Header

Hjälp oss hjälpa utsatta barn! Juletid öppnar hjärtan för värme och kärlek , hjälp dessa barn genom att bidra med valfritt belopp i vår insamling!

Vlogginmamas har öppnat en bössa, där ni kan skänka pengar till utsatta barn, hjälp oss att komma upp i en siffra som hjälper de utsatta barn. Varje minut säljs fyra barn, världen över, vilket är hemskt! 

 För att komma till insamlingen, klicka här.

xo Jenny

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Andra advent, den började med att Livia väckte mig med en tonvis med pussar, härlig start. Sen körde jag till jobbet, börjar bli en aning jobbigt att lämna Livia och Jonas, vill så gärna va hemma och mysa.
Men jag har jobbat mina timmar idag, lite seg i skallen men har det gått bra.
Fick höra att Livia har pratat hela dagen, pussats och busat hela dagen, skönt att höra!
Imorgon ska både jag och Jonas jobba, så Livia ska va på dagis mellan 9-16.30.
Det blir en snabbdusch när Livia har somnat, sen ska jag själv sova.

xo Jenny

Likes

Comments

Nu är det väl snart en månad sen Livia började på förskolan, en hel månad! Tiden går så himla snabbt, man hinner knappt själv med, men denna lille hoppetossan her utvecklats något enormt sen hon började på förskolan.

Hon pratar mycket mer, svarar en när man ställer en ja eller nej fråga.
Hon förstår en när man säger tex ”kan du vinka?” Och då vinkar hon.
Hon kan äta med bestick, få upp något med gaffeln och dricka ur glas.
Går mer, släpper taget om möbler etc.
Hon gör en massa olika, knasiga saker som att säga ”aaaaaaw”, sen lägger hon huvudet på sidan.

Vi ser en stor skillnad på Livia sen hon började på förskolan. Ser ni skillnad på era barn när dom har börjat på förskolan?

xo Jenny

Likes

Comments

Hej mina vänner, ännu en arbetsdag färdig, dock slutade jag vid två. Efter jobbet så körde jag till Livias farfars garage, där Livia och Jonas va. Livia va så smutsiga, men smutsiga barn är lyckliga barn. Så ett välbehövligt bad skulle tass när vi kom hem men hon somnade i bilen, det va tydligen första gången hon somnade. Jonas berättade att hon va trött som vanligt där mellan 11-12 men hon somnade inte. Så det fick bli 2h nu på eftermiddagen istället, så medan jag lagade mat så sov hon, jag hann tom tvätta håret. Jag fick väcka henne, för maten va färdig.

Sen lekte vi lite. Livia lagade mat och bjöd på de, hon gick verkligen från köket, till mig, tog mig i handen, gick tillbaka till köket osv. Hon går jätte bra nu, lite svajigt fortfarande men hon släpper taget iallafall, vågar mer och mer för varje dag.

Sen tog vi det behövliga badet, i vasken. Jag orkar inte gå ner i tvättstugan, på tal om tvättstuga, det har fixat sig med tvättmaskin, kommer i veckan, perfekt!
Hoppas att ni har haft en trevlig lördag, och her fortfarande. Jag ska leka lite till med Livia, sen natta henne, sen ska jag själv lägga mig, jobb imorgon igen, 9.30-18.20.

xo Jenny

Likes

Comments

Jag kan säga er att jag inte har blivit vegan men jag kan inte låta bli att testa nyheter, som dessa två! Morotsbiffar och grönsaksbullar, super goda! Både jag och Livia tyckte om dom, och äter dom mer än göra fler gånger. Äter ni också veganskt?

xo Jenny

Likes

Comments

Fotoboken kommer med hårt omslag och varje sida trycks på premiumklassat fotopapper. Du kan designa fotoboken precis som du känner, vill du ha beskrivande texter till bilderna eller ett collage på några sidor, det är bara din fantasi som sätter gränser. Det finns mallar med olika teman och du är helt fri att använda allt som ligger i plattformen för att göra din bok till en riktig upplevelsebok. Denna är ett fantastiskt verktyg för alla kreativa själar där ute.

