Heeej!!!
Bloggar återigen för Julias skull. Kom hem för några timmar sedan från Stockholm och det känn så skönt men tråkigt på samma gång. Spenderat flera tusen kronor på min korta resa som varade 10 dagar men mycket roligt hade jag. Träffade för första gången min yngsta lillasyster Leona. Hon är såååå gullig och mina älskade syskon har vuxit så mycket. Längtar tills de är 12-13 så vi kan börja hitta på roligare saker tillsammans. Träffade inte så många kusiner då många var borta eller inte hade tid men träffade min favorit kusin Johanna och hängde med hennes vänner en dag. Vi bowlade och spelade biljard. Konstigt nog vann jag stort i bowling men skämde ut mig när vi spelade biljard. Idag åt jag en räkmacka på Sjöbris och det var helt ärligt det godaste jag ätit. De kosta 169 kr (som tur var betalade inte jag) men nästa gång jag väl äter ute ska jag äta det eller pinchos som också står högst upp på listan.

Jag och felicia bodde på ett hotell mitt på Hötorget som heter Best western and hotel och det var ett helt fantastiskt rum. Stort, vackra fönster, bra dusch och toa och en underbar säng. Och supergod frulle! På festivalen var vi med Ella, Felicia, Lukas och Johannes och det var verkligen superkul! Till skillnad från brännbollsyran kommer jag ihåg allt vilket är riktigt skönt. Vi tog bild med Kissie som också var där och trots att det var fullpackat med folk lyckades vi träffa minst 20 olika umebor. Fick gratis mat i lördags av någon som jobbade i ett kebabstånd, de satt fint i magen! Tiesto var helt klart bäst. Detta var lätt bra spenderare +2500 kr för en as rolig helg. Nu väntas om bara 10 dagar soliga barcelona!! Har ju liksom aldrig varit utomlands som jag säkert nämnt tidigare och jag är taggad till max. Fick idag 2 parfymer av roger som han köpte på sin europa resa. Är helt chockad, sa att jag ville ha någon av dem men trodde aldrig att jag skulle få båda, mina favoritparfymer!!

Har fotat nästan allt jag köpt. Men har köpt mycket småsaker som ett nagellack etc. men har fotat det jag packat upp och lagt in på rummet. Köpte också två svarta klänningar som jag hade på festivalen. Ni får se de på mina selfies för de hänger på tork just nu.Likes

Comments

Hej! Har äntligen klippt håret igen. Klippte mig som alltid hos saxarna på ersboda just för att det bara är där jag blir nöjd! Klippte dock mycket kortare än vad jag brukar göra så lär ta ett tag att vänja mig men är i alla fall superglad!

Likes

Comments

Godkväll!!
Är sååå glad idag. Lyckades göra knäböj idag med stång + 10 kg utan att få ont! Låter lite men i och med att jag kvaddade ländryggen så är detta jättebra framsteg för mig så nu är jag bara ännu mer motiverad och sugen på att träna. Åker dock om 12 dagar till Stockholm och där blir det ingen träning på 10 dagar... Förmodligen bara mat, dricka, mat, glass och så mat på de. Hjälpt mina morföräldrar städa här hela dagen och samlat på mig en massa saker och kläder sedan jag var liten som jag ska ta med mig till mina småsyskon. Saknar dem såååå mycket !! Godnatt

Likes

Comments