View tracker

Förlåt för dålig uppdatering idag, har inga större ursäkter har bara inte haft någon lust helt enkelt, men nu kände jag ändå att ett inlägg måste upp.

Idag vaknade jag och Martin runt sju tiden, måste säga att det här är nog den ända morgonen vi inte stressar! Tyvärr är jag en sådan människa som stressar varje morgon.

Senare under dagen hade jag och min mamma möte med min mentor. Mötet handlade i stort sätt bara om hur det går för mig i skolan och hur vi ska lägga upp vissa saker osv, inget intressantare än så. Skoldagen i sig gick väll någorlunda fort tack och lov. Men det känns ändå som att måndagar är segast :/ suck. Men nu är måndagen avklarad och nu tänkte jag fira med en kopp te.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Idag vaknade jag och My runt sju tiden och tog bussen vid nio, när vi kom till centralen mötte vi upp resten av klassen för att sedan åka vidare till Stockholm. När vi kom fram gick vi till grand hotell där bröllopsmässan skulle vara. Dagen har varit super mysig men nu efteråt är man helt slut efter att ha gått runt i flera timmar. Efter denna mässa vill jag bara köpa världens finaste bröllopsklänning och gifta mig. Här får ni lite bilder ifrån mässan. Btw fick lite goodiebags så om ni vill att jag ska visa upp innehållet i ett annat inlägg så kan ni gilla det här inlägget.

Likes

Comments

Hello bloggisen, Snart kommer Myggis hit & tänkte spendera natten hemma hos mig och Emelie. "Anledningen" till varför vi sover över idag är för att vi ska åka till Stockholm imorgon bitti, så då tänkte vi varför inte köra på en Girl Night? Så jag och empa drog ner till ica och köpte chips och dipp, medans My köper med sig dricka och bär från stan.

Btw imorgon så tänkte jag hålla er uppdaterade, kommer fota så mycket som möjligt i Stockholm, men dock så kan det inlägget dröja tills på Måndag:/ Vi får se helt enkelt. Men nu ska nästa tjej blogga så nu får jag avsluta detta inlägg puss på er, så kommer det upp ännu ett inlägg strax. Men hur snygg är inte min nya tröja från Ginatricot, måste även ge lite cred till min pojkvän som hjälpte mig att välja färg hahah.

Likes

Comments

Det första jag använder efter jag har tagit bort sminket är att använda denna scrub ifrån Ritual. Jag tycker att den scruben är skit bra, man känner verkligen sig jätte fräsch efter att ha använt den. Absolut en favorit.

Därefter använder jag min body cream ifrån Ritual. Den är perfekt för min hud, nu på vintern blir min hud jätte torr, men denna tar verkligen bort det torra direkt och går snabbt in i huden.

Sist men inte minst så använder jag denna kroppsspray, eller "deo" på kroppen. Den kommer också från märket Ritual som ni ser

Ungefär så här ser min kvällsrutin ut, ganska enkel och går väldigt fort. Rekommenderar dessa produkter.

Likes

Comments

View tracker

hej på er guys, i detta inlägg så ville jag bara göra en liten snabb uppdate om min vecka eller Aa veckan är typ slut så det blir väll typ helgen då:

Torsdag: ska jag nog träffa Martin en stund. Det är nog det ända som jag har planerat imorgon!

Friday: På fredag så tänkte jag och min fina vän My käka ute, vart det blir är oklart. Men det ska bli super mysigt. (Kanske träffar Martin efter)

Lördag: kanske träffar Martin? hmm oklart.

Söndag: ska jag iväg på bröllopsmässa med några från skolan, mässan kommer vara i Stockholm på Grandhotel. Är faktiskt riktigt taggad.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu tänkte jag & girlsen sätta på någon bra serie, det är väll ett bra avslut på kvällen innan man ska sova?

Är det bara jag som är riktigt tagg på livet? Varför vet jag inte riktigt, men det kan väl bero på att våren och sommaren börjar närma sig. Dessutom har jag lite småplaner för helgen, kanske bio, sedan ut och käka med Emelie och My. Älskar tjejtid. Det behövs alltid. Men nu ska vi starta något att kolla på puss guys.

Likes

Comments

Hej måndag, nu sitter jag i skolan & inväntar att min sista lektion ska sluta. Idag ska My följa med mig och Emelie hem, tror att vi bara ska ta det lugnt kke dunka musik som vanligt haha. På lunchen gick vi runt på stan och kika lite, jag är en sån liten jäkel som dagligen går på stan tyvärr, mina kompisar gillar det inte lika mycket då dom tvingas följa med. Men ska spara mina pengar nu till min Stockholm resa med pojkvännen.

Provade nog världens skönaste tröja på Gina idag, dessutom galet snygg. Ett perfekt basplagg till garderoben.

Likes

Comments