Mamma livet

Helt otroligt att man behövde ställa klockan för att inte missa tvätt tiden, men nu är maskinerna igång. Kommer att kunna tvätta upp all tvätt, den känslan! Livia vaknade samtidigt som oss, så det va av med blöjan, sätta henne på toaletten och på med trosorna. Det fanns ingen kiss i blöjan så morgonkisset landade i toaletten, mycket stolt blir man. Kanske ska skippa nattblöjan med, men då måste jag handla madrassskydd. Hon är ner redo denna gången, säger ifrån och är jätte duktig. Vi har tvätt tid till klockan tolv, sen ska all tvätt vikas, det ska diskas och städas innan vi fortsätter denna dag. Söndagsmiddag i svedala som i vanlig ordning, gott ska de bli. Skönt för en gång skull att inte laga mat, hehe.
Det är ganska så disigt idag, lite mysigt, hösten är verkligen är.
Hur har er morgon varit?

  • 58 visningar

Gillar

Kommentarer

Mamma livet

Lördagen har gått i ett känns det som. Hela mitt huvud går fortfarande på högvarv och känner att jag måste varva ner, eller bli av med högvarvet i huvudet.. hur vet jag inte. Är inget fan utav att gå promenad själv nu på kvällen då det är mörkt typ nu?
Men alla flyttlådor och allt skrafs som stod i hallen är borta, ifrån lägenheten iallafall. Så det känns super bra! Nu kan man dammsuga ordentligt.
Jag va nere en sväng på Ica för sötsuget slog till, åkte därifrån och såg att någon hade blivit påkörd, stannade och försökte hjälpa till men det va många på plats så valde att köra därifrån, hoppas att det gick bra och att ingen kom till skada.
Väl hemma så möttes jag utav ett glas lejon (Livia..) som hade kissat på toaletten.
Summerar vi dagen ang att bli blöjfri så har det hänt en olycka, en olycka som inte hade varit en olycka om jag hade varit mer uppmärksam. Livia kallade på mig, jag svarade vänta för jag pratade i telefon, ”men mamma!” säger hon igen, och sen kissade hon. Alltså, jag blev förstörd! Hade jag bara lagt ner mobilen så hade hon inte kissat på sig, så jag skyllde på mig själv. Men annars har hon sagt ifrån, är super stolt.
Nu när blöjan åkte på så ville hon inte ha den, men jag sa att när man sover får man ha nappen & blöjan, och imorgon lägger vi nappen i lådan & slänger blöjan, och det ville hon.
Så en olycka och ex antal kiss i toaletten.
Imorgon väntas det tvättid, 8-12, sen va hemma några timmar & vid 16 blir det söndagsmiddag i vanlig ordning.

  • 190 visningar

Gillar

Kommentarer