Hello bloggisen

Hur mår ni? Själv mår jag bra.

Imorgon åker jag till Öland, och ska därför ägna denna dag åt packning. Min pojkvän ska även följa med dit, så han kommer nu ikväll eftersom att vi åker otroligt tidigt imorgon.

Ikväll ska vi nog bara mysa och förhoppningsvis lägga oss rätt tidigt. Så kommer därför blogga imorgon när vi kommer fram eller dagen efter. Men det lär märkas. Puss så länge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu börjar tålamodet försvinna, Martin kom hem:( Just nu är min pojkvän i Grekland och kommer hem på Tisdag. Känns ovant och nästan lite små jobbigt utan honom. Men snart så är han hemma.

Idag vaknade jag vid nio tiden, för att sedan åka till stan och träffa My. Jag hann dessutom gå till biblioteket för att låna en bok, har skjutit upp det i kanske en veckas tid nu. Men nu är det avklarat. Tänkte att det skulle vara perfekt med en bra bok till Öland, så mysigt att läsa på stranden. Jag fick med mig två spännande böcker. Kan göra ett separat "boktipsar inlägg"kanske.

Men nu ska jag fixa i ordning mig för läggdags. Puss


Likes

Comments

Godmorgon finisar

Tänkte dela med mig av dagens To Do List!

Städa mitt rum, och då menar jag rensa och tvätta rent allt

Träna

Måla på huset

Nörda någon bra serie

Om jag hinner så är det tänkt att jag ska färga håret

Är det bara jag eller är det inte lite roligt med to do lists? Det känns som man får ta del av någonstans på något sätt!

Likes

Comments

Hej bloggisen

Hoppas att ni har haft en otroligt bra dag! Själv har jag haft det super.
Idag vaknade jag runt tio tiden, fixade mig och tog bussen in till stan vid tolv. Mötte upp My som följde med mig och köpte hårfärg+ fotade mig. (Dock blev jag otroligt ful på varje bild så bjuder på en bild på My istället som jag tog idag)
Resten av dagen spenderades bara hemma, fick dessutom ett träningspass avklarat. Så nu kan jag somna stolt haha.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Dock så är godmorgon kanske fel ord när klockan är två.

Idag hade jag min allra sista engelska lektion, vilket betyder att jag är helt ledig ifrån pluggandet.

Jag kom hem runt elva tiden och har solat ända sen dess, man måste ju passa på när Sveriges väder levererar.

Ikväll ska jag träna lite, kolla serien PLL och planera inlägg. Hur spenderar ni en sådan fin solig dag?


Likes

Comments

Hur mår ni en toppendag som denna?
Själv mår jag otroligt bra! Jag fick precis ett bra träningspass avklarat, vilket var super. Eftersom att jag inte har uppdaterat idag så tänkte jag berätta om min inte intressanta dag: I morse vaknade jag upp bredvid älsklingen, vilket behövdes då han åker utomlands i en vecka på söndag. Men förhoppningsvis så hinner vi säga hejdå imorgon.

Senare under dagen mötte jag upp My i stan och bara satt oss i solen och tog det lugnt.

Men nu ska jag kila ut och jobba på brännan. Puss så länge

Likes

Comments

​Måndag

Igår hade jag och min fina pojkvän ett helt år tillsammans, och fler ska det såklart bli. På kvällen åt vi på en resturang och hade de otroligt mysigt. När vi hade ätit upp så åkte vi hem till Martin och bara mös. 

Älsklingen hade dessutom köpt en jätte fin T-shirt till mig i ettårspresent, som jag bokstavligen kommer att leva i.

Likes

Comments

Hur får man en snygg blogg ?

Jag skulle säga kvalitén på bilder, det är nog det absolut viktigaste. Men något jag också tycker är ganska viktigt att bilderna man lägger ut på bloggen har samma eller liknande effekt, det beror på att man får en mer sammanhängande blogg

Ditt drömjobb?

Fick jag välja vilket jobb jag ville så skulle det förmodligen bli advokat, det verkar vara ett väldigt intressant yrke.

Om du får bloggtorka, vad gör du då för att få nya idéer?

Då brukar jag kolla runt på olika bloggar för att få lite tips eller inspiration. Rekommenderar det till er med bloggtorka.

Några sommarplaner?

Jag har faktiskt inte planerat så mycket nu i sommar utan tar det mer som det kommer, men det som är planerat är:

Spendera en vecka på Öland, min fina pojkvän ska med dessutom

• Nu på måndag har jag och Martin även ettårsdag. Ska såklart ta bilder och uppdatera den dagen


Likes

Comments

Är det bara jag som älskar fredagar? Jag gör det förmodligen bara för att vi alltid äter tacos och något gått på kvällen hihi.

Men bortsätt från det som är positivt så måste jag tyvärr plugga idag :( För er som inte har läst min blogg tidigare så går jag nämligen på sommarskola. Känns inte så jättekul att behöva plugga en fredag:( Men bara att bita ihop.
Hur ser eran fredag ut?

Likes

Comments

En en solig dag som denna, så passar det perfekt att starta upp en liten frågestund. Ställ gärna frågor nere i kommentarsfältet. Så kommer svaren upp nästa Onsdag. Ni kan även ställa frågor på min instagram: Jenniferback99 eller min på min snapchat: Jeffan19

Likes

Comments