Header

Naglar

Hej allihop!

Imorse vaknade jag tidigt, tidigt för att vara ledig haha.. gick upp halv nio och kvart över nio så satt jag i bilen mot salongen.
Blev riktigt nöjd med mina nyårsnaglar, visste ju inte vad jag ville ha, som vanligt när jag väl ska dit, men det blev perfekt. Dom kommer även passa bra ihop med tröjan som jag köpte idag, yaaay! :D

Efter jag hade gjort naglarna så hämtade jag och daniel upp bästa zandisen och så åkte vi mot Allum. Zandra är för övrigt en av mina bästabästa vänner! Hon skulle jobba och jag skulle köpa min nyårs tröja, så efter att jag köpt tröjan så gick vi mot systemet och jag fick med mig några flaskor vin hem.

Sen åkte vi vidare mot Mediamarkt för jag skulle kolla efter en kameraväska till min nya kamera som jag fick i julklapp av min underbara pojkvän!
Så när vi är inne i butiken så frågar jag självklart efter hjälp om jag behöver de, vilket jag behövde, men nej då måste jag prata med en specifik kille för den avdelningen, så jag går till han och då är det ett jävla par som ska fråga 50000 frågor, o sen ställer vissa frågor om och om igen... blir galen haha! Jag hade ju inte bråttom men allvarligt.. blir så trött på sånt ibland.
Men sen efter det blev det Max och mot salongen ännu en gång för jag skulle fylla på mina fransar. Så nu känner jag mig äntligen som en människa igen! :D

Om 40 minuter ska jag och älsklingen åka in och kolla bio, efter det avslutas kvällen med några öl på stan.
Kommer visa bild på tröjan jag köpte på nyårafton, möjligtvis dagen innan så ni får ha tålamod fram tills dess, om ni ens är intresserade haha..

Här är i alla fall 3 bilder från salongen idag, som för övrigt heter NailShape - INTE sponsrad, har gått där i två år och alla är så otroligt snälla och duktiga. Det ligger på Stigbergsliden om ni vill kolla in dom, det finns även en hemsida: www.nailshape.se


Jaja, det blev ett långt inlägg men så får det bli ibland, nu måste jag börja fixa mig.

/Love J


Likes

Comments

Vardag

Hola amigos!

Suttit och pillat med bloggen lite under kvällen efter förra inlägget, men sen la min hjärna av och jag valde istället att lägga mig i soffan och mysa med killen. Det fick bli filmkväll så idag har vi kollat på två filmer på Netflix, El Camino och CHIPS, dom var väl helt okej!

Blir till att lägga mig och dejta kudden nu, för imorgon ska jag upp tidigt och fixa mina naglar inför nyår, yaaay äntligen! :D

Godnatt alla fina människor.

/Love J

Likes

Comments

Vardag

Nu var det dags att starta blogg igen, har ju skrivit tidigare på blogg.se men då var man ung och okunnig..
Ska ju inte säga att jag är mycket kunnigare nu, men äldre är man och mer medveten om allt som händer i världen haha.

Nej men jag har i alla fall startat denna blogg då jag anser att det är lugnande för själen att få skriva av sig, typ som att gå på spa en sväng.
Varför inte skriva en dagbok istället? kanske ni tänker nu haha.. Ja det kan man undra, men nu har jag valt att hela världens ska kunna läsa om min vardag och se mina bilder jag lägger upp :D

Ville mest bara säga - "hej här är jag och jag har startat en ny blogg" med detta inlägg, bloggen kommer förhoppningsvis bli bättre med tiden och håller fortfarande på att lära mig detta med design osv, men det kommer väl..
Såååååå, no judge! Hoppas ni vill fortsätta läsa min roliga blogg :)/ Love J


Likes

Comments