Godkväll på er!
Idag har det också bara vart en hemma dag pga att jag fortfarande är sjuk. A åkte till jobbet vid 4-5 tiden och kommer hem imorgon på morgonen så jag måste sova själv😭
Min mamma och min syster kom och hälsade på oss idag, super mysigt. Tycker det är kul när dom kommer och hälsar på för att alla mina dagar ser annars alltid likadana ut.

Nästa gång A är ledig ska vi åka och tömma hela min gamla lägenhet och städa den så vi kan ta med dammsugaren så jag Äntligen damsuga i Vår nya lägenhet😍 Har moppat golven men det blir bättre när man dammsuger och typ moppar efter.

Men Nu till den stora frågan ni säkert väntat på när ni klickade in på dethär inlägget!
Är jag gravid igen?
Svaret är Nej Hehe men min mens började och min mage svullnar upp så mycket att man skulle kunna tro att jag är gravid igen Haha. Så en gång i månaden får jag känna på att Hur det är att ha en liten gravid mage haha. Nej men vi vill inte bli gravida än. Vi vill vänta i några år och planera in graviditeten där båda känner sej redo för ett till barn. Dock så vet vi båda att vi vill ha ett till i framtiden men det får vi se om några år👶🏻👶🏻

Men Nu ska jag fortsätta att kolla klart på Geordie shore och sen gå och lägga mej.

Glöm inte att ni får gärna följa mej på mina andra sociala medier

Instagram: jemppazz

Snapchat: jemppa1

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår Var en jätte seg dag för jag har blivit sjuk🤒 Jag är jätte förskyld och det känns som att febern smyger in på kvällarna.
Hoppas det inte smittar till Vanessa eller A.

Igår Var vi hos min mamma och hälsade på för att min morfar och Hans fru kom och hälsade på. Idag ska alla komma hem till mej och A.
Synd att A jobbar bara hade ju vart kul om han också vart här men sånt är ju livet😸

Jag har ju sökt dagis/förskoleplats till Vanessa så Nu väntar jag på svar så att jag kan söka jobb. Målet är ju att få börja jobba i januari så jag hoppas allt går enligt planerna.
Jag vill att hon ska börja på ett privat dagis som ligger typ 5min från vårt hem pga att det skulle vara lätt för mej att alltid lämna henne på dagis för jag har ju Inget körkort.
Och jag hoppas att jag får börja jobba i januari så att jag kan spara till körkortet så jag kan få det innan augusti. Vi får se vi får se😉

Men Nu vakna Vanessa så Nu ska vi bara mysa😘

Glöm inte att ni gärna får följa mig på mina andra sociala medier

Instagram: jemppazz

Snapchat: jemppa1

Likes

Comments

1. Känner du att du går misste av din ungdom när du blivit mamma eller är det bara värt det?

​Nej det tycker jag inte att jag gör, att ha blivit mamma är nog det bästa som har hänt mig ovh jag skuklle aldrig byta bort det här livet mot det gamla.

​2. Vad är det tuffaste med att vara mamma?

​Att vara en förälder är väl jätte jobbigt, man är liksom aldrig ledig man har ansvar och jobb hela tiden. Man är fast vid barnet hela tiden och man har ingen ensamtid så att säga. Särskilt när man är/var ensam med barnet så är all focus där hela tiden.

​3. Vad är det bästa med att få vara mamma?

​Allt! Att få se sitt egna barn växa upp och må bra är nog den bästa. Att få vara en förebild och ta hand om en som betyder allt, att få älska en människa så mycket, kärleken till sitt egna barn går inte att beskriva med ord. Allt med att ha barn är nog det bästa alla bra och dåliga stunder.

​4. Hur är det att flytta och samtidigt ha ett barn?

​Det är ju alltid jobbigt att flytta. Med barn är det nog också jobbigt att flytta man får inte alla saker lika snabbt gjort som man skulle få om man är ensam. Men allt belönar ju sej när man sen bor i sin nya lägenhet.

5. Saknar du sverige mycket?

​Ja alltså de klart jag saknar sverige, alla nära och kära. Men sen trivs jag ju bra här i finland också. Men ja jag saknar sverige det är ju där jag är född och blivit uppvuxen.

​6. Planerar du och A barn?

​Alltå vi planerar inte att vi vill ha barn än, men vi har pratat om att vi kanske skulle kunna tämka oss att börja planera om några år beroende på situationen. Så svaret är nog nej inte än.

​7. Hur många barn vill ni ha?

