Nu känner jag att jag är inne i spelet, vakna 07:30 äta frukost med mina brothers and sisters, snacka taktik, umgås och bråka med Gustav för han vinner över mig i att trixa med en fotboll... Jag har redan tröttnat på att sminka mig och har verkligen iiiiiingen ork att göra mig i ordning för snart så är det ändå dags att uppleva nära döden upplevelse igen. Jag känner att jag hellre vilar och sparar min energi till tävlingarna haha.

När vi är på plats dör lagtävlingen ska utföras så känner jag, okej..... det här ser verkligen inte svårt ut....... Som vanligt står jag där som ett stolpskott och fattar ingenting, men när Frida säger -en liten detalj, ni ska ha tvångströja på er. DÅ JÄVLAR bajsar jag på mig för jag förstår direkt att jag inte är den som ska ha fria händer för jag är minst och lättast.


Lagtävlingen

Som ni kanske vet så är ju min STÖRSTA rädsla här i livet höjder. Jag kan verkligen inte förstå folk som hoppar bungyjump i tex Thailand. ASSÅ det är ju 0% SÄKERHET???!!! Hur fixar ni det???

I alla fall tillbaka till tävlingen, som ni såg så hade jag sjukt svårt att hoppa ner till Daniel och det var faktiskt mest på grund av tvångströjan, ingen kontroll och 100% tillit till honom som jag känt i några dagar. Men hade det stått någon annan utav deltagarna där som hade fått ta emot mig tex Umit då vetefan om jag hade gjort det haha.

När vi är i vattnet så ser ni att vi kör en helt annorlunda taktik till skillnad från de andra laget, jag och Gustav hoppar i själva och simmar, vilket är rätt sjukt. Jag hade inte gjort det idag ska ni veta... När vi är vid mållinjen håller både jag och Gustav på att drunkna och såklart kommer ju inte allting med på TV men vid ett tillfälle hör man mig väldigt svagt säga , -Hjälp, jag drunknar... Men det var inte så tydligt och Daniel hörde inte det och då kände jag OMFG jag är ingen fisk vad fan ska jag göra? Men precis då kommer superhjälten Daniel och kastar upp mig till Frida och i den sekunden kände jag mig som en sprattlande fisk på LAND!!

Jag och Daniel

När jag och Daniel sitter och pratar så känner jag, -fan det finns ingen chans att jag utsätter min närmsta vän här i huset för något han absolut inte klarar av. Han berättade för mig om hans olyckor med olika bilar och hur det fortfarande tär på honom och utan att ens tveka så valde jag att ta detta för honom. Vi alla i huset är lite traumatiserade utav något och av olika saker vilket i mitt huvud var bra, för då kan vi hjälpa varandra i olika lägen.. Jag är som sagt mest rädd för höjder och denna duelen handlade inte om höjd och då kände jag att idag är det min tur att bevisa för mig själv att detta klarar jag och jag ska stanna kvar oavsett vad som händer!


Röstningen

Innan röstningen hade jag och Krista pratat en lång stund om vem hon tänkte välja i duelen och varför. Jag berättade för henne hur jag kände och vi kände ganska snabbt väldigt lika om situationen med Daniel och tillslut valde Krista att duelera mot mig.

Duelen

Var det absolut SJUKASTE och HÄFTIGASTE jag gjort i mitt liv. Att få uppleva en sådan här händelse och överleva såklart haha det går inte att beskriva. Jag var så fruktansvärt nervös innan vi körde ner i vattnet att jag trodde en liten bajskorv skulle flyta i vattnet efter krocken. Den känslan att tävla för ''sitt liv'' det är njutning för mig. Jag älskar spänning och nervositet! Dessutom så fick jag en lite extra utmaning utav bilen som valde att vända sig att jag inte visste vart jag var efter krocken och att den landade väldigt lååååååångt ifrån mållinjen.

Nu undrar många varför jag inte vart så glad när jag vann duelen? ja jo kanske för att det var Krista som fick lämna, världens finaste och snällaste människa.

När Felizia kom in i huset ändrades allt! Jag förstod nu att det är några tjockhuven här i Malta som kommer slå sig in i huset och som dessutom tävlar om samma prissumma. Det fick mig att tänka, nu är det fucking krig! Nu är det Chesko mot tjockhuven! INGEN av dom förtjänar att vinna, att komma in i huset som en joker? pfffttt don't fucking think so.


BTW idag är alla dem jättesnälla, detta jag skriver här är hur jag kände då:)

Tack till er ALLA som hejjar på mig och följer mig överallt! Ni e fan bäst asså!

Vi ses nästa vecka samma tid samma plats!!

Instagram -Jelenajeliccc & Snapchat -Jelenajeliccc

LOVE U <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments