Efter denna helg vill jag ta paus från alkoholen. Så som en brukar säga. Men ja, känns ju som en gör som man alltid gör ibland utan att tänka. Dags att ta tag i det i allafall.

Är förväntansfull på nästa vecka. Ska göra saker för mig själv och mitt välmående. Ska tatuera mig och mysa med mina hudvårdsprodukter. Köpa en ordentlig skaljacka. Vara extra mycket i naturen om vädret håller i sig. Träna och äta bra.
Fint va.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kämpar ju fortfarande på med mitt. Upp och  ner går det, hela tiden. Kass verklighetsuppfattning får man på köpet.
Försöker verkligen greppa tag i något som ska göra att det känns mysigt att vara med sina egna tankar. Tvingar mig själv att få kreativiteten att flöda, samt få det till en daglig rutin.
Känns lite mer okej just nu iallafall.

Likes

Comments

Hade det så mysigt i Helsinfors i helgen!! Fick hänga med Annina och dansa och ha skoj. Sist och slutligen blev vi ju ett ganska stort gäng, som rojsade ner Anninas lägenhet!!
Men hon tyckte om att ha oss där ändå sa hon.

Likes

Comments

När jag och Mackan var i Helsingfors blev jag sugen på halloumi med ris. Ibland vill jag ha mat som är TORR. Sen adderades diverse grönsaker och det hela slutade lyckligt. Så pass bra att vi nu äter det typ varannan dag, när det står still i hjärnan och hungern tar över ens kropp.

Man skör halloumin i kuber. Skivar morot. Sen brukar vi steka halloumin i vitlök, sen när det är nästan är klart häver man i morötterna och den färska basilikan. Salt och peppar. Sen blandar man ihop allt med riset. Testade addera soltorkade tomater och det blev toppen. Kom med lite olja från vilket var finfint.

Sen blandade jag även ihop det med blandsalladen när allt hamnade på tallriken. Så att det skvimper över. Är jättegott att äta med nån stark chilisås!! Gotte.

Likes

Comments

Sugen på smink och kläder.

Likes

Comments

Igår var det fyra år sedan Hugo gick bort. Det går ju inte alls att ta på. För ibland känns det som han aldrig funnits och ibland är det som om det var igår han försvann.

Alltid blir man påmind. Det kan vara något i den minsta lilla detaljen som gör att man förknippar hur han rörde sig eller pratade.

Ibland får man för sig att man ser honom på stan. Ibland dyker han upp i en dröm och man får krama honom, så hårt så hårt. När man vaknar är man överlycklig över att man äntligen fått kontakt med honom igen.

Men nu förtiden är han mest en hittepå person. Nån som inte funnits på riktigt.
Dock kan en fortfarande känna en sån stark längtan. Så man tror att man ska gå under. Hur ska jag klara mig utan denna människa?

Det fina och det fula är väl att man lär sig att ta till vara på det man har. Älska så mycket det går. Leva livet. Lite extra för Hugos skull.

Likes

Comments

Har äntligen fått lite kli i hjärnan! Vill göra saker. Kan för en gång skull ta in och bli inspirerad.

Det är så skönt att en kan vara någorlunda på plats igen. Där en mår bäst. Slippa gå på autopilot.


Jag märkte när jag slutade bry mig om saker som jag vanligtvis tycker är nyckeln till mitt välmående. Bara en sån sak som att ha nagellack. När den obryddheten försvann visste jag att det var farligt. Sen slutade jag sminka mig när jag skulle åka på jobb. Att ha smink på jobb har jag alltid haft. För det är något med att vakna till liv. Speciellt om man jobbar tidigt på morgonen. Men det här började när jag skulle jobba på eftermiddagen. DET är märkligt. Det kan vara praktiskt också. Känna att en inte behöver smink för att vara en ordentlig person, men det känner jag mig ju ändå inte som. Med eller utan smink. Men speciellt praktiskt när en börjar klockan 7 och inte riktigt har tid för sånt.


NÅVÄL. Har iallafall ÄNTLIGEN fått lust för kläder, smink osv igen. Det som är mina intressen på riktigt. Få uttrycka sig själv. Vara kreativ. SKÖNT

Det enda, och ja det viktiga, är väl att jag inte riktigt känner att jag kan göra det fullt ut här på Åland. Finner ingen motivation i det.

Planerar och planerar. Försöker få ihop det. Hur ska allt gå till.

Känner iallafall att jag verkligen vill. Vill så himla mycket. Så äntligen har jag vaknat till liv igen.

Likes

Comments

Det är så snurrigt. Hur en ska göra. Hur en ska föra sig, ta sig fram. Vad ska jag syssla med. Vad är mitt liv?

Vad är det jag vill göra? För vem och varför?

Vad gör jag här. Och varför är det värt att fortsätta kämpa för det man tror på.


Hela samhället är uppbyggt på att man ska göra så som man alltid gjort. Typ.

Men vad är framtiden? Vad är värt att satsa på som kan vara lite galet och hur vet en vad som samhället är redo för. Har en för stora, konstiga tankar om framtiden. Som ingen är redo för. Eller är vi flera stycken som tycker så här och vill göra det tillsammans.

Likes

Comments

Hade en fantastisk helg i Helsingfors under Flow❤
Fick vara med fina människor och se både Lana och Frank live. Sen var det ju en hel hög med andra talangfulla personer på plats. 🌸

Likes

Comments