Måste bara berätta! I fredags natt när jag kom hem, så visade Andreas vår katt som låg i vår garderob, och när jag tittade så såg jag en liten kattunge!!! Vår katt hade alltså fött en bebis under kvällen!
En liten guldklimp blev det bara, så himla söt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagen har bjudit på sol, vilket ger en energi, så vi har fixat och donat hemma. Andreas mormor och morfar kom hit på fika så då fick jag bakat lite sockerkaka och bondkakor!

Nu ikväll har vi grillat och myst, älskar semester. Däremot börjar det gå mot sitt slut, och snart tillbaka till verkligheten!

Likes

Comments

Här är våra fina presenter! Mateus ostronskålar och ett fat, Omaggio vaser, fina tallrikar/assietter, övernattning, halsband. Vi känner oss riktigt bortskämda <3

Likes

Comments

I torsdags bar det av till Bovallstrand med Andreas, mamma och pappa. På em åkte vi till Hunnebostrand, mysigt, litet, tätt, helt underbart.

Fredagen spenderade vi i Grebbestad och Fjällbacka. Mysiga ställen, smala gränder, rosor i allas trädgårdar, mysa fik vid vattnet.

Lördagen spenderade vi på Nordens Ark, sen åkte vi till Smögen.

Idag åkte vi hem, det var även då det dåliga vädret kom, snacka om tur!

Mysigast var helt klar Fjällbacka enligt mig, smala gränder, rosor ÖVERALLT vilket jag verkligen älskar, mysiga små ställen. Helt klart min favorit. Grebbestad ligger som klar tvåa, Hunnebostrand som trea och Smögen sist. Smögen var inte alls lika mysigt, det var mest bara en "status" plats tycker ja, vilket inte tilltalar mig.

Här är lite bilder från kameran, hade knappt med oss den tyvärr..

Det sista djuret har jag ALDRIG hört talas om, Pudun, släkt med älgen. Så jäkla cool

Likes

Comments

Idag bar det in till Halmstad en sväng, sen fick vi för oss att åka till Gekås en sväng, mycket folk men flöt på ganska bra faktiskt.

Två tröjor från H&M fick följa med hem!

Nu ikväll blir det mys med min man och våra älskade djur, kinamat och film <3

Likes

Comments

Likes

Comments