besök nr 5 i utredningen bestod av 60 min svara på frågor och så klart blev vi inte klara eftersom det är en miljon frågor som ska ha svar så det bokades ännu ett besök...
besök nr 6 ställdes in pga sjuk psykolog så det blev ombokat till någon gång nästa vecka...
jag har fått beviljat 20 till besök hos en extern psykolog. dock har ju den jag gick till lagt ner sin mottagning i Uppsala så det blir till att leta en ny om det ska bli av. suck...

ikväll skulle vi haft familjegrill hos Nisse och Sara men för min del ställdes det in. fick ett sms kl 00:40 i morse som berättade att någon annan skulle komma och så var det med det. orkar inte... ångest i vågor sedan dess... skönt att Vicky är hemma med mig. Mori ringde för att kolla läget och hon förstod helt att vi stannar hemma. det känns skönt!

nu ska vi har en ångest fri kväll hemma istället!

adjö från tråkiga jag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

inatt drömde jag om dig. jag kunde se dig, känna din lukt, höra din röst och ta på dig. jag kunde ge dig kramen jag länge längtat efter att ge dig. du var så färggrann och stilig. precis sådär som du var på riktigt när du levde.
du berättade att du bodde i ett berg om natten och frös mycket. det gjorde ont i ditt ben när du klättrade uppför om kvällarna. att du inte alls var död utan bara hade fejkat för att bli av med alla idioter.
du ville inte har rummet och värmen vi erbjöd dig eftersom ingen kunde få veta hur det egentligen låg till.

idag när jag var vid min mormors lägenhet för att vattna blommorna drogs min blick till namnet på grannens dörr. det var ditt namn...

det är säkerligen hjärnspöken som snurrar och tillfälligheter som sker men ändå känns det som om du försöker säga något... kanske bör jag åka och dona på din grav igen och se till så där är stiligt. jag vet hur viktigt det är för dig. nya blommor behövs där också. typiskt att du valde en viloplats under en björk som skräpar ner hos dig. fast det kanske var planerat så du skulle få mycket besök ☺️

saknar dig så mycket! ❤️

Likes

Comments

alldeles för mycket som snurrar i skallen... round and around and around and around it goes...
Det är flytten... det är utredningen... det är psyktanten... det är dom där barnen... det är mer... det är helt enkelt för mycket... blä!

tänk vad skönt det skulle vara att kunna plocka ut hjärnan några timmar. några minuter skulle räcka det med. trycka på stopp så den stod stilla bara för en liten stund. det skulle vara amazing!

måste sysselsätta mig lite nu så det inte kommer små explosioner.

bye for now...

Likes

Comments

i tisdags var det dags för flytt. dagarna innan dess bestod mest av ångest, stress, listor, värkande muskler och en fru som blev så påverkad av allt så hon blev hemma från jobbet. det var för det bästa att hon var hemma för det minskade nog bådas stress och vi fick en massa gjort.
flyttdagen flöt på relativt smidigt med hjälp av fina människor.
de nya grannarna verkar jätte trevliga och hälsade oss välkomna direkt. de gamla grannarna gav oss kramar och kindpussar och önskade oss lycka till.
nu har vi en lägenhet fylld med kartonger och möbler som behöver ordnas. all in Due time som dom säger. katterna var super stressade hela flyttdagen men börjar slappna av lite. främst Babette. hundarna har varit på semester och ska hämtas idag. hoppas hoppas dom sköter sig i nya området och inte skäller på allt...

nu är det åter till verkligheten och jobba/packa upp lägenheten som gäller. snart semester ☺️

tills nästa gång!

Likes

Comments

Idag skulle det bli ännu ett besök hos psykologen för att svara på frågor och förhoppningsvis göra klart utredningen. Dessvärre var hon sjuk så det blev inget med det denna vecka. Så kan det gå... Ska inte hymla med att det känns lite jobbigt. Jag vill ju så gärna att det ska vara över och klart.

Vicky var ledig idag och skulle följa med. Istället blev det en runda till Ikea, rusta och en djuraffär för lite shopping och inspiration till den nya lägenheten.

