VanligVardag

Idag blev det en familjedag i västerås på festivalen där ett antal tior spenderats på alla möjliga lotter & spelmaskiner, så vi alla har fått en varsin sak.. Nu bär det av hemåt för middag och avnjuta en lördagskväll.

Gårdagen mådde jag inge bra, låg i sängen med magont & ångest så jag hade heller ingen lust att blogga (eller vara social) så jag tar ikapp det idag istället medans det blev uppehåll på regnet. Men promenaden på festivalen var mysig, tog en paus i parken för bolltricks och vila benen innan vi gick sista biten till bilen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Did-you-know-?, annat

Universal Studios i Hollywood där The Walking Dead tagit form, där har dem ju alla möjliga temalagda åkturer & attraktioner. För de som har pengar kan jag tänka mig att det är förbannat häftigt att uppleva, att vara där på riktigt istället för se allting genom en skärm. Finns flera sightseeings jag hade gjort om jag kunnat, bara Hollywood i sig är mäktigt. Men nu till saken, TheWalking Dead har sin egna attraktion nu som har premiär i Juli, som spökhuset (på grönan & Liseberg) fast utomhus i en stad och alla walkers är mer närgångna än de som skrämmer dig på spökhuset. Förstår ni hur otroligt, jä**a coolt det är, jag som blev fascinerad av mitt Walking Dead monopol..

Likes

Comments

Djur, bilder, VanligVardag

Babe var duktig att få med oss alla ut på en ordentlig runda, min idé att åka ut till något nytt ställe att promenera på, med hund blir det ofta att man går samma rundor. Idag gick vi Bruksleden, dock inte hela, men hundarna fick bada & ungarna fick springa av sig. Själv höll jag på kliva på ormar som Herbert jagade fram..

Och i vanlig ordning fick Herbert sina "dagens bilder" , utsikten var så otroligt vacker ute vid vattnet och han var så söt när han var blöt & busig. Ungarna lyckades leka igång honom med massa kottar, det tillhör ovanligheterna, men vi alla blev lagom roade av hans glädjefnatt.

Likes

Comments

bilder, Fitness

Har äntligen lyckats komma ifrån mitt Sims som jag spelat på hela dagen, fick i mig lite middag men nu har jag tagit paus i min träning för att dricka & hämta frisk luft. Passade på göra en update på bloggen , som vanligt när jag tränar. Idag blev det lite av varje bara för att jag inte kunde bestämma mig för vart jag skulle lägga fokus..

Allt från armar till mage till bröst till rumpan. Multitasking. Skön start på veckan oxå! Så fort Babe är färdig med sitt ska jag sätta mig på cykeln framför OITNB.

Likes

Comments

annat, VanligVardag

Idag kom mamma hem med en kasse presenter från mina syskon i Stockholm, gladare kan man nog inte bli. Nog att jag fick en handgjord nyckelring med en av mina favoritfigurer som min syster designat, fick även ett nytt monopol. Så som jag letat efter fler spel & nya spel, så får jag även ett "The Walking Dead - monopol" !? Så jävla awesome. Vi inviger spelet nu en härlig spelkväll tillsammans med ostbollar & cider, härligt!

Likes

Comments

bilder, VanligVardag

Vi var ner till midsommarfirandet och kikade när barnen dansade runt stången sen återvände vi hem för några avsnitt OITNB men vi båda blev rastlösa så vi ville hitta på något. Vart att vi tog bilen ner till bron för att gå in i skogen längs en stig vi nyligen la märke till, tyvärr var klockan tillräckligt mycket för att alla mygg skulle ha vaknat, men vi tog oss igenom rundan fram till badet där Herbert fick träna sin simning. Men nu är vi tillbaka framför OITNB där vi legat någon timme, tryckt i oss Cheeseballs & cola som man ska på en fredag. Så dagen har varit lugn men alldeles lagom, är så glad att få spendera en hel dag med de jag älskar mest!

Likes

Comments

VanligVardag, bilder, annat

Som den nattuggla jag är har jag denna gång ägnat min tid åt att städa och möblera om i sovrummet, Babe hämtade hem en till möbel idag så jag får plats med alla mina kläder. Imorgon ska dörren på garderoben bort, istället ska jag sätta upp ett draperi över , för vårt rum är rätt trångt med tanke på att vi har en dubbelsäng och Babes kontor här och då får man inte ens plats att öppna min garderobsdörr.. Så jag har verkligen taggat till för att få en bättre ordning på rummet istället för att ha allting på golvet eller intryckt i ett skåp. Möbeln vi hämtade idag har jag velat ha länge, otroligt snygg och smidig dessutom är det ett plus att den har en egen spegel. Hade vi köpt den ny i affären hade den kostat multum , därför hämtade vi den begagnad av en tjej i stan idag, i jättefint skick.

Hade funderingar på träna men möbleringen blev min träning, får köra imorgon istället innan vi åker iväg (OM vi åker) för just nu står våra planer på midsommarhelgen stilla, vi vet inte alls vad vi ska hitta på eller vilka vi kan umgås med. Men men det löser sig, jag njuter lika mycket av att bara vara hemma med min älskling, speciellt nu när sovrummet börjar bli snyggare. Har en hel del OITNB att kolla på, sådeså !

Likes

Comments

Fitness, VanligVardag, bilder

Vi har just kört ett tufft träningspass, jag fokuserade som bestämt på rumpa  & mage,  försökte verkligen köra intensivt med så få pauser som möjligt. Är  öm i kroppen redan nu så får se hur det känns när jag vaknat.. Vi pratade om träning & kost under middagen, de gav oss båda en kick att faktiskt plocka undan och köra igång. Så idag började jag morgonen med en promenad och avslutar dagen med ett bra träningspass, stolt. Blev väldigt mycket liggandes övningar, fristående, la däremot medecinbollen (5kg) på magen mellanåt för att öka svårighetsgraden.

Under dagen idag har vi ätit midsommarmat på altanen i sommarregn *relationshipgoals* och självklart spelat Sims, i alla fall jag, Babe har kämpat igenom sitt jobb som vanligt. Godnatt på er så ska jag hoppa in i duschen nu!

Likes

Comments