Header

Hej fina ni!

Varje söndag är jag i stallet & rider lite hästar, städar, fixar & donar med saker som behövs göras, tar in hästar till alla lektioner & hjälper såklart till på lektionerna senare på eftermiddagen!
Nu i söndags red jag först Mulle då han håller på & sättas igång igen, & han kändes riktigt bra faktiskt! Så sköt att han snart är tillbaks! Senare stod storstädning i stallet på schemat, men vi hann nog inte ens en fjärdedel av allt vi ville fixa med då tiden bar flög iväg! men kul hade vi iallafall!☺️

​Kram Jenny💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej fina ni!

Har de senaste dagarna börjat kolla på serien skam igen. Har säkert kollat om den minst 5 gånger nu men är verkligen den bästa serien! Älskar att man kan relatera till den så mycket eftersom att den efterliknar ett riktigt ungdomsliv så mycket! Dock får iallafall jag en norsk dialekt efter att ha kollat på den mycket, vilket är sjukt jobbigt efter ett tag!😄

Kram Jenny💕

Likes

Comments

Hej på er!

Här är de låtar jag lyssnar på just nu! 

Har inte varit aktiv här sen i början av sommaren då jag inte mått på topp helt enkelt. Men känner att det är nu jag vill köra igång igen! 

Likes

Comments

Konfirmation

Hej på er!

Den 28 April bar det av till Vadstena för konfaläger.! Vid 2 tiden var vi framme & när vi kom fram till huset vi skulle bo i fick vi våra rum, jag bodde med Tea. När vi ställt in våra väskor & gjort oss lite hemma stadda skulle vi på en liten pilgrimsvandring.


Senare fram åt kvällen gick vi till en jätte trevlig restaurang & åt middag. Var så otroligt gott!


Den 29 April. Vid 8 var det frukost & kan ju säga att det tog emot att gå upp ur sängen! Under förmiddagen gick vi på morgonbön & lita andra saker. Senare vid lunch tid gick vi till restaurangen & åt, det serverades pasta med köttfärssås. När vi hade ätit klart strosade vi runt på stan i nån timma, var såå kul haha.


Kvällsmaten blev pizza! Kan ju säga att vi i princip rev pizzerian med tanke på hur mycket & högt vi sjöng, skrattade & pratade. När vi kom hem igen så körde vi lite lekar, & efter bjöds det på så sjukt mycket gott!


Den 30 April. Sista dagen i Vadstena. Dagen började med frukost som vanligt & morgonbön. Sedan var det dags att packa ihop allt, städa rummen & bege oss hemåt.


I väntan på bussen la vi oss på gräsmattan & chillade, Var så sjukt fint väder! Längtar verkligen tillbaka till Vadstena.

Ta hand om er! kram

Likes

Comments

Stallet, Vardag, Konfirmation

Hej fina ni!

Förr, förra veckan var verkligen så härlig! På tisdagen under konfapasset blev vi fotograferade i våra kåpor. Var så kul! Hoppas bilderna blev helt okej i alla fall, då ingen var förberedd på att vi skulle fotograferas.

På torsdagen hängde jag med Tea hem efter skolan. Var så skönt att bara snacka, kolla film & äta godis.

På fredagen hade jag ridträning efter skolan som vanligt. Jag hade dubbla lektioner då jag missade förra gången. Hoppning stod på schemat & jag hade Gotas på första passet. Hindrena låg på 60-70cm & det gick faktiskt riktigt bra tyckte jag! På andra passet hade jag Fiona. Hindrena låg på ungefär samma höjd men kändes högre då Fiona bara är en B-ponny & är en riktig räser ponny & bara flyger över hindrena. Gick så himla fint med henne!!💘


Kram på er!

Likes

Comments