Sista dagen på helgen kommer spenderas med plugg,plugg och mer plugg. Har snart prov i naturkunskap så måste verkligen ta tag i det. Tyvärr är jag en sån liten jäkel som skjuter upp allt till sista kvällen. Har även varit väldigt dålig uppdate på sistone, ska bli bättre . Men nu måste jag plugga lite tyvärr. Puss (bilder google)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon älsklingar, just nu sitter jag i skolan och väntar på My, vi ska käka lunch. Sedan har vi smink och hårlektion en bra avslutning på veckan helt enkelt.

Ikväll ska jag först ha taco kväll med familjen eftersom att det är fredag, vi äter typ bokstavligen de varje fredag, det är nog därför jag älskar fredagar! Hahaah. Men efter det så ska jag åka till min pojkvän och sova där, vet inte riktigt vad vi ska göra men de får vi se.

Likes

Comments

​Hej på er! Nu är shoppingen avklarad och sitter hos My och inväntar folket, Pontus är här om ca tio minuter för att vi tänkte sminka oss lite innan tjejerna kommer. Kör lite naturlig sminkning idag eftersom att det är Pyjamas tema. 

Men över till shoppingen igen, köpte bland annat denna fina väska och en grå pälsboll, är såå kär, hur fin är inte väskan.

Likes

Comments

Det är ingen vanlig dag idag, för att det är min födelsedag!!

Gästerna kommer om ca en timme. Både min bästa vän och pojkvän är redan här så vi tänkte käka nått nu innan alla kommer. Sen så sover Martin kvar också så vi ska nog bara kolla film och ta det lugnt, måste faktiskt försöka sova rätt tidigt idag eftersom jag ska iväg på pyjamas party imorgon. Är riktigt taggad på det, kommer förstås blogga .

(sen måste jag bara säga tack till alla presenter jag har fått hittills, fick så fina saker)

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna vecka har varit så bra hittills, men den har bara börjat.

Fredag- Min födelsedag

Lördag- Klassfest, vilket jag nästan är mest taggad på. Det bästa att vi har tema fest, Pyjamas party. Hur najs kommer inte det bli. Kommer blogga och fota såklart.


Likes

Comments