EF Malta 2016

Nu är jag påväg till Malta, eller idag ska jag in till Östersund på en läkarundersökning för att de om jag får ta dykcertifikat där nere. Sen bor jag och min mamma hos min moster och flyger ner till Stockholm imorgon. Mitt flyg går 06.20 så vi bor på hotell onsdag-torsdag. Mamma ska åka en snabbis till Valencia på några möten så vi åker ner till Stockholm tillsammans.

Puss å hej!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Generally, Hästar, Träning

I fredags fick vi sommarlov, här är bara några bilder på vad jag hade på torsdagen på Linneas avslutning och på min.

Idag från morgonen jobbade jag några timmar, sen åkte vi till Svenstavik, Linnea åkte till hälsocentralen, hon hade gjort illa handen å ska nog in på röntgen imorgon till Östersund

Sen var jag ock fixade mina naglar hos Maria Holmqvist i Svenstavik, hennes företag ->Jamtfin.

Men nu är jag hemma, hästarna också. Nyss va vi å uppvaktade Håkan, han fyller 50 idag, sen stack jag ut å kutade och nu ska jag duscha å sova. Heja stress #aldrigvila

Puss å hej!

Likes

Comments

Generally, Träning

Imorgon skriver vi sista det sista nationella provet, det är i SO och vi har Religon, när jag har pluggat för ett NP har jag suttit på en sida som heter Schoolido. Det är en sida som har allting du gjort och ska kunna 7-9 sammanfattat i text och det finns även filmer och quiz du kan göra. Alla ämnen som du har nationella i finns där, en jättebra sida faktist.

Nu när jag tränar har jag börjat att använda en app som heter Försvarsmaktens Träningsklubb, det är en jättebra app, inte alls som andra träningsappar, om du vill träna borde du kolla upp den! Jag kör på ett program där som heter UTMANAREN så jag snittar på 5 träningspass i veckan just nu. Det programmet är 12 veckor långt och har 59 pass. Varje vecka är det 2 styrkepass, 2 konditionspass och ett rörlighetspass. Om du laddar hem appen så kan du adda mig, Jelena Nääs heter jag där och jag har en offentlig profil.

Försvarsmakten Träningsklubb Google Playbutik

Försvarsmakten Träningsklubb Appstore

Puss & Hej!

Likes

Comments

Generally

Idag äter jag smoothiebowl på banan och hallon toppad med linfrö, sesamfrön och chiafrön, sen äter jag bara en smörgås och dricker tee.

Idag ska jag vara med farmor och vi ska ställa iordning i landet, senare ska jag troligtvis rida och ikväll ska jag nog till våran stuga och sova där

Puss å hej!

Likes

Comments

Generally

Hej, för några månader sedan ansökte jag om ett stipendium till ett läger på Sigtunsskolan, en privatskola i Stockholm, och gissa vad? Jag blev antagen.

Lägret är 1-7 augusti och stipendiet kommer täcka alla resor både dit och hem, vilket är ganska chill. Man bor på elevhemmet och det är totalt 6 övernattningsnätter.

Först när jag fick veta att jag kom med fick jag världens ångest, jag ska ju ha hästar i sommar och jag kände (känner) att jag inte skulle ha någon tid för dom, men nu har det löst sig, jag har kollat med några vänner om dom kan hjälpa till, jag ska ju till Malta i 3 veckor också...

Där nere ska jag plugga Naturvetenskap med lärare från universitet runt om i Europa, så all undervisning bli på engelska, vilket är bra eftersom jag ska gå Natur Internationell på gymasiet...


Puss å hej!

Likes

Comments

Generally

Just nu sitter jag och mor på Storhogna M och fikar, vi har varit och städat stugor på Storhogna. Jag dricker oboy, jag tänker nog sluta dricka kaffe annat än på morgonen nu för jag blir så himla trött annars om jag ska hålla på att dricka hela tiden.😴
Vi har jobbat på Storhogna hela säsongen, cuz u always need da money, särskilt nu när jag ska till Malta😏

Likes

Comments

Generally

Idag har vi varit upp till Tossåsen och åkt skoter och fiskat, jag, familjen å hela släkten (på pappas sida) var uppe.

Vi kom fram typ halv 11 och åkte ut på sjön å fiskade, eftersom vi var ute så pass sent fick vi bara 3 fiskar hahah, men det var trevligt ändå. Jag åkte skidor med Zeb ut på sjön och fiskade. Vi käkade lunch ute och sen åkte vi in och fikade. Vi kom nyss hem och åt middag, och nu tänkte jag nog ut och cykla me hunn.

Puss å hej!

Likes

Comments

Generally

Måndag,måndag, varför ska du komma så tidigt efter fredag?
Idag stannade jag efter skolan i Svenstavik, Linnea skulle rida och jag stannade och tittade på henne, mamma och jag var på Bröbua idag och fikade lite.

Ååå, i sommar ska vi ha 2 hästar igen. Dom heter Pocahontas och Frank och står just nu stallade på ridhuset i Svenstavik. Ifjol hade vi dom också och det var super mysigt, enda problemet är att jag ska vara borta i 3 veckor.. Nu ska jag dricka en kopp tee, duscha och sen -> SOVA

Puss å hej!

Likes

Comments

Generally

Hej hej hej hej. Hur är läget? Förhoppningsvis bra? Om inte kan jag glädja dig med att jag hade Nationella prov i Svenska läsförståelse imorse, igentligen tror jag att det gick bra, men varje gång man säger att ett prov går bra går det skitdåligt hahahah.. Texthäftet vi fick handlade om Mod, På torsdag har vi NP skrivuppgiften, det känns som den kommer att vara mycket, mycket jobbigare..

Igår läste jag ut sista Harry Potter boken, (inte för att skryta men läste hela serien på 4 månader hmhm) och J.K Rowling ska släppa en ny bok i sommar?! Det är helt jävla underbart underbart. För övrigt började jag läsa "Jag är Malala" , och är det någon som vet om man verkligen ser på kvinnor på det sättet som Malala beskriver? För isåfall tycker jag väldigt synd om de kvinnor som bor i de områdena.

Kom nyss hem ifrån dansen och funderar på att gå och lägga mig, imorgon kommer att bli en lång dag, jag ska in till Östersund på ett möte om Unga ledare, och kommer inte att komma hem fören 12.. Jaja så är det att bo i skogen

Puss och hej!

Likes

Comments

Generally

Everyone, plz just take a second and admire this bikini. Den är så sjukt jävla snygg, jag beställde den i tisdags och såg att den hade kommit igår, just saying, I will rock it in Malta. (om någon är intreserad-> http://www.todiefor.com/product/mondaylily, jag har överdelen i str M och underdelen i str S)

I onsdags åkte jag upp till Svartjärna med några kompisar, vi bodde där 2 nätter och har fiskat och åkt skoter (betonar åkt) vi bastade också och badade isvak, och nej, det var inte varmt om någon undrade. 

Puss å hej!

Likes

Comments