Header

Efter mycket snor och gnäll ifrån Livia så somnade hon. Jag kunde dock inte direkt, har väl sovit sammanlagt 2h kanske inatt. Har sugit ut mycket och slem ifrån henne, gett henne droppar, lyft upp henne så hon ligger högt med huvudet för hon kasar ner hela tiden, det blev en hel del såna inatt, 3ggr i timmen. Men ingen feber, snarare en pigg och glad tjej med en jävla massa snor i näsan. Hon har ätit 150ml och morgonbajsat. Nu är hon lite gnällig det är bara för att hon är trött, så hon somnar väl snart. Men hon är super duktig, när det är alldeles för mycket snor i näsan så andas hon genom munnen, så hon förstår.
Helt okej natt, det sitter i ryggmärgen att gå upp fler ggr om nätterna.
Är inte orolig, får hålla koll så att hon inte får feber, hängig, slö, eller inte äter då blir det barn akuten.
Tack för ert stöd ❤

Likes

Comments

Efter ha pratat med 1177 så blev vi lugna. Eftersom Livia inte har feber och viftar med både armar och ben så bad hon oss att avvakta, gav oss lite tips. Vi kunde ge Livia några teskedar vatten för att hon spydde upp all mat och slem som satt i halsen och för att hon inte ska få vätskebrist så fick vi ge henne vatten, vilket hon gillade. Sög ut slem och gav henne droppar sen somnade hon, inte jag dock. Har nog "sovit" 20 minuter. Hon vaknade för en stund sen av ren panik, så tömde vad jag kunde på slem och snor, gav henne droppar. Så nu halv sitter hon upp och ler. Hon verkar må bra annars, ingen feber. Men jag kommer inte kunna sova mer..
hon trivs bäst hos mamma

Likes

Comments

Tömde så mycket snor som jag bara kunde, la henne med huvudet högt pga hon är jätte förkyld. Rätt från ingenstans så kom det en fors med spya, fruktansvärt mycket så jag kallade upp Jonas. När jag väl tog upp henne så skrek hon sjukt mycket så hon flämtade efter luft. Jag blev så jäkla rädd! Tröstade henne, klädde av henne pyjamasen som vart ner dränkt av spya, la ner henne och tog tempen, 37.8. Hon är jätte snorig, röda ögon, hostar men annars pigg och har ätit lagom idag. Vi lugnade ner oss, tog ut all snor vi kom åt, ny blöja och en ny pyjamas. Skulle ringa 1177, men hade köplats 19, så vi la på luren.
Har lagt henne i sängen men huvudet högt, ser inte bekvämt ut men hon måste ligga så, måste suga ut lite mer snor. Jag kommer nog inte kunna sova, för att jag vill hålla koll på Livia, vill inte att det ska hända nåt. Hoppas verkligen att det är bättre med henne imorgon.
XO..

Likes

Comments

Lilla lilla gumman! Efter några omgångar med nässugen, näsdroppar och mat så sover hon just nu hos Jonas, på bröstet. Finns ingen känsla som klår att ha ens barn sovandes och så gosig på sitt bröst 😍 utöver allt snor så har det varit en bra dag, igår åt Livia 780ml och idag (än sålänge) 550ml, äter inte helt hundra men hon äter iallafall. Vi alla tre ligger i soffan och kollar på film.
Fick två till paket ifrån wish idag, tänkte visa er alla paket på fredag då jag väntar på flera paket, älskar wish 😍 och än sålänge så har jag fått bra saker, bra kvalité till ett super pris.
Vi hörs mer imorgon,
Det blir mys hos Nina och en promenad.
XO

Likes

Comments

Så mycket snor denna tjejen har! Först testade vi med en vanlig nässug (utan slang) funkade sådär, sen tog jag fram en annan nässug med slang, sån man får suga ut det och jävlar så mycket snor det kom, märkte på Livia att det va skönt att det kom ut, gav henne näsdroppar efteråt och sen somnade hon. Camilla (Livias farmor) bäddade fint i vagnen med amningskudden så hon kom upp med huvudet, sen vaggade vi henne och skulle ge henne mat men hon somnade, låter henne sova. Hon vaknar när hon vill ha mat, men lilla gumman, hon är helt glansig om ögonen och snorig men ingen feber.
XO
Det är verkligen knappt fem minuter mellan bilderna.

Likes

Comments

Efter ha ätit 60ml vid elva och 70ml vid halv två så sover hon. Hon är väldigt slö och massa snor i näsan och det hörs så krassligt när hon andas. Såklart så tog jag tempen 37.5 så ingen feber, men ska ta senare igen. Har tagit av byxorna och strumporna då hon är väldigt varm. Ökar feber på henne och hon börjar hosta mer än vad hon gör så åker vi in, man är ganska nojig över RS viruset, vill inte att hon ska ha det.

Likes

Comments

Alltså kolla! Min bebis är inte så liten längre, jag håller henne i ryggen såklart men se så stadig hon är. Ska ta fram bumbo stolen idag och se om hon tycker om den, såklart har vi en i röd 😍

Natten har varit bra, mycket bra. Livia somnade vid halv elva och jag vid halv tolv efter några avsnitt av skam. Jätte fint väder idag och jag mår toppen, måste till Staffanstorp för att hämta ut mitt paket ifrån Apotea, så får nog låna Camillas bil en liten stund sen.
Vad ska ni göra idag?
XO

Likes

Comments