Hade värsta inlägget på G, men det har ju inte gått att blogga! :0 appen eller själva nattstad ? Nåväl, jag har kommit hem nu för någon timma sedan och har tryckt i mig 2 feta skivor entrecote (som ni kan se på snapchat) ;)! Snart blir det att handla för att fixa lite cupcakes senare och bara ligga i badet och få kramp <>Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat bra idag .. Har jag ens bloggat något alls idag ? Jaja skitsamma, för imorrn far jag hem och jag ska göra cupcakes som jag drömt om 3 nätter i rad nu! Snacka fet.. Och så ska jag göra cookie dough som jag ska vara och käka utav lite då och då som godis då jag sitter fast här i Kiruna och inte orkar sätta foten utanför dörren. För mina nära och kära - jag tänker INTE ha på telefonen när jag kommit hem förrän på kvällen då jag fått koppla av ordentligt. Nu ska jag inte hem för nöjets skull, det är mer för hemmarehab. Haha, psyket strikes again..

Likes

Comments

Haha, seriöst! Kan veckan inte bara gå snabbare. Jag är slut! Har tagit en lur på 2 timmar igen, och småkollar lite då hon målar och lyssnar gamla godingar. Snart bär det ca 4 meter norrut mot mitt rum där jag kommer dunka musik och testa lite kläder. Det är det bästa man kan göra en livlös kväll som denna. Duger för att suga!

Likes

Comments

Haha, "bada i vitt" .. det kan du ge dig fan på! 😉

Nä, jag tänkte bara säga in case u didnt kno - Bytte header och bakgrundsfärg. Att så lite kan göra så mycket! Det jag har uppe nu är bara tillfälligt. Detta får duga tills jag tagit en proper bild som passar min idé jag har surrandes i mitt lilla ljushuvud. En sak kan jag säga redan nu, det kommer då fan inte bli en massa rosa,glitter, "2 girly 4 u"-bullshit! Hade det once. once.. Alla bloggar ser ju typ likadana ut. Skittrist tycker jag, så long story short - coolt, nytt & eget!

Då jag bloggar från datorn just nu har jag bara gamla bilder, men då ser ni ju hur jag förändrats genom tidernas. Bilden är på mig och sara runt 2010 typ, och det är något fel just nu så bilden hamnar över texten ist för tvärtom som jag vill ha det. Nå ska det vara jävligt alltid..!

Likes

Comments

Jag är hungrig.

ENTRECÔTE. hur gör man ett såndär o , ett litet o..?

Iallfall, sitter på skolan nu och snackar lite om kulturkrockar. Det var inte det jag skulle skryta om. Det jag skulle skryta om denhär gången var att jag ska dra och köpa kött och tröstkäka då jag har fetaste,mastigaste,äckligaste hemlängtan nå-gon-sin!

Entrecote och lite gottigott med sandra en lillördag som denna. Kan de bli bättre? näää.

Likes

Comments

Kom just till skolan och vill redan hem! Inte trött, men jäävligt ont i magen.. Wattafuck?! Magsår och stress typ. Därav hemlängtan. Vill hem och kolla Disney-filmer och äta annat än pulvermos ..Likes

Comments

Idag har varit den mest händelselösa, sega och bästa dagen i hela mitt liv. Fyfan va skönt! Jag kom hem från skolan, käka, kolla film, sovit i ca 2 timmar, vaknat , duschat och nu är jag här igen med en tallrik nuggets och slökollar lite sex and the city som jag sett över tusen gånger redan. Jag ska få käka upp och sedan sova igen. Har sovit ordentligt, men har aldrig riktigt fått återhämta mig och fått energi. Typ döda timmar av sömn som inte hjälpt shit, men nu jävlar hörni! Nu är jag utvilad !Likes

Comments

Renar.

Vi skriver om renar.

Kul ?

Nej!

 

Likes

Comments

Började tänkte på hårreklamen när jag skrev rubriken men det jag egentligen menade var att jag tar 10.07-bussen idag och kommer 20 min sent och får lite sovmorgon. För det är jag värd! Alltså.. Egentligen inte, men jag vill inte få ångest för att jag småskolkar, så lika att jag intalar mig det. Bara 4 dagar kvar, sedan är jag hemma och gissa om jag bara vill sätta mig i badkaret och restarta och bara lägga skit bakom mig. (Har en bittersweet vecka..) Nu ska jag väl börja fixa mig lite för att sticka till skolan nu på ett tag så vi får synas och höras.

Likes

Comments