Kod för att importera min blogg till Nouw: 0538035300
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Usch jag är så trött på att ha samma bloggdesign hela tiden. Jag är en sån person som måste ha omväxling ganska ofta för att inte tröttna. Jag möblerar om i mitt rum flera gånger i månaden för jag så lätt blir uttråkad och nu har jag haft samma design i min blogg sedan starten förra året i juli så det börjar bli dags nu tycker jag. Jag har letat runt efter gratis designer men funderar på om jag kanske skulle betala någon som kan designa en personlig design till mig - dock så har vi problemet att jag tröttnar så fort så jag vet inte. 
Jag vill i alla fall ha en design där jag kan lägga ut 1000px bilder istället för 900px som jag har nu. Är det någon som vet någon som gör bloggdesigner och som är väldigt bra på det? 

Likes

Comments

Kunde inte motstå att skaffa en BookBook till min macbook nu när allt det roliga ska börja. Jag har börjat fotografera porträtt och sånt och i augusti ska jag fotografera mitt första bröllop. Är så himla taggad och tycker det är super kul att dom valt mig, trots att jag aldrig har fotograferat bröllop förut. Jag träffade dom för nån dag sedan och tog några test bilder och dom blev jätte nöjda så det ska som sagt bli väldigt spännande. Om ni vill får ni gärna gå in och gilla Julia Frida Fotografi på facebook för där kommer jag lägga ut mina foto uppdrag.

Likes

Comments

Egen designade mobilskalet hade kommit medans jag var borta, har bilder av finaste ängeln mamma och annat jag älskar. Blev riktigt nöjd med kvalitén på bilderna faktiskt, kommer helt klart beställa fler.

Likes

Comments


Sitter just nu och smaskar i mig en Cesar sallad med kyckling och makaroner med ost på panera bread. 
Detta är helt klart mitt favorit ställe att äta på i USA. Tidigare idag hängde jag med min kusin till hennes jobb på Porsche och fixade lite med flygblad och efter maten ska jag tillbaka dit igen. 

Likes

Comments

Hejsan hoppsan! Nu är det två veckor sedan jag kom tillbaka till Sverige från att ha varit i Usa och hälsat på min bästa vän. Hennes värdfamilj var super snälla och ungarna var bland dom busigaste jag har träffat. På något sätt lyckades jag dock pricka in den regnigaste veckan på hela året tror jag. 4 dagar av 7 var det regn eller mulet. Men det var härligt ändå. Dagen vi tog bilder vid hollywood skylten lyckades vi få sol i alla fall. 
 
I och med att jag inte orkar vara hemma nu när mamma har dött och allt hemma är en konstant påminnelse av det så bär det av till Florida i 3 veckor där jag ska bo hos min kusin och hennes familj. Har inte hunnit träffa hennes lilla dotter ännu så det ska bli jätte kul. Som tur var går inte mitt ESTA inresetillstånd ut förens i juni så jag slapp ansöka om nytt. Så om 2 veckor åker jag iväg igen, till ca 30 graders värme. Det ska bli så skönt.
Kommer självklart ta med både kameran och datorn och för hoppningsvis har min kusin wifi jag kan låna så jag kan lägga ut lite bilder. 
Men nu är det dags för mig att klä på mig och jobba natt 2 av 5, hejsvejs! 

Likes

Comments

Den långa trånga resan hem från LA hade en liten silver kant ändå. Världens vackraste norrsken i alla möjliga färger. Desvärre hann jag bara få upp mobilen så därför är bilderna inte alls bra men man ser vad det är i alla fall. 
Såsmåning om ska jag redigera och börja lägga upp bilder från resan men just nu är jag trött - jet lagged eller vad man nu ska kalla det. 

Likes

Comments

Idag har vi haft lite födelsedagsfirande för min kusin Emma hemma hos mig, hon fyller 14 idag och jag fyller ju 22 år på lördag så det vart att vi firade mig med. Min första födelsedag utan mamma. Men på torsdag åker jag till min bästa vän i USA så även fast mamma är borta blir den nog ganska bra ändå. 
Hursomhelst så hade min moster gjort en superduper god pannkakstårta med jordgubbar, jag d o g .

Likes

Comments