​Jag vill ha 2 barn men om det skulle va så att vi senare i livet planerar ett tredje skulle jag inte ha något emot det haha. Jag har alltid sagt att max 3 barn vill jag ha. A vill ha 2 barn alltså Vanessa och ett till.

8. Hur tog A det att du hade barn sen innan?

​Han tog väl det bra. Han sa nog att det var ganska ovant och han försöker lära sej nytt varje dag men det har nog inte varit nåt problem för han. Jag har nog fått ganska mycket hjälp av han allt känns ju lite lättare särskilt nu när vanessa äe ganska fäst vid A också.

​9. Har du tänkt att börja jobba direkt efter mammaledigheten? och när tar din mammaledighet slut?

​Ja jag hade tänkt börja jobba direkt. Min mammaledighet tar slut i slutet av december och jag hade tänkt att jag skulle börja jobba i början av januari om vanessa får en dagisplats. Annar får jag ju vänta tills vanessa har en dagisplats, men jag tror nog att jag kommer få börja i januari.

​10. Hur träffades du och A?

​Alltså vi har ju varit i ett förhållande tidigare när vi var yngre. Men nu var det så att han skickade sms till mej och frågade hur det är med mej och vanessa och så svarade jag han och frågade om han ville träffas någon dag. Där emellan hade vi ju pratat ett tag och så kom den dagen vi träffades och ingen av oss hade tänkt att det skulle bli något mer än bara en vänskap. Så började vi träffas oftare och oftare och så sov han över hos oss och så gick vi ut och åt/tog fika tillsammans och sen så började han va hos oss varje dag och sov där varje dag. Sen följde han med till sverige till mina släktingar och så har allt liksom börjat. Vi har ju inget direkt datum när vio blev tillsammans men kanske nångång i April/Maj.


​Tack för alla frågor.

och glöm inte att ni gärna får följa mig på mina andra sociala medier

Instagram: jemppazz

Snapchat: jemppa1

Likes

Comments

På kvällen sitter vi oftast och leker tills klockan blir ca 19.30. Då får Vanessa sin kvällsgröt och när hon ätit upp så går vi och tvättar henne, borstar hennes 2tänder och fixar så att hon är färdig att gå och lägga sej.
Efter allt är klart så beror det på Hur trött hon är om vi sitter och leker en stund till.
Hon går och lägger sej ca 20.00/20.15 och somnar oftast direkt.
Det är det vi gör varje kväll👶🏻
Nu har hon börjat sova hela nätterna igen så jag kan ju sätta mej på soffan och kolla på tv😜

Idag har jag städat hela lägenheten och Vart på stan med Vanessa så Skönt att få sätta sej och bara vara Nu på kvällen och vänta på att A ska komma hem😻
Imorgon svarar jag på frågor på bloggen så håll utkik😘

Ni får gärna följa mig på mina andra sociala medier

Instagram: jemppazz

Snapchat: jemppa1

Likes

Comments

I sammarbete med twistshake!
Äntligen har flaskorna hittat hem😻

Med rabattkoden jemppazz20 får ni 20% rabatt på hela twistshakes kollektion!! Så bra😻

Men om ni anger rabattkoden jemppazz40 får ni 40% på hela NEON- kollektionen.
OBS! Gäller ej pastellprodukter!
NEON kollektionen kommer försvinna när allt är slut sålt så skynda er och beställ hem era favoriter!

Likes

Comments

Hejsan!
Igår hände inte så mycket vi Var och handlade och hämtade ut mina paket.
Annars satt vi bara hemma hela dagen. Jag har blivit förskyld också🤒 Usch Hatar verkligen att va sjuk. Känns som att man inte har krafterna till 100% och man är hängig och trött. Tur att Vanessa har börjat sova hela nätterna Nu när jag ändrat lite på rutinerna för henne.
Hon kommer ju troligen börja på dagis i januari så.

Idag har vi också bara varit hemma o städat lite. Snart ska vi åka till Vanessas gammelfarmor och ta en fika där.👵🏼
Sen ska vi komma hem och äta kvällsmål och sen ska ju Vanessa lägga sej.

Usch blir så arg på vissa bilchafförer!!
Igår när jag stog på balkongen så såg jag en grå bil komma mot parkeringen och Körde på en Vit bil som stog parkerad. Den här gråa bilen skulle precis Alltså parkera men Körde snabbt iväg istället!?? Hallå om man kör på någon annans bil kör man inte bara iväg?
Säger bara Tur att det inte Var våran bil!