Bagoffun, har just nu 51% rabatt på en fotobok, du kan lägga in en massa bilder genom tiderna i en bok, ett minne för livet! Boken kostar just nu 199kr, alltså 80 sidor för 199kr, ord pris 491kr! Ange koden jeeny så får du fotoboken för 199kr! Ett hårt omslag, och 80 härliga sidor av fantastiska bilder, och om du behöver två extra sidor så kostar det... ingeting! 199kr, sjukt billigt!

xo Jenny

Likes

Comments

Idag ville Livia stiga upp 2h innan klockan ringde, men de ville inte jag så hon lyckades somna om till lite över 7. Medan Jonas lämnade Livia på dagis så kokade jag ägg och passade på att njuta av frukosten. Klockan slog halv 11 och jag körde till jobbet, en hektisk, lång och rolig dag idag. Trots ett långt pass 11-20.20 så gick timmerna endån snabbt, men så trött jag är. Och inte nog med det så ska jag upp kl 5, börjar jobbar klockan 6. Fick höra utav Jonas att Livia och hennes kompisar på dagis hade ätit Nobel middag och att Livia hade sovit lite mer än 2h, bra avslutning på denna vecka.
Jag har tagit mig en dusch och ska sova med Livia nu.

xo Jenny

Likes

Comments

Ester är en sann romantiker och filosof. Hon tar gärna långa kvällspromenader i naturen och beundrar allt vackert omkring sig. Hon älskar att mysa med en bra bok och drömma bort sig till fantasivärldar. I början kan hon verka lite blyg, men lär du känna henne bättre blir du överraskad av hennes busiga och lekfulla sida. Av Ester får du en trogen vän för livet!
Produktbeskrivning: Den här unika dockan är cirka 40 cm lång och från början till slut handsydd i Sverige av Katri Minde. Därför är ingen docka helt lik den andra. För naturens bästa är dockan sydd helt och hållet av återanvända tyger! Ansiktet är omsorgsfullt handbroderat. Kroppen och klänningen är av 100 % bomull och håret är av 70 % ull och 30 % polyamid. Dockan är stoppad med polyestervadd. Handtvätt rekommenderas.

Älskade Ester, super fin och super go! Vart man kan hitta henne då? Jo på Bagoffun, och anger du koden jeeny så får du Ester för 499kr, ord pris 650kr.

xo Jenny

Likes

Comments

Detta är ett samarbete med Twistshake

LAGERPÅFYLLNING + NYA PRODUKTER TILLGÄNGLIGA hos Twistshake endast i begränsat antal!


Nu har dom fyllt på lagret med ALLA dina favoritprodukter. Inte nog med det så lanseras äntligen deras napphållare i pastellfärgerna och nappar och sippy cups i vår fantastiska pastell PEACH!

Livia fått hem en minicup i nya färgen peach, man kan bara älskar den färgen!

Den nya kollektionen samt påfyllnad av lager finns endast i extremt begränsat antal så skynda in och handla dina favoriter innan de tar slut på Twistshake.com

xo Jenny

Likes

Comments

Nu sover lill-tjejen, efter ha busat i bara blöja ett tag, skönt att va halv naken ibland. Nu på eftermiddagen så har mannen i huset lagat mat, och det gick hem hos oss alla. Sen körde Jonas till garaget för att fixa sin bil, så jag och Livia har haft lite egentid tillsammans, vem behöver egentid för sig själv när man har världens bästa barn? Inte jag, älskar att va med Livia, älskar att ta hand om henne, lära henne allt vad jag kan och jag kräver ingen egentid, min egentid är med Livia och jag älskar det.

Hon slocknade i min famn efter en flaska välling, och hon sover vidare när jag la henne i sängen. Ohja, vi samsover fortfarande, känner att vi måste börja avvänja det faktiskt. Varför? Jo för hon är som sagt ett år, vill att hon ska sova i sitt eget rum, så att man kan få dela sängen med Jonas istället för Livia. Har ni några tips hur man avvänjer henne att sova med mig? När hon inte gick på dagis så sov hon sin middagsvila i sängen, utan problem. Men varje natt när vi försökte så vaknade hon ganska ofta, skrek och ville absolut inte somna om igen. Därav så har jag sovit med henne i sisådär 2-3 månader, help me!

xo Jenny

Likes

Comments