Header

Som ni kanske har märkt så har jag nu bytt namn på bloggen från jennygradins till jengradin, egentligen bara för att det ska vara enklare för mig själv då det är mitt "alias" på de flesta sociala medier.

Sitter just nu och redigerar lite bilder ifrån plåtningen jag hade förra veckan med Julia, vart så galet grymma bilder och WOW vilket team hon och jag är, hade skitkul!
Och tack Julia för att du ställde upp!

Ska ta och fixa en portfolio nu i dagarna så får ni se slutresultatet och se fler bilder från kommande plåtningar! Kul va?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Guess what? Är hemma idag, MEN tog mig till skolan igår! Applåder.

Har ringt runt lite samtal idag och skickar iväg massor utav mail angående allt möjligt, praktik, jobb, mediciner. Ja you name it.
Ska alldeles strax gå till bussen och åka ner till mitt gamla sommarjobb och lämna in lite arbetskläder och så, tråkigt att det inte blev något extrajobb där under hösten/vinter, men krävdes att man var tillgänglig dagtid vilket jag tyvärr inte är. Så är det någon där hemma som sitter på ett extra kväll- och helgjobb, hit me! ;)

Likes

Comments

De senaste dagarna, eller veckan rättare sagt, har varit sådana dagar då jag egentligen bara vill ligga i sängen, i ett kolsvart rum, helst gömd under täcket och bara gråta. Fly från verkligheten och allt det där som gör så fruktansvärt ont i mig. Har i princip gjort det också, iallfall under vardagarna, helgen var en aning lättare. Men långt ifrån bra.

Har verkligen fallit tillbaka till mina gamla tankar, tankarna om att allt är så meningslöst och ett rent jävla helvete.
Har sån grov ångest konstant, gråter, får panik. Kan inte ta mig till skolan, kan inte ta tag i mig själv.

Ringde min läkare och bad om samtalsterapi, det slutade med höjd dos av antidepressiva och en remiss till psykolog, samt att jag är på väg in i en ny depression, och det är det sista jag vill. Jag. Vill. Inte.

Jag är livrädd.

Jag är livrädd att jag ska deppa ner mig totalt och bli så känslokall, arg och ledsen som jag var förut. Jag är livrädd för att jag inte ska palla ta tag i det igen och ta mig igenom det, för som sagt, det känns bara så meninglöst att försöka.

Men, samtidigt vet jag att jag kommer göra det. För jag ger inte upp. Det är inte den jag är. Jag kämpar alltid på.
Men, samtidigt så är jag livrädd.

Känner mig så fruktansvärt ensam, ensam och rädd, ensam med mina röriga känslor. Hela tiden.

Men, jag klarar detta, igen.

Likes

Comments

"​I'm walking down this world alone
And I figured all I'm thinking 'bout is you
Is you, my love"

Likes

Comments

Alla dessa låtar påminner mig om så jävla bra stunder och personer som jag har och har haft i mitt liv. 
Blir så fascinerad över hur mycket känslor en enda låt, känslofylld eller bara festlig och galen, kan lämna efter sig. Fantastiskt.

Likes

Comments

​1 september och hösten börjar snart dra igång på riktigt och jag älskar det! Hösten är nog min favoritårstid, allt man gör blir lite mysigare, modet är på topp och har de absolut snyggaste kläderna samt att allt är så färgglatt och fint ute. Love it!

Likes

Comments

​Har aldrig varit ett stort fan av Justins låtar, men wow, denna är riktigt bra, speciellt om jag älskar den!

Likes

Comments

- ginatricot -

Likes

Comments

Blev såklart lite goa scones till brunch, ska ta och börja ringa runt angående praktik nu, håll tummarna!

Likes

Comments

Instagram@jengradin