Header

Livia vaknade vid sex imorse, gallskrek. Men efter en ny blöja och en flaska ersättning så somnade hon om igen. Det är inte så konstigt att hon vaknar och gallskriker, hon har ju en till tand som är halvt uppe. Såg det igår när jag skulle stolt visa Madde Livias lilla tand, så va där en till.

Vi somnade om, sen vaknade vi för 10 minuter sen. Vet ni hur länge sen det va för mig att vakna vid denna tiden? När jag gravid i 6 månaden, sen dess har jag inte kunnat sova längre när jag va gravid och när Livia kom. Livia sover mer nu när hon börjar få tänder, så man får passa på, andra tanden är uppe, går fort nu.

Ibland hörs det som hon säger hej eller mamma ibland. Hon har hållit på att säga andra bokstäver eller vad man ska säga, det är mycket med att forma munnen, säga ba, da och ma nu. Kommer bli gråt färdig när hon säger nåt som man förstår, eller rätta sagt gråta!

Regnet kom igår kväll, mullrade jätte högt när jag sov, så jag vaknade av ren panik men jag va nog så satans trött så jag somnade om och inte hörde mer, skönt det för jag är livrädd. Nu ska jag upp med Livia, äta gröt.
XO
Hon ser lite galen ut men hon ler, jätte mycket 😂

Likes

Comments

Vädret skulle va kasst idag, men här sitter jag, ute, i linne och njuter. Har handlat inför imorgon, mat och alkohol. Ohja, jag ska "smaka" lite. Kommer säkert inte dricka så mycket för jag kommer säkert tycka att det smakar mög. Sen har jag städat där vi ska sitta, samt en plan B om vädret blir kasst.

Yes, sorry om jag har varit lite snurrig idag. Har en del saker i huvudet, mycket att göra och planer som ska utföras. Fick ett paket ifrån testagram idag, så ska visa er imorgon, tycker de va sådär faktiskt denna månaden. Hoppas på bättre nästa månad, sen fick jag hem en stock snus som jag har beställt.

Nu ska jag njuta av kvällen med vännerna som är här, sen blir det bingen och försöka sova några timmar.
Vad ska ni göra imorgon?
XO

Likes

Comments

Nu har jag lagt upp bild på mig och min kropp på Instagram. Varför?

• Det jag vill nå fram via sådana bilder är att du ska va nöjd med den kroppen som du har. Du ska va stolt över den kroppen som du har. Och mår man dåligt utav sin kropp så får man göra nåt åt det. Vi alla vet varför jag försöker gå ner i vikt, det är för min rygg, inte hur jag ser ut. Jag älskar min kropp, jag har burit ett barn i 10 månader och är fan stolt över min kropp.
• "Jag är tjock" hör jag också en del säga, lite skämtsamt sagt. Men innerst inne, mår ni bra eller dåligt? Jag kan säga att jag är tjock, skrattar till det och äter en pizza samtidigt, för jag skämtar. Men vissa skämtar men endån menar det.
• Va som sagt stolt över dig själv. Du ska må bra. "Kan inte visa mig i bikini", men varför inte? Jag skäms verkligen inte, kvittar om jag väger 80kg och 65kg. Jag väger 77kg och rockar bikini som ingeting för att jag mår bra och jag är stolt.
• Detta är jag, take it or leave it! Tänker inte ändra på mig! Och kommer jag ändra på de så är det enbart för min egen skull. ⬇️

Likes

Comments

Twistshake gör det igen! Dom har nyss lanserat nya flaskor med fruktansvärt snugga färger, nämligen pastell färger! Flaskorna finns i storlek 180ml, 260ml & 330ml i färgerna, ljusblå, ljusrosa, lavendel, ljusbrun, mintgrön och ljusgrå. Den ljusrosa är på väg hem till oss. Senare kommer de övriga produkterna komma i dessa färger så ni kan matcha.

Just nu jag TVÅ tävlingar med Twistshake på min Instagram, - jeenyrosen - den första avslutas ikväll och den nya avslutas på lördags kväll. MISSA FÖRBÖVULEN INTE DETTA!!
• Som alltid har jag en rabattkod till er som kan absolut inte vänta, ANGE KODEN JEENYROSEN20 FÖR 20% RABATT PÅ HELA TWISTSHAKES SORTIMENT!

Likes

Comments

Hallå! Hoppas att allting är bra med er, med mig är det bra. Konstig natt bara, vaknat flera gånger, har inte vetat va klockan va men det vart ljust ute iallafall. Vaknade vid halv åtta, tog upp Livia då hon gnällde lite, hon somnade om bredvid mig och sov till halv tio. Rena lyxen att ha en kiddo som har stort set alltid sovit hela nätter.

Dagens what to do är att fixa mina naglar, städa undan här hemma så det är fint till midsommar, umgås med Livia, väldigt nära på att krypa, laga nån mat, ja det vanliga. Vädret ser bra ut, blåser inte lika mycket som igår. Vad ska ni göra idag?
XO

Likes

Comments

Varför inte baka kanelbullar halv sju på en tisdagskväll!

• Vilket jag gjorde. Jag ville baka nåt och varför inte kanelbullar, det blev en del och väl godkända utav Jonas, Roger och Madde som kom på en kvällsfika.

Livia va svårt nattad, ville inte alls. Jonas prövade men efter en stund så hade han inget tålamod kvar, vilket är förståligt. Inte lätt att hantera en bestämd liten dam som håller på att få andra tanden och är trött samtidigt. Men hon somnade till slut, på mig, sittandes.

Vi kollade på youtube, JLC, brukar ni kolla på dom, eller på youtube? - Alltså, både jag och Madde skrattade så mycket så vi grät, perfekt avslut på denna tisdag.
Dags att sova, imorgon ska jag.... det säger jag imorgon!
Glöm inte min INSTAGRAM tävling ❤️
XO

Likes

Comments

Jag och Livia somnade, hon somnade vid halv två efter en skål med gröt och en flaska ersättning. Jag somnade direkt efter. Jonas kom hem, han va nog hemma en stund innan jag vaknade, har sovit i 2h minst, det va skönt för kroppen, ibland behövs det helt enkelt.

Håller på att fixa mina naglar, har filat bort det röda. Kim la det ganska så ytligt för det händer att man tröttnar och istället för att fila ner rubbet. Filade ner dom men så somnade jag, så ska jag måla lite nu när Jonas är hemma och kan ta Livia. Dock så har jag inte tålamod så jag ska ta ett lack som är snabbtorkande, har du tålamod?

Vi har ätit lite och nu kollar vi på youtube. Vi ska bara ta de lugnt ikväll, även imorgon. Lite tråkigt att uppdatera er när det inte har hänt nåt speciellt. Videos till youtube ska planeras med min syster om 2v, även en bloggträff ska vi gå på och lite annat med olika samarbeten är på gång men tills dess så blir det lite tråkigt i bloggen, men ska försöka hålla den igång. Midsommar på fredag, det ska även planeras och handla en massa inför det, and so on.

Just nu så har jag en giveaway på Instagram, glöm inte att delta och när den är klart så kommer det upp en till, med en spännande produkt!! Jag läääängtar!
Vi hörs sen,
XO

Likes

Comments