Header

Okej nu är det såhär att jag kan berätta en stor grej som kommer hända i mitt liv som jag har väntat på att berätta för er.

Jag har fått en tjänst som timvikarie inom vården. Faktiskt genom mamma då det är samma jobb. Kommer kännas väldigt underligt att jobba inom äldrevården då jag faktiskt sagt att jag aldrig skulle kunna jobba med det.Jag är både nervös och redo. Jag ska få 2 stycken intro dagar nästa helg, en dag och kväll för att komma in lite arbetet, hoppas jag får jobba massor nu när jag tar studenten!

Imorgon drar jag och min kompis Isabelle på äventyr, Isabelle klarade sitt körkort i veckan och det ska firas❤.Vi ska på en roadtrip, vi tänkte att vi åker och ser vart vi hamnar för att sedan övernatta i bilen, vi kommer ha bilen full imorgon, grill, täcken, mat , ja ni vet! Så imorgon bitti drar vi! Ska bli riktigt kul att umgås med henne då vi tro eller ej delar så mycket ihop!

Ikväll blir det en hemmakväll med familjen.

Likes

Comments

​WOHOO idag gick löpningen sååå bra, det kändes verkligen som flåset var med en idag😌.

Dock blev det väldigt svettigt när vi sprungit klart, dom där efter-svettningarna är inte roligt när det börjar bli sommar. 

Snart ska jag faktiskt lägga mig och sova då jag redan vid 08.00 ska vara på gymmet imorgon bitti. Jag och Nellie ska köra lite mage och armar, eftersom passet senare på kvällen är inställd. Faktiskt första gången jag tränar på morgonen, det känns inte som det är min grej men man vet ju inte för ens man testat,eller hur?😉'


Likes

Comments

Efter den här skoldagen ska jag ut och springa med Nellie, vi måste försöka vårt yttersta för att träna upp vår kondition till max då vi faktiskt har lite utmaningar längre fram, vi ska dels springa AW loppet som äger rum där vi bor, sedan har vi bokat in nattracet i Stockholm på 5 km.Tiden går snabbt och snart är vi där!

Jag är faktiskt väldigt nöjd hittills med min kondition,jag tycker att det går framåt och det börjar bli lättare för varje gång. Nu springer jag 5 km och skapligt temo, och jag är nöjd redan där😁.

Vi har också räknat ut att det endast är 6 skoldagar kvar innan studenten.Självklart har vi dagar kvar såsom lov, och andra aktivitetsdagar.

MEN SNART JÄVLAR

Likes

Comments

Ikväll tog jag och mammas kusin Michelle en riktig skön promenad. Vi gick till en liten Ö där vi bor, det är alltid så himla fint där med strömmen som går genom, massor blommor, riktigt fridfullt faktiskt!

Vi två har också så himla kul när vi går ihop.

Istället för att skriva allt så kommer bilder som bevisar hur fint det faktiskt är där!

Likes

Comments

Det här är en ny låt av Miley Cyrus, den är väldigt lugn och harmoniskt och jag gillar den sjukt mycket.

Lyssna och lev er in känner jag 💗

Likes

Comments

Träningsoufiten fick jag i 20-års present ut av min familj. Våriga löparbyxor med olika blommönster med en matchande rosa träningslinne.

Likes

Comments

Idag var det en riktig sommardag , vi drog till Denseln och göttade oss, Figge tog faktiskt sitt första dopp. Jag kände att jag ville vänta lite med den biten, så himla varmt var det inte😜..

Ikväll blir det grillat hos oss, det passar ju utmärkt i detta väder, tänkte öppna min skumpa och bara njuta av dessa varma dagar Sverige erbjudit oss😌.

Likes

Comments

Jaha då var det dags igen, så fort solen kommer fram sitter jag som en sten framför solen och hoppas på att bli brun, det jag aldrig lär mig är att solen tar som fan😳... Så nu har jag bränt sönder mina axlar och panna. Tog faktiskt ett kort på hur det ser ut, det känns mer en vad det ser ut.


Idag hämtade min bonuspappa mig ifrån skolan. Vi har nämligen beställt mitt plakat till studenten nu, jag är fortfarande orolig om vilken bild det valt på mig...

Idag låg också ett Wish paket i postlådan, och det var mina löparbyxor jag beställde för några månader sen, hade till och med glömt bort vad som gömde sig i paketet. Har även fotat dessa byxor , dock med väldigt dålig bild då jag faktiskt tog bilden lite spontant.

Super nöjd och dom satt jätte bra!

Likes

Comments