryr mig längre så jag tog tag i det. Älskar att skriva så tänkte detta var ett perfekt sätt att få utlopp för min kreativt om man kan kalla det för det. Ser verkligen fram emot att se vad detta kommer att leda till och hoppas och tror att det kommer att bli kul. När jag startar med något nytt vill jag oftast att det ska vara perfekt annars skiter jag ofta i det, så får se hur länge denna blogg förblir existerande men jag hoppas på det bästa, haha.

Tänkte inte skriva så mycket mer eftersom detta är första inlägget och jag vill ta det lite lugnt i början och få lite mer inspiration innan jag gör något alldeles för stort av det hela. Vill inte heller gå ut för hårt i början för att sedan inte orka mer, det får helt enkelt bli något inlägg då och då :)Likes

Comments