Om en vecka är det dags för flytt. Det kommer bli bra. Vi var även förbi och tittade var lägenheten låg eftersom vi varken varit på visning eller ens sett porten innan.

Det är min lediga vecka och den skulle spenderas med att packa, packa och typ packa mer... Men blir en hel del tid spenderat på jobbet också. Semestertider är ju för härliga... (Skrev hon ironiskt)


Hare kanin!

Likes

Comments

idag fick jag en Snap med enkel text som säkerligen inte skulle uppfattas som sårande men det gjorde den. den fick mig återigen att kännas bortvald och inte viktig nog. något som varit planerat sedan månader tillbaka blir inte av och det är helt ok. men att bli bortvald sådär enkelt... att inte räknas... att inte vara viktig nog när du är viktig för mig... det är inte ok.

nu ska jag jobba... kan inte sitta här och älta saker som ändå inte går att ändra.

jag känner mig duktig som kom iväg till jobbet trotts att jag mådde dåligt. klapp på axeln till mig.
jag känner mig lyckligt lottad som har människor som väljer mig och tycker att jag är viktigt. Jag ska bli bättre på att visa dom uppskattning.

adjö för nu

Likes

Comments

i onsdags var det dags för den tredje träffen med psykologen C. denna gång skulle det svaras på ännu mer frågor och Vicky skulle vara med. det kändes tryggt att hon var med! vi blev inte klara med alla alla alla frågor så vi ska ses igen på måndag. happy days. men snart är det klart och det ser jag fram emot.

hare kanin!

Likes

Comments

det är natt och huvudet snurrar. om ca två veckor flyttar vi till andra sida stan. det är både spännande och läskigt. för någon dag sen gjorde vi ett schema för flyttdagen och det lugnade lite ☺️
det är mycket förändringar just nu känns det som. nytt hem, nytt efternamn, ny soffa... allt det känns väldigt bra. och så fort vi har landat i det kommer det inte kännas så jobbigt. tur är väl det. när vi kommit på plats i den nya lägenheten ska vi har lite inflyttning kalas och sånt är ju alltid skoj!

men innan det är dags för sånt ska vi ju faktiskt tömma vårt nuvarande hem. kasta iväg och skänka saker vi inte längre behöver. ta Nena till veterinären. njuta av varandra och försöka må bra.

hare kanin!

Likes

Comments

I torsdags var jag på den andra träffen med psykologen som gör min utredning. Det var inte roligt... Fick läsa en sammanfattning av min journal inklusive vad som skrivits om mig från skolan åk 1-6.
Innan jag kom till psykhuset hade jag en dålig dag och kände mig relativt värdelös men efter det besöket alltså... Det var som jag fick flera käftsmällar och total bekräftelse på hur dålig jag är...

Nästa vecka ska vicky följa med på mötet för dom vill gärna att en anhörig är med och ger sin bild av mig samt hjälper till att svara på frågor.

Bara att hon är där gör att det känns bättre.

Det var allt för nu. Adjö!

Likes

Comments

För tolv år sedan gjorde jag en adhd utredning. Tyvärr så blev den inte riktigt klar och läkaren slutade. Självklart försvann även utredningen då...

Nu har jag iaf påbörjat en ny. Som tur är så har den nya läkaren lyckats gräva fram min gamla utredning så jag slipper göra om alla idiotiska tester! Woho!
Vi ska träffas ca fyra gånger och komplettera. Sen får vi se om det framkommer någon mer diagnos och vad som ska göras med den.

Det här har så klart fuckat upp min hjärna och de senaste två dagarna har humörsvängningarna varit extrema. Idag skrek jag åt en dam för att hon sa att min hund satt och bajsa. Jag skrek till henne att gå, dra, försvinn. Hon såg väldigt paff ut och gick. Jag plockade upp bajswt, gick därifrån och fick såklart extrem ångest... Vem fan skriker åt en dam sådär..?

Ska träffa läkaren igen på torsdag så fortsättning följer...

Likes

Comments