Header

Vardagar

En favorit - plocksallad.

Ligger nedbäddad framför tv:n och kollar på Unga mammor, min mage har strejkat hela dagen så det har inte gått i många knop här hemma. Ikväll ska Oscar eventuellt färga håret på mig om jag är lite piggare, det hoppas jag på! 😊

Likes

Comments

Depression & Ångest

Sitter i väntrummet på psykiatrin. Alltid denna klumpen i magen. Rosa gamla fåtöljer, en matchande soffa, ett tidningsställ, tidningar med stora rubriker "10 steg till att må bra!". Skrattretande egentligen. Broschyrer för föreläsningar och för anhöriga. Barnböcker. Barn hos psykologen, skrämmande. Om någon hade sett hade jag suttit här när jag var 10. Kanske hade jag varit frisk nu. Kanske hade jag jobbat, skrattat och njutit nu.

Nu kommer hon, jag hör hennes klackar i korridoren. Har lärt mig hur det låter. Min helt fantastiska psykolog.

Likes

Comments

Vardagar

God förmiddag!
Vaknade av tusen hundpussar vid 9-tiden, har sedan dess varit ute med pussmonstret, tvättat och hivat kaffe. Idag är Oscar ledig och solen skiner, så himla skönt. Hoppas på en riktig mysig dag!

Likes

Comments

Bröllopet.

Sååå mycket att tänka på 🙈 men så roligt. Imorgon ska vi börja designa våra inbjudningskort! Jag tror allt kommer bli superbra, det är bara att hålla tummarna att det inte kommer regna ☺

Likes

Comments

Vardagar

Efter mitt samtal bjöd Pappa på lunch i solen. Så skönt väder här. En rolig sak som har hänt är att jag eventuellt fått en plats att hjälpa till på (öva inför arbetslivet igen), ett hunddagis! Hoppas verkligen på det, skräckblandad förtjusning men jag vet att jag behöver det. Nu ska jag smutta på mitt kaffe och ta en cigg i solen. Livet va?

Likes

Comments

Vardagar

Jag älskar verkligen att vara hos Mormor. Låter kanske konstigt men hon är verkligen en av mina närmaste, Vi kan prata om allt och skrattar så det gör ont i magen. Vi har varit hos mormor och morfar precis hela dagen. Jag har hjälpt henne att ta kort på hennes kennel till hemsidan, ätit god mat och spelar spel. Helt fantastisk dag! Nu är det en trött tjej som sitter i bilen på väg hem vill jag lova.

Likes

Comments

Vardagar

Förmiddagen har bestått av långpromenad med Pappa, så himla skönt. Nu är jag sådär skön och trött i kroppen. Igår var det möte med min psykolog och läkare, var så nervös så jag höll på att spy. Efter förra gångens helvetes-möte med läkaren har jag verkligen blivit anti läkare, jag blev totalt nedtrampad sist. Hur som, jag blev fortsatt sjukskriven vilket känns skönt. Vi ska dessutom sätta ihop en 3-månaders plan och jag ska få träffa någon som kan hjälpa mig med maten. Jag hoppas så himla mycket att allt känns lite bättre snart, att jag gör små framsteg. Har ni något knep för att komma ur sängen och faktiskt orka göra något? Mörka dagar är verkligen så jobbiga.

Likes

Comments

Vardagar

Vilken härlig dag det blev! Pratade med mina systrar i morse och bestämde oss för att ha en dag tillsammans. Jag och Mikkan åkte till Hedemora där vi mötte Bella. Pratade massor, skrattade och käkade God lunch. Åkte med Pappa hem och åkte förbi hos farmors grav. Kom hem för ungefär 2 timmar sedan och har spenderat tiden med att rensa bland tvätten. Imorgon är det läkarbesök som gäller, hatar det. Är så äckligt jävla nervös. Tänk om jag förväntas hoppa ut i arbetslivet nu? Tänk om jag får stå helt på egna ben nu, att jag förväntas vara frisk nu? fy fan. Hatar hatar hatar det här. Håll en tumme för mig. Hörs imorgon!

Likes

Comments