Header
View tracker

Har hittat ett nytt favvo snabbmatsställe! Eller kanske inte skulle kalla det snabbmatsställe men det gick då snabbt att få maten med tanke på hur mycket folk de var, vissa vill kalla det snabbmatsställe och andra inte. Men! Iallafall, ääääälskade maten! Fanns så mycket och välja på och allt lät väldigt gott. Slutade upp med att jag tog Goma kyckling med ris, ingefära sås och skurna rotfrukter ovanpå. Kan säga jag ska dit snart igen.

Torsdag kväll, jag borde plugga inför matteduggan imorgon men istället sitter jag bänkad framför den norska serien Skam. Har ni sett den? Ni måste det. Det är något av det bästa jag sett. Handlar om ungdomar som går på gymnasiet och allt som kommer till. Förhållanden, kompisgäng, fester, svek, ja allt. Och den är så verklighetstrogen vilket är tanken bakom den. Verkligen inte seriedrama som andra amerikanska serier har, nej detta kan man verkligen relatera till. Plus att vi kan följa karaktärernas Instagramkonton under tiden plus deras konversationer på deras hemsida. Starkt tips detta! Längesen jag var såhär fast för en serie...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är det riktigt kallt! Termometern visar -11 just nu, var precis ute och satte i motorvärmaren och trodde fingrarna skulle lossna. Fick en sån chock, var inte beredd på att det skulle va så kallt. Man tycker ju att man borde vant sig vid det här laget, vet ju att det kommer va såhär. Men blir som chockad ändå varenda gång. Nu väntar vi bara på snön.... Komsi!

Ska alldeles strax sätta mig i bilen och åka på middag för att fira kussen som fyller år idag, sen ikväll blir det nog julmys ute i Obbola. Ha en trevlig kväll ni!

Likes

Comments

View tracker

Detta med studenklänningar... Så svårt! Vet ungefär hur jag vill ha den men sen dyker det upp tusentals andra som också är så himla snygga. Jag är mest inne på spets upptill och lite t-shirt aktivt, eventuellt breda axlar. Sen en enkel kjol som faller snyggt. Drömmen är klänningen nedanför, Tammy Dress från Ida Sjöstedt. Alltså kolla denna fantastiska skapelse, liiiite dyrare på prislappen men skulle helt klart kunna spendera pengarna på den. Dock verkar den inte finnas någonstans längre.. Men ska fortsätta leta!

Likes

Comments

Från sista middagen på min favvo resturang innan de stängde för vintern, bästa Båten! Denna burgare med sötpommes är heeeelt otrolig.


Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut, och det är första december? Känns väldigt konstigt att det är en månad kvar på 2016, även fast jag är så redo för ett nytt år som bland annat kommer innehålla en av den största dagen i mitt liv. Kunde inte bli mer tagga på att lägga detta år bakom mig och gå framåt. Men men, första december. Har ni sett julkalendern? Vi såg den på svenskan och den verkar faktisk lite mysig. Favoriten genom tiderna är helt klart dieselråttor och sjömansmöss. Sunes jul ligger på en starkt andra plats, sen har jag inte sett på flera år utan är första gången nu på väldigt länge.

Likes

Comments

Visst ser skogen lite spöklik ut på dessa bilder? Men ganska fin ändå, massor av olika nyanser av svartvitt.

Söndagen börjar lida mot sitt slut, sitter framför ett avsnitt av vänner och lockar håret på samma gång. Har börjar om på serien, igen. Vad kan det vara nu, sjätte gången? Hehe... men jag vågar kalla den för världens bästa serie. En verklig feel-good serie som håller måttet och är konstant rolig igenom 10 säsonger. Lite parallellt tittar jag också igenom lite hemsidor för sista black-weekend rushen, försöker att hålla fingrarna i styr och inte köpa något, vi får väl se hur det går.


Likes

Comments

Söndag, första advent och kattens dag. Så jag gick igenom alla bilder jag har på Nils och hamnade längst ned till första veckan vi fick han. Han var ju sååå liten och ömtålig. Motsatsen till han idag haha! Älskar det gömda leendet som man kan se underifrån. Plus hans underbett. Cutie


Likes

Comments

Ingen har väl missat att det är Black Friday, den dagen då framförallt amerikanska affärer har stor rea efter Thanksgiving helgen. Svenska butikskedjor eller onlinesajter har börjat ta efter, vissa mer och vissa mindre. Ingen klagar väl på rea, eller hur! Inte jag iallafall, har själv varit den där som springer runt på stan och letar efter bästa rea-fynden. Sitter också nu med flera hemsidor uppe. Men vet alla vad som mer händer idag? en viktig dag som jag tycker måste uppmärksammas mera, har själv inte hört någon nyhetssajt, reklam, radiokanal etc ens nämnt detta. Internationella dagen för bekämpning av våld mot kvinnor. FN antog denna dag under år 2000 för att då ansåg de att kvinnors mänskliga rättigheter behöver skyddas och denna dag är till för att bekämpa våldet mot kvinnor. Vilket egentligen borde ske dagligen. Men det här datumet, 25 november varje år, bör uppmärksammas mer än Black Friday. För rean finns kvar, men denna dag ska vi ge extra styrka till dessa kvinnor.

Likes

Comments

I detta regn och rusk tittar jag tillbaka på soliga och underbara Bryssel. Alla utsmyckade hus och torg, vill strosa omkring där nu istället för att sitta här hemma i min säng.

Hej på er! Onsdag idag vilket betyder en vanlig, hederlig skoldag. En lunch på IKEA piffade upp dagen lite och avslutades med mindfulness på religionen. Ganska intressant att lyssna på någon som verkligen tror på det och är religös. Han var kristen och mediterade genom mindfulness. Då man själv inte är troende är det intressant att få höra ur ett annat perspektiv, har inte själv heller reflekterat jättemycket över mindfulness. Så det var kul! Många studier nu för tiden prisar mindfulness högt och rekommenderar det starkt, framförallt för att lugna ned vardagen och minska stressen.

Anyhow, ikväll jag är pluggfri så ska spendera tiden framför photoshop och criminal minds.

Likes

Comments

Vet ni vad som hände idag? Kan ni gissa?!?! Känns som jag går på moln, har som en konstigt känsla i hela kroppen. Som att det inte är på riktigt. JAG HAR TAGIT KÖRKORT. Ja, ni hörde rätt. Körkort. Känns som det var igår jag satte mig i bilen för första gången på en parkeringsplats och kunde knappt få bilen att rulla, och nu kör jag själv. Teoriprovet skrev jag i tisdags och imorse var det dags för uppkörningen. Alla som varit där vet nog känslan, trodde jag skulle spy innan. Hela veckan innan, så fort jag satte mig i en bil eller såg en bil mådde jag illa. Så fruktansvärt nervös var jag. Men när jag väl satt i bilen och började köra gick det över, oj vad glad att jag kan slippa denna stress nu och fokusera på annat. Heja mig!

Likes

Comments