I flera år har jag funderat på att logga in och börja skriva en blogg. Ett par gånger har det i och för sig hänt, men de bloggar har dött ut ganska snabbt på grund av att jag a) inte hade ork eller b) fick prestationsångest när jag ville ha design, bild och text perfekt gjort genast från början.

Med dessa orsaker har jag längs med åren egentligen skjutit mig själv i foten då just dessa orsaker är varför jag borde blogga. Jag vill ha en plats där jag öser ut en del av allt som snurrar i mitt huvud men också blogga med mindre tröskel så att jag själv kommer över denna prestationsångest angående visuella delen.

Jag hade planerat en fin början till min nuvarande blogg med olika ideér om blogginlägg. Kanelbullens dag kändes som om en perfekt tidpunkt att påbörja denna resa i och med att jag älskar kanelbullar (iofs alla bakelser som finns) och har fått höra om min bulle-addiction i åratal. Första inlägget var skrivet och jag kände lättnad i hela kroppen över att jag gjort det, jag hade en blogg och den skulle inte dö ut...

...Men sedan kom livet emellan och jag hade ingen tid över alls att skriva hit, fastän denna plats just finns för att lätta när det händer annat. Mycket kaffe men ännu fler word dokument, det var vad min oktober handlade om. Jag jobbade väldigt långa dagar på praktiken och tiden som var överlopps gick till att sova. Jag gick all in i praktiken och kände lyckoruset inom mig när jag märkte att allting gick bra när man jobbar hårt. Tänkte skriva en kort snutt om min praktik i ett senare inlägg men för tillfället är jag glad över att det för en liten stund lättat.

Fastän praktiken lite lättat finns det många andra bollar i luften för tillfället som jag måste försöka få en balans i. Om någon sagt i augusti att jag kommer att ha en del sjukt bra projekt på kommande skulle jag inte ha trott hen. Hösten 2017, you surprise me. Nu är det november och bloggen kommer att uppdateras, no matter what. En presentation om mig själv skulle också vara på sin plats! Stay tuned om mitt kryptiska liv intresserar.

Vi hörs!/Jeminem

Photo by Helloquence on Unsplash

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har alltid lite skrattat åt det dagbok liknande sättet att skriva blogg men nu känner jag att idag är just en sådan dag då jag vill skriva så! På morgonen var jag på prommis vid Aura ån och dagen till ära köpte jag hem en hel påse med kanelbullar för det var ju Internationella kanelbulle dagen idag (märk in 4. oktober i kalendern för nästa år hörni)! Det blev också musébesök till Åbo konstmuseum och provade även chai latte för första gången i mitt liv! Imorgon är det full rulle med praktik och skola! Mitt egna höstlöfte för 2017 var att börja skriva mera så nu börjar vi!


Vi hörs!/Jeminem

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19116997/?claim=59cs8h5fmv5">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments