View tracker

Jag har inte alls haft några julkänslor överhuvudtaget I år. De senaste vintrarna (framförallt December) har varit ganska varma I Sverige. Det är flera plusgrader och sol. Inga tankar alls på att julen är runt hörnet. Sen har jag jobbat så mycket, hela veckor, helger och kvällar, så vet knappt vad det är för månad längre. Känns som det var oktober igår.. Men det är tredje advent redan nu på söndag. SJUKT????

Menmen. Nu börjar det landa lite. Det är December. Det är två och en halv vecka kvar till jul. Jag längtar så! Och trots mycket jobb ska jag försöka lusse-mysa med mina vänner och min familj. Det är ju det bästa med julen. Att bara få spendera en massa tid med de man älskar mest. Nu i helgen ska jag på julbord med mina fina. Det ser jag framemot. Få gotta i sig en massa julmat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 35 readers

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Lyckades ta mig upp ur sängen i rimlig tid som gjorde att jag hann stå och göra stor-kok hemma. Lagade en massa mat och har nu 6 goda matlådor i kylen. Vuxenpoäng till mig. Sen blev det att fixa sig och stressa sig iväg för att möta Jennie.

Nu sitter vi på Haymarket för att ta en liten fika. Jag tycker det är så himla fint här! Sist vi var här tog vi några goda drinkar i baren och denna gång provar vi deras café.

  • 35 readers

Likes

Comments

Om ungefär en månad så åker jag iväg till varmare breddgrader och jag har iprincip inget att ha med mig dit som är somrigt. Typ. Så nu har jag beställt hem lite strandkläder och ett par skor. Fanns verkligen hur mycket fint som helst att klicka hem, så känns lite tråkigt att behöva begränsa sig. Men det är ju roligare att åka dit med en massa pengar och kunna shoppa och leva life där borta.

Jag har inget beachwear i form av strand-klänning. Bara tråkiga handdukar som jag gömmer mig i eller några slitna H&M klänningar, så nu beställde jag hem den här strandklänningen. Vad tror vi? Kan den vara något?


  • 37 readers

Likes

Comments

Godmorgon.

Trots gårdagens vilda bradaver så är jag inte alls bakis idag. Är väldigt duktig på att dricka varannan vatten. Eller ja, varannan och varannan. Dricker jag ett glas vin så dricker jag minst 2-3 glas vatten innan jag tar nästa glas. Jaja. Eftersom jag inte fick ligga I sängen och dra mig I evigheter igår så får det bli så idag. Så dagens plan är att bara ligga och slappa i sängen fram tills klockan fyra för sen ska jag iväg och träffa två tjejkompisar.

Jag har egentligen lite saker att ta tag i och göra. Framförallt ett stort projekt som jag skjutit på i flera veckor. Suck. Det är lite kämpigt och trögt i början, men sen går det egentligen väldigt fort. Vet inte varför jag drar ut på det så. Känns bara för mycket just nu och att jag inte riktigt har tiden eller orken. Jag får ta det i små delar, så att man bara börjar någonstans. För sen går det som sagt superfort! Det här löser jag på noll tid, vet jag. To be continued.

  • 37 readers

Likes

Comments

Jag som inte alls tänkt dricka fram tills nyår. Gick ju sådär när min käraste A bjöd på x antal flaskor bubbel och drinkar. Men det har varit en rolig och äventyrlig dag. Vår klassiska julhandel. Börjar med en massa mat och bubbel, sällan vi faktiskt lyckas handla hem saker och det övergår till en bar runda istället. Men i år lyckades vi få ihop några julklappar, skönt nog!

Dagen började nere på cafe entre där jag tog en Caesar sallad till lunch och några glas bubbel. Efter lunchen lyckades vi komma iväg och handla och det fick bli lite smått och gott till mina nära. Vi var så söt sugna efter lunchen och när julhandlandet var klart gick vi vidare till sturhof för en dessert och några fler glas. Sen tänkte vi avsluta med några drinkar på Kasai, men de har ju dock stängt på måndagar så vi gick till godot istället och där fastna vi och tog några drinkar till.

