så var utredningen färdig. nu finns det ett fint papper där det står typ "grattis du har ADHD mvh psykologen"
ska träffa en läkare om nån vecka och prata medicin. Vicky och jag ska gå en utbildning på psykhuset och så vidare. det kommer bli bra det här. skönt att det typ är över. nästa vecka ska jag träffa psykologen sista gången för att prata om hur det känns och om jag har några frågor typ.

efter besöket gick Vicky och jag till fågelsången och firade med tårta. det var mysigt och gott!
på kvällen åt vi Sherlock's med Mori.

inatt var det mycket som snurrade i huvudet och väldigt knasiga drömmar...

ja... det var väl det om det...

K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

bild 1. min delning på instagram
bild 2. den fina kommentaren från han den modiga som sedan valde att blockera mig. vilket leder till
bild 3. frågade min moster vad xxx hade skrivit så hon skickade en printscreen.

kommentarerna från en bild jag la upp tidigare i veckan försvann tyvärr pga blockeringen...

är det såhär i din familj också?

i flera år har jag kämpat för att samla energi till att utesluta denna person ur mitt liv. men sen han fick barn som jag så gärna vill träffa så har det blivit svårare.
men nu verkar det ju vara löst...

bläääääääää

K

Likes

Comments

Har varit sjuk och sovit massor. Att sova massor betyder att uppleva massor genom drömmar som senare blir till tankar... alldeles för många tankar... blä

Ärm på g att bli frisk iaf och ikväll då händer det något som jag sett fram emot läääänge. Vi ska på premiären av Jason diaktes scenversion av hans bok en droppe midnatt. Ska bli så spännande och kul!

På återseende!

K

Likes

Comments

För några veckor sedan hade jag det sista samtalet i min utredning. Orkade dock inte gå dit pga en dålig dag så vi tog det via telefon. Nu är det bara väntan på att få resultatet som är olidligt... Men det blir nog bra tillslut det där... 

Har fortfarande inte kommunicerat med den där brodern. Han fortsätter skicka fjantiga bilder men inget som kan likna en ursäkt eller inbjudan till samtal. Och jag lär ju få vänta. Men denna gång ska jag inte vika mig och ge upp. Jag är alldeles för trött för det. Och ni som tycker att jag är löjlig och bara borde lägga ner... Ni vet ju uppenbarligen inte vad ni talar om... 

Vi köpte konsert biljetter häromdagen. Nu igen hihi. jag älskar konserter och det gör frun också =)

Nej nu ska jag åter gå till arbetet faktiskt. Tog en liten paus här. Hihi 


adjö!

K

Likes

Comments

hur löser ni osämja i er familj? om ni på riktigt har sårat varandra, hur gör ni för att återgå till en smärtfri vardag?

när jag var liten och det blev bråk eller osämja i min familj så fanns det ett tydligt tecken på att freden var nära... när den vuxna xy personen kom in till ens rum och sa något i stil med: "ta på dig skorna nu Jenkan så åker vi och handlar."
Det var signalen för att allt skulle vara glömt och förlåtet. även om det var saker som inte gick att glömma eller förlåta... du vet dom sakerna som för din överlevnads skull var tvungna att förträngas för att när du kommer upp i 20 års åldern explodera upp och påminna dig om att de 14 år av ditt liv som du så hårt jobbat med att förtränga både medvetet och omedvetet faktiskt existerar. lådan med skit har bara blivit överfull och måste få pysa över och pysa över och pysa över för att i de kommande 10 åren av ditt liv explodera i de mest oväntade situationer och göra dig sjuk.

hursomhelst... min bror som är expert på att såra genom bla sms har tagit vara på den vuxna xy personens sätt att släta över saker. plötsligt en vecka efter hans bajsiga sms ramlar det in fjantiga bilder som ska få mig att mjukna upp och glömma allt... just nu väntar jag bara på ett sms om att han vill att vi ska åka och handla något. för tro mig, det kommer att komma ett sådant.

tidigare så har det inte krävts så mycket för att jag ska släppa och gå vidare med mina bröder. men det blir allt svårare för varje gång något sånt här händer. det blir allt svårare att bortse från allt skit som hänt och all sorg dom utsatt mig för.

hmm... det här kanske betyder att alla samtal med psykologen har gett något...

nej nu ska jag återgå till jobbet. blev bara tvungen att ordbajsa lite.

adjö för nu!

K

Likes

Comments

det är inte helt ovanligt att jag får sms från en bror med ångest. det är nästan mer vanligt än ångest fria sms känns det som ibland. dock kan dom innehålla mycket fulare ord och i allmänhet vara grövre i språket, elakare... det är tråkigt när någon känner en och vet precis var den ska sparka liksom... samtidigt som det är tråkigt med en person som borde känna en men inte respekterar dig...

korvspad jag orkar inte!

är inte kärleken till varandra i familjen en vacker sak?

inget ohana här inte...

god natt!

K

Likes

Comments

besök nr 5 i utredningen bestod av 60 min svara på frågor och så klart blev vi inte klara eftersom det är en miljon frågor som ska ha svar så det bokades ännu ett besök...
besök nr 6 ställdes in pga sjuk psykolog så det blev ombokat till någon gång nästa vecka...
jag har fått beviljat 20 till besök hos en extern psykolog. dock har ju den jag gick till lagt ner sin mottagning i Uppsala så det blir till att leta en ny om det ska bli av. suck...

ikväll skulle vi haft familjegrill hos Nisse och Sara men för min del ställdes det in. fick ett sms kl 00:40 i morse som berättade att någon annan skulle komma och så var det med det. orkar inte... ångest i vågor sedan dess... skönt att Vicky är hemma med mig. Mori ringde för att kolla läget och hon förstod helt att vi stannar hemma. det känns skönt!

nu ska vi har en ångest fri kväll hemma istället!

adjö från tråkiga jag

K

Likes

Comments

inatt drömde jag om dig. jag kunde se dig, känna din lukt, höra din röst och ta på dig. jag kunde ge dig kramen jag länge längtat efter att ge dig. du var så färggrann och stilig. precis sådär som du var på riktigt när du levde.
du berättade att du bodde i ett berg om natten och frös mycket. det gjorde ont i ditt ben när du klättrade uppför om kvällarna. att du inte alls var död utan bara hade fejkat för att bli av med alla idioter.
du ville inte har rummet och värmen vi erbjöd dig eftersom ingen kunde få veta hur det egentligen låg till.

idag när jag var vid min mormors lägenhet för att vattna blommorna drogs min blick till namnet på grannens dörr. det var ditt namn...

det är säkerligen hjärnspöken som snurrar och tillfälligheter som sker men ändå känns det som om du försöker säga något... kanske bör jag åka och dona på din grav igen och se till så där är stiligt. jag vet hur viktigt det är för dig. nya blommor behövs där också. typiskt att du valde en viloplats under en björk som skräpar ner hos dig. fast det kanske var planerat så du skulle få mycket besök ☺️

saknar dig så mycket! ❤️

K

Likes

Comments

alldeles för mycket som snurrar i skallen... round and around and around and around it goes...
Det är flytten... det är utredningen... det är psyktanten... det är dom där barnen... det är mer... det är helt enkelt för mycket... blä!

tänk vad skönt det skulle vara att kunna plocka ut hjärnan några timmar. några minuter skulle räcka det med. trycka på stopp så den stod stilla bara för en liten stund. det skulle vara amazing!

måste sysselsätta mig lite nu så det inte kommer små explosioner.

bye for now...

K

Likes

Comments