Header

Amelia

Hallå cyberspace!
Idag bjöd Amelia på sovmorgon ända tills 10:20, så himla skönt och behövligt. Idag tänker vi springa runt i pyamas hela dagen och plocka, jag började rensa ur storlek 50 igår som lillhjärtat nu växt ur. Känns så konstigt och sentimentalt på något sätt. Det var ju bara månader sedan jag tvättade upp allting, satt på golvet på Amelias rum med stora gravidmagen och vek kläderna med omsorg och massor av förväntan.
Jag känner mig nästan lite ledsen och tom när jag tänker att Amelia aldrig mer kommer kunna ha dessa kläder. Så konstigt! Samtidigt är det så mysigt att hon blivit lite mer människa nu, hon ler, är vaken mer, tittar på en och lipar. Hon går upp bra i vikt sedan vi började med ersättning och ja, hon är mer bebis nu än spädbarn liksom. Det är ju faktiskt väldigt roligt också att få ta fram andra fina kläder som jag köpt med omsorg. Man får väl helt enkelt kolla i framrutan och inte så mycket i backspegeln, som min psykolog brukar säga. Jag har ett helt liv tillsammans med Amelia framför mig, oavsett storlek 💜

// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Amelia

Hur fina är inte dessa plagg?! Blev glatt överraskad när jag hittade dom på Ica maxi, kommer definitivt kika där fler gånger 😍

// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Amelia
// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Amelia, Vardagar

Jösses vilken dag, en riktigt bra dag!
Efter 1h på ögonkliniken fick vi åka hem med orden att vi inte behöver komma tillbaka förrän Amelia är 4år. Sån himla lättnad! Min lilla tjej var så himla duktig, precis som alltid hos doktorn. Efter läkarbesöket tog vi en vända på Ica maxi och jag hittade så fina kläder till Amelia! Jag skulle bara kika på 2 par pyjamasar men kom ut med betydligt mer, jag ska visa er imorgon.

Väl färdighandlade så åkte vi hem till Mikkiz där mamma också väntade, Mikkiz bjöd på mat och vi satt länge & pratade. Så himla mysigt! Både jag och Oscar är sugna på att flytta till Falun för att kunna umgås med Mikkiz och Andre mer + att det finns mer jobb där. Men vi trivs så bra i vårt lilla kråkslott så jag tror det tar lång tid tills vi flyttar nästa gång.

Nu ska jag passa på att sova medan Amelia också gör det. Hörs imorgon!

// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Vardagar

Godmorgon bloggen!
Det tog vad som kändes som 4h innan Amelia somnade igår. Hon låg och skrattade, viftade på ben och armar & hade inte en tanke på att sova, men tillslut somnade hon bredvid mig. Och jag med för den delen.
Idag ska vi på återbesök hos ögonkliniken i Falun, det är nämligen så att Amelia har sedan födseln haft lite för grova kärl i ögonbotten vilket inte ska vara farligt eller påverka henne på något vis men skulle de bli ännu grövre så måste en behandling göras.

Efter läkarbesöket ska vi hem till min lillasyster Mikkiz en stund och även mamma skulle kika förbi. Så det blir ska bli mysigt! ❤️

// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Vardagar
// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Vardagar
// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Vardagar

Rosaliac - make up remover, fuktkräm och serum.

Hur bra är det inte att det finns en hudvårds serie för oss med rosacia?! Jag började med dessa igår och hoppas verkligen att det kan hjälpa min hy.

Annars då?
Linnéa var här idag och träffade Amelia, pratade igenom låtar till dopet nästa månad och pratade strunt. Hon är verkligen en av de absolut bästa människorna i mitt liv.

När Linnéa åkt hem så kom mamma och Roger förbi på fika, så himla mysigt. Det är inte så ofta dom är här så det blir verkligen speciellt när dom väl är det. När dom precis skulle åka hemåt så kom Mikkiz hit. Hon myste med Amelia medan jag gjorde LCHF-tacopaj. Detta är f.ö andra dagen med LCHF! Nu ligger jag nerbäddad bredvid min sovande prinsessa. Lucky me som har något så vackert i mitt liv. God natt!

// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Vardagar

Får se om det blir något körkort innan jag fyller 27 (fy fan va gammal jag börjar bli) i höst, man kan ju alltid hoppas! Men först börjar vi med att lära mig att köra 😉

// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments

Vardagar

Vaknade inte ett dugg utvilad när klockan ringde vid 9, gjorde oss iordning och åkte till Falun tillsammans med Pappa o hans sambo. Handlade lite på biltema, käkade lunch, sedan hämtade vi ut ett paket och handlade mat. Idag blev det en ledigt enkel middag, thaisoppa!

// Jeekis
                                                                                                                                        💜

Likes

Comments