Header

Spring outfit


​Så här vill jag se ut i vår!

Älskar att vi börjar gå mot soliga vårdagar nu! Äntligen kan man dra fram ljusa kläder i härliga färger, solbrillorna får man ju inte glömma heller! 

/J


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna mascara från EYEKO london är by faaar den bästa jag testat på länge. Sedan jag köpte den (innan sommarn) har den varit min absoluta favorit och har inte ersatt den med någon annan. Älskar långa, intensivt svarta och smala fransar, vilket är resultatet av mascaran! så är du ute efter en mascara med det resultatet, tryyy this one!!! dessutom är det en tubmascara vilket gör att man kan trycka ut produkten på borsten, vilket gör att den håller hur länge som helst, hur bra??

*Mascaran är inte vattenfast*

Brukar finnas vid lösögonfransarna på kicks, 199;-

/ E

Likes

CommentsPå min wishlist idag finns definitivt ett par Christian Louboutin pigalle heels i färgen nude.

/

Dessa med en off-white klänning och roséguld detaljer sen är man ready to go...

Alltså JA, give me!

/

Ni hittar skorna här!


/ E


Likes

Comments

I Onsdags köpte jag ett nytt läppstift till min lilla samling. Den här gången köpte jag mitt första MAC läppstift och jag älskar det! Färgen är härligt nude rosa, läpparna känns härligt mjuka och som pricken över i så luktar det helt fantastiskt gott!

MAC lipstick-Kinda Sexy 

195:-

/J


Likes

Comments

Jag gillar när man använder sig av naturen i sin inredning, särskilt i badrummet. Det gör att man får en avkopplande känsla och badrummet blir till en spa och relaxavdelning.

/J

Likes

Comments


H&M, 399

-

Den här kavajen, som jag ser mer som en lite finare vårjacka för min del, var den skönaste jag provat NÅGONSIN! Polyester som yttertyg och silke som foder, vilket gör den något stretchig, *tummen upp*, då jag annars kan tycka kavajer känns stela. Så den fick hänga med hem! Snygg, skön och dessutom rosa, som sägs vara vårens färg.. win, win, win situation…


/ E


Likes

Comments

Mina ideer för stilen i mitt framtida egna boende varierar verkligen hela tiden; beslutsångesten kommer vara total när den dagen jag ska inreda mitt hem väl slår in...

....idag känner jag för svart och guld detaljer....


/ E

Likes

Comments

About Us..

Vi som driver denna sida heter Emma och Johanna och är 19 år båda två.

Idén till sidan är att fokuset inte ska ligga på vår personliga vardag, utan mer på vad som intresserar oss och det vi inspireras av! Samt recentioner på produkter och lite annat därtill! 


Contact: Jeflow.nouw@gmail.com

/ J & E

Likes

Comments

Nouw Magazine