Header
View tracker

Yes, matkoma nummer två är gjord. Så jäkla skönt att slippa all skrik på kvällarna som gjorde mig gråhårig, känns så mycket bättre att ta fram flaskan, varma den lite, hålls sitt barn och mata. Om man jämför med innan så skulle man böka och ha sig bara för att hon skulle få lite mat. Jag personligen mår mycket bättre och jag märker det tydligt på Livia med. Sover fint, äter fint och är en bebis som gnäller ibland, som bebisar ska göra.
Hon ligger fint i sitt babynest bredvid mig i sängen, ska själv strax vända på kudden, det va bara några inlägg som jag behövde planera och lägga upp imorgon, spännande! ☺️
Det blev aldrig att vi badade henne, det blev film och gos istället, det får bli imorgon. Imorgon ska jag nog byta sängkläder, tvätta och städa lite. Såna dagar behövs också, tråkigt nog.
Nä, vi hörs mer imorgon.
Glömde nästan, jag pumpade innan, 15min. Det kom till 30ml ifrån vardera bröst, kanske börjar försvinna nu, eller det tar en tid? Man kan inte direkt påskynda att bröstmjölk ska försvinna, vill inte ha mjölkstockning.
XO
Hon klappade fint på mig innan, mysigt hos mamma 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sorry för en seg uppdatering idag. Har inte haft tid eller ork idag, är ganska så trött. Men idag har vi varit hos farmor på sjukhuset, gick bra. Sen körde vi till familjen, åkte vidare till dollarstore i Landskrona med Sebastian, Susanne och mamma, sen öob slog vi också till med. Köpte hem mer våtservetter, köpte för ett tag sen våtservetter ifrån huggies men dom blev hon så röd i rumpan av, så vi håller oss till gunry. Sen åt vi hämtmat.
Jonas hämtade oss vid sju, jag har duschat och sitter nu och pumpar lite. Blir hela 15min, lyxar till det. Orkar inte sitta och pumpa, tycker inte att det är roligt, mysigt eller ja.. men måste få ut det på nåt sätt..
måndag imorgon, inga planer, ganska så skönt.
Har ni haft en bra helg?

Likes

Comments

View tracker

04.13, vaknade Livia. Gav henne resten av ersättningen som va i paketet och de va 90ml, hon slukade hela med pauser/rap. Byte blöja som vanligt, bajs i hela blöjan. Men sen va hon mer hungrig, gav henne 35ml till, slukade hela, utan problem. Tänkte skit, fick hon inte tillräckligt med mat vid 23.30? Rapade henne iallafall, inga konstigheter. Sen ville hon fantamig ha mer, gav henne 15ml fast denna gången bröstmjölk som jag pumpade ut igår kväll, slukade nästan hela, somnade. Lilla Livia är inte liten längre, hon vill ha mer mat hela tiden. Det är okej, tycker jag.
Fick även pumpa, i 10min.
09.33, vaknade vi igen, Livia har ätit 90ml och 15ml. Och jag har pumpat för mina bröst spände lite. Så nu har vi lite mjölk i kylen som måste drickas upp idag, tänkte ge henne de ikväll.

Nu ska vi fixa oss, för vi ska åka in till sjukhuset och hälsa på Camilla (Livias farmor). Sen vidare till kävlinge för massa mys med familjen.
Vad ska ni göra idag?
XO

Likes

Comments

Såg att Ellen @eschutz fick nån fråga/kommentar ang att ha en blogg samtidigt som man har ett barn. Tänkte själv svara på den frågan.

