Tiden springer iväg, magen växer på, orken försvinner mer och mer.

Nu är det inte lång tid kvar tills jag går hem på mammaledighet!

Nu går vi och längtar efter att få träffa vår lilla älskling som ligger i magen, som vi längtar! Min älskade lilla familj, finaste jag har <3

Min älskade man <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

V7 - v16 - v25

Magen och bebis växer, bebis är ca 30cm lång och väger ungefär 800g. Skulle bebis bestämma sig för att ploppa ut nu är chansen väldigt stor att den klarar sig. Men vill gärna att du stannar kvar minst 10v till.. <3

Likes

Comments

Nu är jag i v24 (23+3), veckorna går fort, fast ändå inte. Tycker det känns som en evighet kvar tills vår fina bebis är här men ändå går tiden så fort.. Bebis sparkar för fullt, riktigt häftig känsla! Men däremot är det lite obehagligt för den sparkar på kisseblåsan väldigt ofta, vilket är väldigt obehagligt... Började känna sparkar i v20 (19+)


Köpt lite nytt till huset, kände att vi behövde förnya oss lite! Allt är från ikea. Så himla nöjd

Likes

Comments

Status: 

Gud vad magen ändrar form under dagen, även från dag till dag! Bild till v är sen igårkväll, de andra är från nu för en timme sen. Detta är ju inte mega skillnad, men menade allmänt ;) 

Både igår och idag spänner det över magen, och bebis bubblar runt där inne!

Likes

Comments

Veckorna går, helt sjukt vad fort det går.. om en vecka är det september..

Kvällen spenderar jag hemma själv då Andreas tränar, får se vad jag hittar på! Just nu äter jag egen kokt jordgubbskräm med mjölk och grädde, SÅ gott!

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagarna rullar på, det går fort men ändå inte.. jag jobbar på, jobbat typ 110% i ungefär 4v nu, och nu går jag tillbaka ner till 75%, skönt!

Jag: andfådd så fort man gör något, gå i trappa, lyfter något, dammsugar huset osv. Känner mig som en flodhäst när man inte orkar saker längre.. det bubblar för fullt där inne till och från, humöret hoppar hejvillt, magen växer (enligt mig iallafall)


Idag var det upp och äta frukost och sen nu i em tog jag mig ut på en svettig och andfådd promenad!

Likes

Comments

Min lediga helg har gått, perfekt helg!

Igår skulle jag åka till Värnamo med Ida, trodde jag... När hon kom för att hämta mig satte hon på mig ögonbindel och cowboyhatt (blev inte värre än så). Kom hem till en annan kompis där hon och en till stod och väntade! Så himla rolig överraskning. Där blev det mat och prat, sedan åkte vi vidare till Hagen hälsan och fick ansiktsbehandling och bara hade det allmänt mysigt. Sen på kvällen blev det ut till Vallsnäs där alla våra män kom, då de hade tagit Andreas med. För honom va det lite värre då han var full och jag slapp det ;) hehe

Favorit frukosten och favorit "desserten" just nu .... Farligt gott

Likes

Comments

Igår fick vi Bröllopspresent av vår Bestman och Brudtärna! Vacker tavla, fin blomma, sen fick jag ett fint halsband av Brudtärnan, man ska ha det ner på magen och så fort jag rör mig så låter den och det ska lugna barnet, rogivande.

Likes

Comments

Likes

Comments