Header

Mood

1. Velour kjole HER 2. Pude HER 3. Duftlys HER 4. Leopard frakke HER 5. Halstørklæde HER 6. Bodystocking HER 7. Wonderland boots HER

​God eftermiddag venner!

Trods det meget svingende nu-er-det-koldt og nej-nu-er-det-varmt vejr vi har i Danmark, så er det altså blevet efterår, hvilket man jo ikke kan benægte er utrolig hyggeligt, men samtidigt også en undskyldning for at ''lige'' skulle have den dér varme (og pæne) jakke, eller ''lige'' skulle have det dér duft lys, eller ''lige'' skulle have den dér cafelatte fra Baresso ;) 

Jeg har lavet en lille collage med ting jeg selv super gerne ville have fat i, nu vi går den kolde tid i møde. Leopard jakken har jeg sammen med en veninde haft kig på i ret lang tid efterhånden, men jeg tror desværre den lige må vente én måned eller to endnu med at hænge i mit klædeskab, fordi lidt mere praktisk tøj som sweatere og højhalsede har stået øverst på listen - så ja, denne gang blev det til helbred frem for stil, haha! 

Så er der også de her ufatteligt lækre Wonderland støvler fra Louis Vuitton, som næsten lige er kommet ud. Jeg kunne seriøst drømme mig væk og købe mig fattig i dem! Forhåbentlig har jeg været sød nok til jul... 

På det seneste er jeg haltet lidt små kikset bagefter alle andre og kommet med på velour trenden, og her har jeg så fundet denne virkelig smukke, mørkegrønne ish kjole i velour på nelly.com. Jeg synes den passer så godt til denne her årstid, og så kunne den især være en idé til et eventuelt juleaften outfit! 

Body stockings er altid en af mine favorit ting at trisse rundt i derhjemme, og for at gøre det ekstra hyggeligt har jeg også valgt et duft lys fra H&M Home samt en hovedpude (eller hovedpude betræk). Jeg elsker seriøst at skabe den dér form for vibe der passer til vejret/årstiden, hvis i ved hvad jeg mener? F.eks. hvis det er en varm sommerdag, så elsker jeg at sætte fest musik på, åbne vinduet på værelset helt op og danse rundt  - hvor i modsætningen til når det er koldt, så nyder jeg at tænde stearin lys, give den gas med bløde puder og tæpper og bare slappe af. 

Og til sidst i collagen, selvfølgelig et halstørklæde! Jeg har selv overstående i gråt, og det er bare så lækkert og varmt og koster kun 130,- i Pieces (bare et lille tip!)

Det var bare lidt tanker og lyd fra mig, og nu vil jeg nyde resten af weekenden! Jeg håber at i alle har en dejlig ferie, og hvis ikke i har ferie, så at i får en dejlig weekend.

Kys og kram,

Julie 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Personlig

Hej igen bloggen!

Det er godt nok lang tid siden, og jeg håber at i alle har haft en dejlig sommer. Efter en ret lang pause med overvejelser og tanker om alt det nye der er sket i mit liv, har jeg også besluttet mig for at flytte blogging platform til nouw, da jeg synes at der er flere kvaliteter her end der er på Bloggers Delight. Jeg arbejder stadig på at gøre designet pænt og til mit eget, og så ser jeg frem til at begynde at blogge igen!

Kram, Julie
Likes

Comments