Så härligt att få se Sverige gå till final efter en riktig rysare mot Brasilien! Nu är det handbollsdamernas match mot Norge som gäller, men efter att ha sett de första 7 minuterna ser det inte så lovande ut. Det bästa med handboll är ju att det kan hända så mycket på några få minuter, så det är helt enkelt bara att hålla tummarna och heja fram tjejerna.

Heja! Heja!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

(Alla bilder hämtade från We Heart IT)

Ber om ursäkt för en vecka utan bloggande men har haft fullt upp men att lovar bättra mig. Tänkte dela med mig av några bilder som jag anser vara inspirerande och fyllda med glädje. Ha en bra kväll, så hörs vi mer en annan dag.

Likes

Comments

Hej!
Jag har under några veckor funderat på att köpa någon utav dessa fyra väskor, men har några funderingar jag måste få svar på först och tänkte kolla om ni kunde hjälpa mig med detta.

Eftersom jag har en tendens att göra sönder mina väskor skulle jag behöva veta hur "hållbara" väskorna är. Jag brukar nämligen ha väldigt mycket i mina väskor, både lätta och lite tyngre saker och känner inte för att köpa en väska som går sönder efter en vecka eller två. Nu kanske ni undrar varför jag helt enkelt inte lastar mina väskor med mindre saker både för att underlätta mig själv och väskan. Men allt jag har med mig är nödvändiga saker som används dagligen.

Sedan är det en sak till jag behöver hjälp med nämligen "är den inte lite stor? eller ser det bara ut så på bilderna?" Jag har kollat måttet på dom och måttet är 42x55 på dom tre första väskorna och den sista har måttet 40x50.Så det är ju ingen större skillnad. Jag tycker personligen dom ser stora ut på bilderna men när jag sett folk ha dessa väskor på stan så känns dom betydligt mindre.

Om det är någon av er som har en sådan här väska, skulle ni ha lust att dela med er av er åsikter kring dessa funderingar eller om ni har något övrigt att tillägga.

Tack på förhand.


Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag hade dock tänkt börja dagen med en morgonpromenad, men beslutade mig för att inte göra de då vädret inte såg lovande ut. Så min morgon promenad får helt enkelt bli av en annan dag.

Istället för morgonpromenaden började jag dagen med ett långt och mysigt samtal med min bästavän då hon i dagsläget befinner sig på Öland och njuter i solen medans jag sitter här hemma i regnet och längtar efter solens strålar. Eftersom vädret har varit riktigt kasst idag passade jag på att ta itu med mitt rum som verkligen behövde en rejäl städning.

Det här är stort sett de jag har gjort idag, men nu tänkte jag ta och sätta mig utomhus och lyssna på "Den fantastiska resan" då jag ser att solen ÄNTLIGEN har börjat titta fram, vi får väl hoppas de håller i sig bara.   

Hur är vädret hos er? Är sommarvärmen kvar?Likes

Comments

(Alla bilder är länkade, tryck bara på bilden)

Har nu under förmiddagen suttit och surfat runt lite och kollat in alla höstnyheter som börjar falla in i butikerna. Tycker höstens färger och trender ser väldigt lovande ut. Har alltid varit lite förtjust i höstens mode, då jag älskar alla dess färger och material. Tänkte dela med mig lite av de jag hittade på Ginatricot, då de är en utav de "vanliga" butikerna.

Likes

Comments

Nu sitter man här hemma och drömmer sig tillbaks till de två veckor jag spenderade i skärgården. Har inte varit något vidare väder här hemma så får nöja mig med att leva på alla foton. Vi får väl hoppas den härliga sommarvärmen kommer tillbaks innan skolan börjar igen, så man får chans att bättra på brännan lite i alla fall.

Likes

Comments

Under flera veckor har känt ett behov utav en daglig rutin och under de två senaste dagarna har jag funderat lite på vad som går att göra åt saken. För såhär under lovet har alla mina dagliga rutiner sopats bort och vänts ut och in.De var då tanken slog mig. Jag ska starta en dagbok, så jag kan skriva av mig. Då jag har stora förändringar framför mig. Men det var inte förrän såhär på kvällskvisten mamma gav mig idéen att starta en blogg. Första tanken var väl "nja.." men efter lite funderande sitter jag här och skriver på min alldeles egna blogg.

Vad har hänt mer idag då?
Idag har jag inte bara skapat en blogg utan jag har även haft en lång och väl behövlig sovmorgon. Då gårdagen slutade med att mamma och jag satt och slukade flera avsnitt av vår nya favorit serie The Vampire Diaries. Så min dag startade alltså klockan 12.00 och följdes upp med en lång och härlig frukost och sedan var de bara att gör iordning sig mötta upp kusinerna för att sedan spendera dagen på Liseberg. Tror vi gick på Liseberg en sådär 4 timmar, vilket absolut räckte då alla var helt matta i kroppen. Sedan fick vi även en väldigt trevlig överraskning under middagen då min andra kusin tittade in. De var ett tag sedan vi träffades, så de var väldigt trevligt att ta igen de vi hade missat.

Likes

Comments