Har verkligen inte gjort någonting idag. Har inte tagit tag i plugget förrän nu och jag ska försöka hitta orken till att skriva klart det allra sista arbetet innan sommarlov!

Likes

Comments


I torsdags kom Becca och vi hade en jättemysig dag och kväll. Sen blev det en oerhört lyckad dag igår på Summerburst och jag var inte hemma förrän 04.00 tror jag. Så idag har jag varit helt slut och tyvärr hade jag ingen lust att gå ikväll igen så jag stannade hemma.. Ligger därför i soffan nu med massa gott!

Likes

Comments


Var och hämtade ut alla varor från Mary Kay tidigare idag. Just nu sitter jag i sängen och bara njuter av att gå igenom alla produkter. Det är som julafton!

Likes

Comments


Sitter just nu och skriver på sista arbetet innan sommarlovet. Stannade kvar i skolan eftersom jag vet att jag inte får något gjort hemma. Ska hem till Linn ikväll och bli bjuden på mat, underbart!

Kram 💗

Likes

Comments


Har precis kommit hem från kiropraktorn. Jag trodde helt ärligt att han skulle knäcka sönder hela min rygg och nacke! Det lät det som åtminstone. Ska dit nästa vecka igen men jag hoppas att jag blir bättre nu. Nu ska jag snart äta lite innan jag tar tag i plugget. Är bara 2 skoldagar och ett examinationsarbete kvar av första året. Var tog tiden vägen?!

Likes

Comments


Har haft en underbar helg tillsammans med familjen. Tyvärr kunde inte pappsen springa Göteborgsvarvet och inte gå överhuvudtaget pga ryggont. Men vi tog i hand och kom överens om att vi ska springa nästa år. Så nu ikväll var det bara att ge sig ut på en löprunda! Ska äta lite nu och sen lägga mig tidigt ikväll.

Kram 💗

Likes

Comments


Ska på första utbildningen med Mary Kay nu och förhoppningsvis får jag varorna snart! Ska bli så otroligt kul att börja med produkterna. Senare ikväll kommer mamma och pappa 💗

Likes

Comments