Helå, jobbade till 7 idag, så seg dag.. skulle ha gymmat med sara men vi flyttade det t imorn, hon va helt slut o ja mådde inte heller bra. Haft så sjuk huvudvärk hela dagen utan att de släppt, kom hem o hade panik ont o tillslut spydde ja av smärtan efter de har ja bara legat i sängen och druckit lite te, ska lägga ifrån mig luren snart o sova, imorn är jag ledig äckligt skönt o behövligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte tipsa om en app som ja börjat använda ganska flitigt nu, en app som påminner en att man måste dricka vatten. Jag har ett så stort problem med att komma ihåg att dricka vatten eller dricka överhuvudtaget. För vissa är det helt konstigt att man inte dricker men jag kan verkligen gå en hel dag på jobbet, prata skit mkt, anstränga mej fysiskt, ÄTA lunch, sen komma hem på kvällen lägga mig och komma på att jag inte druckit en enda droppe vatten på HELA dagen?? Hur sjukt är inte de, fattar inte att jag inte blir törstig? Det är så otroligt viktigt med att dricka vatten, det är viktigt för att allt i kroppen ska fungera som de ska och alla organ ska funka bra och viktigaste av allt, huden!!! Man får så äckligt mkt finnar osv...

Denhär appen sätter du ett mål på hur många glas du vill dricka om dagen, så när du druckit ett glas trycker "tömmer" du det glaset, sen kan man ställa påminnelse som alarm typ så man inte glömmer, sen skickar appen notiser osv också, det tycker jag iaf är en bra app som verkligen hjälper mig iaf haha !!

Likes

Comments

Hi guys, idag har jag bara jobbat hela dagen, kom hem vid 9 sen har ja bara tagit det lugnt. Håller på o bli sjuk så har gått på Ipren nässpray och strepsils heeela dagen idag, ligger i sängen nu med en rysk medicin dricka o sen ska ja sova, jobbar imorn oxå.. har skaffat gymkort nu finally så ska dra mitt fläsk till gymmet efter jobbet imorn med sara, ska bli så skönt saknar o röra på mej !!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Helu, har jobbat sjukt mkt senaste veckorna är helt slut. Började 1 idag men hade tandläkare innan, alla som känner mig vet min tandläkare skräck.. slutade 8 så är äntligen påg hem, har så grov huvudvärk som har suttit i hela dagen så ska bli äckligt skönt o lägga sig i sängen. Är ledig 3 dagar nu, adjaaaaaaib. Dock har jag en uppsats som ska va klar till helgen och en tenta som är i helgen oxå.. men ba ja får sova ut är de chill

Likes

Comments

Likes

Comments

Beställde hem lite hud och hårvård grejer från lyko här i veckan, kände att det behövdes fylla på med lite nytt. Köpte även deras lyko- veganbox med bara veganska produkter, alla andra produkter är såklart också cruelty free. Köper ingenting längre som testas på djur, tycker alla borde börja kolla sånt. Bara att välja ett annat märke kan bespara djur lite lidande:)

Likes

Comments