  • 51 readers

Likes

Comments

Ett typiskt "Följ mig och klicka på denna virus länken "förattfåmiljonerföljare" så sabbar vi ditt instakonto istället!"-konto började följa mig på Instagram. Ignorerade det först. Sen började ett till sånt följa mig. Jag tänkte bara att jaja, jag ger det två dagar så är dessa konton raderade i vilket fall. Men sen bara fortsatte det och fortsatte det. Så jag blockerade alla konton som börja följa mig. Jag vill inte ha en massa konstiga spök-följare och fake-accounts följare. Känns ju bara jättekonstigt. Är ju bara jättekonstigt. Och meningslöst. Men allvarligt, nu är det säkert 30 konton och jag ger upp. Utöver att man anmäler och blockerar dessa konton, vad ska man göra mer? Vad kan man göra mer? För att få dem att sluta? Känns som enda alternativet är att ha ett privat konto men sånt orkar jag inte. Suck.  • 51 readers

Likes

Comments

Godmorgon. Äntligen måndag. Idag är jag ledig och unnade mig en redig sovmorgon. Sånt är man verkligen värd efter 6 dagars hårt slit! Så vad är planen idag? Hade gärna legat här hela dagen men kom på att jag ska ut och julhandla idag. Skönt och få det överstökat också, så får väl passa på nu när jag är ledig.


  • 51 readers

Likes

Comments

Tänk vad glad man kan bli för så små, små saker. Som att bara sitta hemma och kolla på film efter en lång arbetsvecka. Jag fylls ändå av såna lycko-känslor. Hela tiden. Det krävs verkligen inte mycket för att jag ska bli glad. Vilket jag kan tycka är positivt. Bara såna här små saker. Små saker som att bara sitta med en vän i tystnad kan göra mig glad. Små saker som att handla något gott att äta gör mig glad. Att solen skiner gör mig glad. Att solen inte skiner gör mig glad. Bara att få vara omkring mina älskade, eller bara vetskapen av att dem finns, gör mig glad.

Jag tänker att man blir en allmänt lyckligare människa om man kan glädjas åt det lilla och kan vända allt negativt till något positivt. Det handlar om att ha en positiv inställning till livet. Till motgångar. Till allt som händer. Både det bra och de dåliga. Tänka att äsch, det är inte så noggrant. Sånt händer, allt löser sig i vilket fall. Händer det något bra är jag glad. Händer det något dåligt så vet jag att det går över väldigt fort. Och jag menar, är skadan redan skedd, what to do? Ingen idé att älta. Bara tänka att äsch, då vet jag det i alla fall och att man lärt sig något av de tråkiga som hänt. En nyttig läxa som kommer göra en gott i vilket fall. Antingen just där och då eller senare i framtiden. Ibland har mina tankegångar fått mig att känna mig som en väldigt obrydd människa. Som att jag känslokallt går vidare. Kanske är jag obrydd, kanske jag är orädd. Eller helt enkelt bara bra på att tackla jobbiga saker och inte låta de mig påverka mig såpass mycket utöver vetskapen att "det här gör jag inte om". Jag vet inte. 

Sen finns de dem saker helt enkelt inte går att påverka och det är därför ingen ide att ens älta det heller egentligen. Tänk så mycket negativ energi som drar ner ens humör helt i onödan, då man inte kan förändra eller på verka något. Ibland får man bara acceptera det faktum att vissa tråkiga saker händer ibland. Så är det. Livet. Men då får man rycka på axlarna och tänka "Äsch!" och gå och göra något roligt istället. När jag kommer på mig själv tänka negativt eller i dåliga tankebanor, bryter jag de negativa tankebanorna direkt och försöker fokusera på det som får mig att må bra. För man har så himla mycket att vara glad och tacksam över. Mer än vad man tror. Och så länge man har sig själv så finns det inte några gränser för hur långt man kan gå. En positiv inställning och en envis vilja av att alltid vilja ta sig framåt kommer göra att man en vacker dag lyckas uppnå allt man vill ha. 

  • 73 readers

Likes

Comments

Förlåt för ett litet uppehåll. Länge sen jag lämnade bloggen tom under en så lång tid. Men det är en massa som hänt och jag har minst sagt haft fullt upp. Eller, hänt och hänt. Det låter så dramatiskt. Med en negativ klang. Eller som en dålig bortförklaring. Jag vet inte. Det är inget som hänt egentligen. Livet bara äger. Ä-G-E-R. För att wow, allt har varit så bra. Mycket som skett, mycket som varit bra. Och på det så är det idag 40 dagar kvar tills jag åker iväg. Det ska bli så härligt.

Annars då? Söndag. Dag 6 av 6 avklarad. Nu har jag ledigt i två dagar sen ska jag jobba i 7 dagar, osv osv osv. Då lär vi inte höras av hehehe. Det enda jag gör om dagarna så här års är att jobba och laga mat eller baka. Det ska jag fortsätta med. Häng med på det glamorous life of fröken ALLARD N.

  • 78 readers

Likes

Comments