Hej!!!
Förlåt för så himla dålig uppdatering, önskar jag orkade vara mer skriv på både bloggen och min youtube kanal!!!! Måste få lite motivation! Eller hur? Hmm, nej men ska försöka att klara av det nu! Söndag kväll är det och jag ligger och kollar på Harry Potter och ska snart sova för de är ju som sagt måndag imorgon! Ush, nu ska jag tyvärr sova! Jag bloggar imorgon! Pussar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello!
Haha, lovade er att uppdatera oftare osv och det höll jag ju nästan. Haha, nej men det har hänt lite saker som jag tyvärr inte vill ta upp här som har fått mig att inte haft tid liksom. Anyways, igår vann IFK Norrköping SM Guld, så grattis till hemstaden! Har varit med Emelie som resterande dagarna jag var i Norrköping vi gjorde inte mycket umgicks mest och hade det kul! Nu är jag påväg hem till Stockholm... Känns sådär, men ska hem till Norrköping igen i helgen så det är bra😀 men nu ska jag avsluta här och så bloggar jag när jag hemma! Puss

Likes

Comments

Hej! Tänkte börja blogga igen. Och denna gång faktiskt hålla bloggen vid liv! Har haft sjukt mycket att göra nu när skolan börjar och allt, att jag glömt bort att blogga. Så kände för en ny start! Det vore väl kul? 

Anyways. Under tiden jag varit borta har jag endast gått i skolan, pluggat och umgåtts med kompisar & haft sjukt mycket annat att tänka på. Nu är det höst lov. 3 dagar kvar av detta lov iallafall, det har varit skönt att vara ifrån skolan.. Vad har mer hänt under dom här veckorna? Hmm... Jo jag har färgat håret svart, så skönt! Passar mer i det än blont, så förstår inte varför jag färgar håret blont jämnt haha. Idag är det fredag och ska ner på stan om nån timma och träffa Alice. Hon ville till BikBok så vi ska väll dit och kolla. Sen ska vi nog bara sätta oss och snacka som vanligt! Så skönt att ha en sån vän som henne. Helt underbar tjej det där. 

Uppdaterar senare ska försöka fixa mig nu. 

Puss så länge.

Likes

Comments

​Hej! 

Valde en gammal bild för att jag har brist på bilder.. Har fått en skoldator men vet ej hur man sparar bilder... Haha, pinsamt men väldigt sant tyvärr.. HAHA... Senaste inlägget handlade om att jag skulle börja gymnasiet, och ja de har jag gjort.. Ja, kan vara ärlig de har gått sådär.. Har kommit försent flera gånger.. men vad gör det? Det är ju ändå en ny skola! Nae nu ska jag snart sova. Är skittrött och ska upp tidigt, skola imorgon! Och vet ni de är fredag imorgon!! Yäy..

men skriver imorgon, puss


Likes

Comments

Godmorgon på er!!!!
Idag smäller de börjar äntligen gymnasiet, så himla taggad! Känns dock lite stress över det, eftersom att de är ny klass, nya människor och bara nya ansikten (nästan) måste tyvärr fixa mig nu och äta massa med frukost! Så får uppdatera er strax!
Puss

Likes

Comments

Hej!
Förlåt att jag varit ur dålig på att uppdatera bloggen! Men har haft fullt upp!! Just nu är jag hos Jonas och har sovit här, och ska sova här igen. Ikväll ska vi till Celine hon fyller år på tisdag så vi ska fira henne idag!
Nu gör Jonas mat! Och sedan ska vi börja fixa oss! Så uppdaterar er senare!
Juste, vi var på stan tidigare och köpte presenter men det får ni se senare!!!
Puss

Likes

Comments

Hej!!

Nu är jag på stan med alice såklart!!
Och självklart har vi solat! Igår gjorde jag en video som ni kanske ser däruppe!!
Ska handla lite kläder och gott o blandat idag! Så det kommer upp senare!
Senare kommer jonas och Sabine (tror jag)

Nu ska jag vara social mer alice! Bloggar sen!

Likes

Comments

Verkligen förlåt för dålig uppdatering idag! Men har haft en rörig dag... Har absolut gjort något ni alla kommer tycka om!!! 😉
Men det kommer ut strax!
Iallafall har gjort massor med saker idag! Och orkar tyvärr inte skriva så mycket nu... Men bjuder på detta inlägg och 3 bilder!
♛ kyss

Likes

Comments