Såklart så bloggar jag inte när Livia är vaken, kan hända nån enstaka gång att jag lägger upp en bild på instagram när hon är vaken men då är hon inne i sin lilla värld och har fullt upp med att kolla rundor. All min uppmärksamhet och tid är tillägnad åt henne såklart! Tidsinställda inlägg finns, när det kommer till samarbeten eller bara att man lägger upp lite bilder. Har man en driven blogg, där det går bra med besökare osv så tycker jag att man inte ska bara lägga av med nåt som man tycker om och har gjort i ex antal år sen. Men först så är det familjen som kommer först såklart!
Men att droppa en kommentar ang andras liv, hur andra lägger upp det är fel, vill vi blogga som har barn så gör vi det, MEN det kommer i andra hand för att våra barn går före! Så vi släpper inte det vi gör bara för att lägga upp ett inlägg, family first.
Följ gärna Ellen,
@eschutz 💕
XO

Tids inställd inlägg

Likes

Comments

Ja ni såg rätt. Sista måltiden för Livia för idag är intagen, tog de sista ersättningen som fanns kvar i paketen, typ 80ml. Trodde dock inte att hon skulle äta hela men det gjorde hon, och det slutade med kräk mellan tuttarna. Men det är bättre för mycket än för lite, intaget av mag droppar är också intaget. Nu är det matkoma för fulla muggar, jag har hunnit tvättat av mitt smink, borsta mina tänder samt hår. Vi ska snart gå in i sovrummet och mysa.
Vi hörs mer imorgon,
XO

Likes

Comments

Redbull ger dig vingar.. - Fan vad gott rent ut sagt med en kall redbull, välbehövligt kan jag säga er. Drack kanske max fem stycken under min graviditet, och innan dess så drack jag det ganska ofta, inte bra, i know! Men idag så lyxade jag till det med en redbull.
Vi har nästan precis kommit hem ifrån Biltema och icamaxi, handlade inför veckan plus lite gottis. Nu ska vi äta fläskfilé, pommes, lökringar och mozzarella sticks, och jag ska dricka julmust 😍 Livia har redan fått mat och en ny blöja. Gud vad hennes bajs förändras snabbt, nu är de inte gult längre, det är lite grönt, men det beror på ersättningen väl?
Ska även pumpa omgång två snart.
XO

Likes

Comments

Dagen då jag blev snittad så vägde jag 92kg, dagen efter så vägde jag 86kg, sen dess har jag inte vägt mig. Men jag känner skillnaden, har inte lika ont i ryggen och jag ser min höft och midjan. Jag har bara magen kvar, rumpan är lite liten om man jämför med innan jag blev gravid, låren är stora men det gör snabbt att fixa. Jag har inte ställt mig på nån våg, då jag vill väga mig på en våg. Jag har återbesök hos min barnmorska den 3 januari, så får se vad vågen säger. Vågar ni gissa vikten? - jag tror 80kg.

Likes

Comments

Tjena! Efter lite mat vid sex och vid nio och nu tolv så har vi tagit oss ut i soffan ifrån sängen, alldeles för mysigt att ligga i sängen. Nu har hon nog matkoma efter lite ersättning, tuttmjölken gick ner vid nio, halva flaskan, alltså 45ml. Jag själv har inte ätit frukost än, bebisen går alltid först. Men hon håller på att somna, så då passar jag på att äta och dricka kaffe.
Jonas är iväg och hjälper Roger, sen ska vi iväg till Biltema.
Vad ska ni göra idag?
XO

Likes

Comments

Klockan är 06.20 o jag sitter och pumpar. Trodde att mina bröst skulle va skit spända då jag inte orkade pumpa igår, men dom va inte så spända. En flaska på ungefär 120ml ersättning är intaget av Livia, hon sover som en stock efter den flaskan och en ny blöja. Så jag passar på att pumpa i 10min, lägga mjölken i kylen, så den är ätbar om nån timmar.
Tusen tack för all pepp och fina ord ang min amning, jätte fina är ni.
Lördag, det blir en tripp till Biltema, jag behöver spolarvätska, sån som pallar minusgrader och sen behöver jag en spegel, en extra spegel så att man ser bakåt i baksätet, det är ju där Livia sitter. Har inte tagit bort airbagen där fram, har planer på att sälja min bil så har inte tagit bort den. Men hon sover alltid när vi åker bil men att ha koll vore bra!
Vad ska ni göra idag?
XO

Likes

Comments