Header


Hellooo! Är faktiskt hemma nu. Har blivit med bil (wiho) så jag åkte hem igår för att köra tillbaka den idag då. SÅ HIMLA SKÖNT med egen bil, frihet på hög nivå alltså! Innan jag åker tillbaka ska jag se till att extraknäcka lite (städa huset) och sen träffa Camilla. Lika bra att sätta igång!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Jag tror minsann att Flipper känner av våren han också .. 😉

Godmorgon! Så var plötsligt veckan nästan slut och det är alltså fredag. Så tiden går fort alltså, bara rullar på! Igår longerades Flipper i ridhuset och han skötte sig utmärkt, så duktig kille! Idag ska vi prova fram sadel så förhoppningsvis blir det en liten ridtur på min underbara kille, *äntligen*!

Nä, nu ska jag ner till stallet, hörs!

Likes

Comments


Godmorgon! Gud, det är vår?! Var precis ute och gav Flipper morgon-höt och man kunde liksom känna i luften att våren kommit på allvar nu! Så himla skönt. Massa ny energi för min del! Igår var en bra dag. Hann även med att handla och lämna in papper till Ica och sen fick fina Udin stå för kvälls-passet i ridhuset. Flipper longerades. Efter ridningen blev det en liten vinkväll med Agnes. Mysigt, och sånt som man förtjänar ibland!

Likes

Comments


Alltså bilderna ovan får mig ju bara att vilja boka in så många extra-pass på Ica som bara går för att kunna få klä flipper i de där fancy schabraken och lindorna. Alltså seriöst nu, JAG önskar att jag kunde ha på migrerar där?! (Från CelerisUK)

Likes

Comments

Go kväll! Nu är det snart dags för lilla Ellen att få sova igen - skönt! Har varit en minst sagt sömnig dag och i morse när klockan ringde vid 6 kändes det knappt verkligt, gick och la mig en stund igen efter att Flipper fått sin frukost! Tanken var ju att logera lilla Flipper idag men då jag varken lyckades rota fram benskydd eller passande bett så tänkte jag att jag lika gärna kunde avvakta till imorgon när Emma kommer. Att lina honom utan skydd och med enbart grimma i ett ridhus fullt med andra ekipage kändes väl inte riktigt bra säkerhetsmässigt, inte vet väl jag vad han kan tänkas hitta på, haha... Jaja, han fick sig en ordentlig rykt istället och svansen fixad (BEHÖVLIGT). Ska bli sååå kul att få sätta igång honom nu i veckan, nya skor ska han också få!


Flipper ville hemskt gärna äta den nya borsten också...


Snapchat-effekter är ett bra tidsfördriv

Likes

Comments


Sådär. En nap, 4 mackor, lite yoghurt och en kopp kaffe senare är man redo att gå ner till stallet igen. Herregud vad trött jag var när jag vaknade, helt utmattad typ, haha! Så kul att vara tillbaka hos lilla Flipper, idag ska han nog få gå på lina och sen i veckan blir det ridning, wiho!

Likes

Comments


Halloj! Nu är hästar, ryttare, hästskötare, utrustning, foder och ryttares sambo alla inpackade i lastbilen och påväg hem igen. Har varit intensiva dagar i Kungsbacka och oj vad mycket nya intryck och lärdomar - en erfarenhet rikare! Trött är inte tillräckligt för att beskriva vad jag känner nu, haha... Längtar till att få lägga mig i min säng och sova hela natten lång❤️

Likes

Comments


Godmorgon! Sitter och laddar upp med lite frukost inför dag 3 här på Kungsbacka! Väldigt bra tävlingsplats här tycker jag. Har fått sett mycket bra ryttare och fina hästar och sen så har solen skinit hela dagarna - STORT +. 3 hästar är med, alla hoppade igår och alla ska hoppa idag. Än så länge tycker jag att allt gått bra, även fast det såklart är mycket nytt att ta in!

Har också varit så dålig på att ta bilder? Ska tänka på det idag och försöka bli bättre!

Likes

Comments


Halloj! Förlåt för lite seg uppdatering här men har varit fullt upp de senaste dagarna! Det gick som tur var riktigt bra att hämta hem älskade Flipper. Oj vad smal han var dock... Men matar på honom riktigt ordentligt nu! För tillfället sitter jag och Emma i lastbilen påväg mot Kungsbacka för tävling. 3 hästar är med! Flipper får stå och vila där hemma, ta in nya miljön och äta upp sig ordentligt! Hoppas han gått upp i vikt till dess att jag kommer tillbaka på söndag alltså..! Såå himla glad att ha honom i Sverige i alla fall. Nu ska det bara fixas lite med registrering etc. Seeeen kan jag pusta ut!

Likes

Comments


MIN HÄST ÄR I SVERIGE!! Äntligen :') herregud som jag har väntat alltså. Äntligen, äntligen är han här! Fick ett sms i fredags eftermiddag att han var i lastbilen och påväg, haha framförhållningen alltså... Snacka om att det blev stressigt med att ordna transport, fixa grejer i sista minuten etc. Men men, nu är han här och snart är vi framme på platsen där vi hämtar upp honom! Hoppas han är snäll och kliver in i transporten som en duktig häst..!!

Likes

Comments