Men Nu ska vi fixa oss och åka snart. Ni får ha det så bra så länge😽

Ni får gärna följa mig på mina andra sociala medier
Instagram:jemppazz
Snapchat:jemppa1

Likes

Comments

Hejsan!
Tänkte ha en frågestund så ni får gärna ställa frågor!
Ni kan fråga vad som helst så svarar jag så bra jag kan❣️
Ni kan antingen skicka pm, kommentera, ställa frågor till mig på min Snapchat ni får bestämma själva.
När det har kommit tillräckligt med frågor så svarar jag på dom.

Ni får gärna följa mig på mina andra sociala medier
Instagram: jemppazz
Snapchat: jemppa1

Likes

Comments

Äntligen har vi flyttat till våran nya lägenhet! Ni kommer få bilder sen när det är helt klart vi har fortfarande ganska mycket att göra och fixa lite nya saker hit.
Vanessa har också fått ett eget rum och det är så Skönt att alla hennes leksaker inte är i vägen som i mitt lilla gamla vardagsrum.

Det enda vi har gjort domhär två dagarna är att flytta vi har inte riktigt hunnit göra något annat och vi har fortfarande saker som ska hit i Våra gamla lägenheter så vi måste ju flytta lite till så flyttstressen är inte över än. Men det ska bli så himla Skönt när allt är helt färdigt att kunna slappna av och bara njuta av vårt hem och bara va med min fina lilla familj!

Igår Tog A hand om Vanessa på natten när hon Vaknade och det Var så Skönt att en natt inte behöva gå upp från sängen. Och det är så Skönt att gå från att va bara jag och Vanessa till att jag faktiskt har någon som kan älska oss båda och som är villig att hjälpa till och se Hur V utvecklas och vara med i vårat liv.

Men Nu ska det städas för vi kommer ha gäster ikväll så ni får ha det bra så länge😽

Ni får gärna följa mig på mina andra sociala medier
Instagram: jemppazz
Snapchat: jemppa1

Så liten Vanessa va på bilden😍😭

Likes

Comments

Hejsan.
Idag har vi suttit hemma bara fast vi egentligen skulle flytta alla grejer till den nya lägenheten men men vi har ju tid hela denhär månaden att flytta så det är ingen fara.
Igår så flyttade vi lite saker redan till lähenheten det kommer bli super bra sen när det är färdigt😻

Det är total kaos här i min gamla lägenhet Usch blir så stressad av att flytta fast det ska bli Skönt att komma bort från dethär stället. Jag är så taggad på att bo i Vår nya lägenhet😻
Hatar att packa för det känns som att Hur mycket man än packar så händer det ingenting😹 vi flyttade säkert 10 flyttlådor igår och det känns som att Inget har försvunnit ur gamla lähenheten😹 aja Tur att man vet att man inte kommer bo kvar i denhär trånga lägenheten i slutet av månaden.

Ikväll ska vi bara mysa med Vanessa medans A (min pojkvän) jobbar👶🏻
Men Nu måste jag ta bilder på saker jag ska sälja så ni får ha det så bra så länge 😽

Ni får gärna följa mig på mina andra sociala medier.
Instagram: jemppazz
Snapchat: jemppa1

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu har jag inte bloggat på ett tag pga massa anledningar.

Vanessa har börjat vakna på nätterna. Tidigare vakna hon aldrig på nätterna. Men hon va nyss sjuk och började vakna varje natt då så det kanske kommer sitta i Nu lite jobbigt Dock menmen.🤒

Vi har nog inte gjort något speciellt alls. Vi han sålt min säng och andvänder Nu min pojkväns säng som vi ska ha i nya lägenheten. Jag måste börja sälja grejer som inte får plats i den nya lägenheten. Eller Aa saker som vi kommer ha dubbelt om.

Idag kl 11.00 ska vi åka och skriva på lägenhets kontraktet och så får vi samtidigt veta när vi får flytta in. Så mysigt😻 Det ska bli så himla Skönt att komma till en större lägenhet och en lägenhet Vart Vanessa får ett eget rum så hon kan leka i fred😻

Igår Var vi och hälsade på Vanessas gammelmormor med min mamma och syster.
Och Nu när vi flyttar så kommer vi bo nära henne så kan jag och Vanessa gå dit på dagarna när alla jobbar och så.

Glöm inte att ställa frågor i kommentarerna eller på mina andra sociala medier! Så får ni ha det så bra så länge💋

Instagram: jemppazz
Snapchat: jemppa1

Likes

Comments