Hej bloggisen, tänkte passa på att slänga upp ett inlägg lite snabbt innan jag går ut på en powerwalk. Idag träffade jag My en snabbis vilket var otroligt mysigt, hon har nämligen varit sjuk ett bra tag nu. Så det var trevligt att träffa henne. Resten av dagen har jag verkligen inte gjort något alls, det har varit en otroligt seeeg dag. Så tänkte därför gå ut på en promenad, och därefter köra ett ben/magpass. Tycker att det känns som ett bra avslut på helgen. Har ni gjort något speciellt?

Blusen hittar ni HÄR, passa på den är på rea nu


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

//JACKA-H&M//KJOL-RIVERISLAND//SKOR-H&M//BLUS-BIKBOK//

Likes

Comments

Hej bloggisen.... Nu har jag precis tagit på mig mina träningskläder och ska ut på en liten powerwalkrunda. Det blir nämligen min lilla uppvärmning inför gymmet. Men tro mig min dag kommer inte bara bestå utav träning utan har lite annat jag behöver få gjort. Måste kolla upp något bra företag som hyr ut limousiner, plugga och städaaaa. En normal lördag?

Btw hörrni jag tar studenten nu i Juni, och får typ redan ångest. Är det normalt? Jag håller redan på och planerar vad jag ska ha på mig! ,men det som gör mig mest stressad är att våran klass inte kommer ha råd med flak, på grund av dålig planering, så det är därför jag måste försöka få tag på ett företag som hyr ut limousiner. Jag & mina andra halva Mimmi kör på stort, hehe men det är en dag man bara upplever en gång i livet.

Men nu ska jag iväg på min powerwalk/springrunda. puss

Likes

Comments