Da er endelig dagen kommet og gått. Eldste mann har flyttet til Oslo.

Min eldste datter flyttet hjemme fra når hun var 18 år, men det var ikke langt unna. Så vi såg hverandre ofte. De siste to årene har hun også jobbet for meg i butikken min. Men nå har hun flyttet til Oslo.

Jeg har lenge tenkt på hvordan det kom til å bli, jeg var med henne og samboeren når de flyttet inn. En utrolig fin leilighet hadde de fått seg. Flott utsikt og kort vei til det meste.

Synes det er både godt og vondt når hun bor så langt unna, jeg kan ikke lengre sende henne en melding om vi skal ta en tur på salatbar eller kino. Jeg vil jo så gjerne at hun skal oppleve så mye som mulig og utnytte alle sjanser hun får. Og jeg er jo ganske stolt over at hun studerer på universitetet. Samtidig så er hun mitt første barn, og jeg vil så gjerne passe på at ingenting vondt skjer med henne.

Vi er jo ganske heldige også da, vi har et nært og godt forhold. vi kommer til å ha masse kontakt. men nå er det på tide hun flyr ut på egenhånd. Jeg er ikke urolig for at hun ikke skal trives eller ha det fint i Oslo, for jeg vet at hun har ganske mange gode kvaliteter som vil gjøre det lett for henne å bli kjent med nye personer, så har jo hun samboeren også, De finner styrke i hverandre.

Vi har også slekt som bor ikke langt unna, så om hun trenger hjelp så er de bare en liten telefonsamtale unna,

Jeg fant dette diktet på Internett og synet det passer fint her :)

Jeg vil bringe deg solen

Jeg ville bringe deg solen,
om du ble redd i mørke.
Jeg ville stanset regnet,
om du trengte tørke.
Jeg ville fanget en stjerne,
for å lyse din vei.
Var dette mulig,
ville jeg gjort det for deg!
Jeg ville gitt deg regnbuen,
om dagen var grå.
Jeg ville stoppet tiden,
så du kunne rekke å forstå.
Jeg ville funnet verdens ende,
om det var dit du ville dra.
For alt jeg ønsker,
er at du skal ha det bra <3

Lykke til på ferden mitt barn, mitt hjerte, mitt alt. Elsker deg <3


Likes

Comments

Hei.

Ja da er jeg klar for å utgi mitt første blogg innlegg. Jeg er da en kvinne på 45 år, jeg har to døtre som jeg er veldig stolt over. De er noen flotte unge voksne jenter.

Jeg driver min egen butikk. Dette har lenge vært en drøm for meg, og det er 3 års siden jeg fikk realisere denne drømmen. Det kan være tøft noen ganger å drive butikk, markedet svinger voldsomt. Men til nå har jeg greid å klamre meg fast. Butikken min heter Sy og Garnbutikken AS. Her selger vi strikkegarn og tilbehør. Vi har også sy-stue der vi retter alle typer klær og bunader. Vi lager også en del nye klær og endel bunader.

Jeg er utdannet herre skredder og bedriftsøkonom. så alt ligger tilrette for en lys fremtid for meg og butikken.

Mitt hjem er preget av at det bor kun jenter der, bortsett fra et mini hamster som heter Snow. Så hjemme hos oss har jeg strikkegarn og sy-saker i nesten alle rom i leiligheten. Jeg har også en del male og tegne saker men de har jeg samlet på kontoret.

Jeg kommer til å skrive innlegg om hvordan jeg startet butikken, og om mitt liv. Det er mange ting som har påvirket mine valg og hvor jeg er endt opp i dag. Dette vil komme etterhvert.

Noen blogg innlegg vil handle om min lidenskap, som er søm/håndarbeid og andre hobby aktiviteter.

Da får alle ha en strålende fin dag

Klem Kristine


Likes

Comments