Contains affiliate links Shopping & mode

WOW! Kolla in mina snygga favoriter från bland annat Michael Kors, Jofama och Marc Jacobs! Classic Q Lil Ukita från Marc Jobs är nog nästa partyväska jag ska inhandla, tycker den är perfekt man får ändå plats med en del men är mindre än min Neverfull som blir väldigt otymplig på fest ;-)

Likes

Comments

Contains affiliate links Inredning, Collage

Här är lite snygga tips för att lyxa till det hemma. Jag tycker vitt och guld är en galet snygg mix i en stilren inredning. Tänk er guldfatet fyllt med snygga parfymflaskor och en vas med ceriserosa snittblommor och tavlorna med snygg stilren text uppspikade på en äggskalsvit vägg. För att inte tala om bokstavslampan, snacka om att toppa inredningen med en personlig touch!

Likes

Comments

Amerikansk brunch med babe imorse. Bästa sättet att starta söndagen. Om man gillar russin så måste man vallfärda hit för deras russin bagels M U M S ! Sen de amerikanska pannkakorna med lönnsirap och chokladsirap smakar himelskt. Drömfrulle 100 % !! Stället heter Egg & Milk och ligger på Övre Husargatan 23 i Linné, Göteborg.

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping & mode

Här är fem av mina favorit parfymer just nu. Fyra nyheter och klassikerna Daisy som har varit med ett bra tag i parfymhyllorna, en mycket kvinnlig doft som känns lyxig med lite blomma i, inte för mycket utan väldigt lagom. Bon bon från Viktor & Rolf är en väldigt söt doft med mycket vanilj, mycket söt som godis men inte så blaskigt att det blir för sliskigt sött. Nya Armani "Sun" är fantastisk, den känns varm, solig och väldigt fruktig men inte för mycket citrus som tar över som det ofta är i fruktiga dofter. MIssoni har varit min favorit länge, de kom med en ny somrigare och fruktigare doft men den toppade inte den hör första utgåvan, jag tycker den doftar "rosé en solig och ljummen sommarkväll", gå in och dofta i butik så förstår ni nog mig. SIst men inte minst är nykomlingen Donna från Versaci, ska jag vara ärlig är det mest för att deras flaskor är SÅ snygga men en väldigt kvinnlig och ändå söt doft fyller denna ljuvliga flaska.

Likes

Comments

Wow! Har ni sett så fräscht det blivit på NK's skönhetsavdelning? Galet lyxig känsla när man går in där!

Likes

Comments

Instagram: @jen_emilia