Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var det fullt up, på morgonen hjälpte jag Ida att måla deras lekstuga, sen fick vi ett ryck och åkte till gymmet. Tränade nästan hela kroppen, riktigt skönt! Dock inte lika skönt idag, men det är alltid gött med träningsvärk för då vet man att man gjort något rätt ;)

Dagens frukost, filmjölk, äpple och kanel

Likes

Comments

I onsdags fick jag penicillin, då värken inte blev mycket bättre. Svullnaden har nu gått ner och värken från halsen har försvunnit, men det värker fortfarande lite i munnen där inflammationen är.

Drömmer mig bort lite, hade varit skönt med en resa nu..

Likes

Comments

åkte till tandläkaren idag igen för att få fler sprutor... hoppas det blir bättre nu...

Jag trotsade i alla fall min tandvärk och åkte in till Halmstad där jag mötte upp min mamma. Gick och shoppade och hade allmänt trevligt. Fikade lite, fick leta efter det allra mjukaste och lätttuggade ;)

Nu ligger jag i soffan, är helt slut, så snart blir det sängen!

Likes

Comments

Igår började jag känna att de va något som skavde lite i munnen, kunde inte riktigt komma på vad det va, kändes både som jag bitit mig i kinden, en blåsa eller något sånt. När jag vaknade idag hade jag värk i hela munnen... Det hade även spridit sig ner till halsen. Svullen och hemsk..
Resulterade i ett besök hos tandläkaren som hade sprutor och gjorde rent vid min visdomstand som fått en inflammation runt sig. Så idag har det varit soffan, flytande föda.

Usch vad jag tycker synd om mig själv nu.. Hahah

Har min gamla mobil nu, så bjuder på fina valpbilder på vår lilla hårboll <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Natten har varit sådär, vaknat varje gång jag skulle vända mig pga nackspärr jag fick igår.. Så dagen har fått vara väldigt lugn, minsta konstiga rörelse och det har gått värkar från nacken och ner i ryggen och även upp till huvudet.. Nog om det...


Här är lite bilder; på hundarna och lite mat från igår och ikväll.

Likes

Comments

Dagen har bestått av att baka, Ida och Fredrik med barnen kom hit och fikade lite, sen bakade jag vidare. Vi hann även med en promenad innan all snö började lägga sig... Nu är det några centimeter, hoppas detta är det sista och sen att det blir vår...

​Läget just nu... Blä 

Likes

Comments

Ledig helg, Andreas är hemma hela helgen, det är lyx enligt mig! Idag på morgonen gjorde jag scones, så himla gott! Sen har vi varit ute lite och fixat. 

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag och Ida till Ikea i Älmhult. Älskar att åka dit och få lite inspiration, samtidigt som ens vän älskar att inreda och har ett bra öga för sånt blir det extra kul!

Älskar att fixa och dona.

Lite ordning och reda bland underkläderna, fint ska det vara!

Likes

Comments