Hei.

Ja da er jeg klar for å utgi mitt første blogg innlegg. Jeg er da en kvinne på 45 år, jeg har to døtre som jeg er veldig stolt over. De er noen flotte unge voksne jenter.

Jeg driver min egen butikk. Dette har lenge vært en drøm for meg, og det er 3 års siden jeg fikk realisere denne drømmen. Det kan være tøft noen ganger å drive butikk, markedet svinger voldsomt. Men til nå har jeg greid å klamre meg fast. Butikken min heter Sy og Garnbutikken AS. Her selger vi strikkegarn og tilbehør. Vi har også sy-stue der vi retter alle typer klær og bunader. Vi lager også en del nye klær og endel bunader.

Jeg er utdannet herre skredder og bedriftsøkonom. så alt ligger tilrette for en lys fremtid for meg og butikken.

Mitt hjem er preget av at det bor kun jenter der, bortsett fra et mini hamster som heter Snow. Så hjemme hos oss har jeg strikkegarn og sy-saker i nesten alle rom i leiligheten. Jeg har også en del male og tegne saker men de har jeg samlet på kontoret.

Jeg kommer til å skrive innlegg om hvordan jeg startet butikken, og om mitt liv. Det er mange ting som har påvirket mine valg og hvor jeg er endt opp i dag. Dette vil komme etterhvert.

Noen blogg innlegg vil handle om min lidenskap, som er søm/håndarbeid og andre hobby aktiviteter.

Da får alle ha en strålende fin dag

Klem Kristine


Likes

Comments