Denna veckan va jag inprincip helt ledig, vilket har varit väldigt skönt och nyttigt för vår lilla kille!
I fredags kom mina föräldrar hit på lite mat och spel.
Igår var pappa med och jagade, dock fick de inget skötet.. på eftermiddagen så satte jag och Andreas upp stängselnät i trädgården så att hundarna kan springa lösa! Blev väldigt bra faktiskt :)
idag har vi tagit sovmorgon, för imorgon är det dags för jobb igen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag och Andreas och hämtade hem en ny familjemedlem! Vår lilla familj börjar bli stor!

Det är en tysk spets/ mittelspitz, han är ca 4 månader gammal! Väldigt försiktig liten kille, får se när han börjar ta mer plats här hemma. Molle verkar väldigt glad över detta, även katterna verkar vara väldigt lugna! Så himla skönt

Likes

Comments

Denna veckan har det varit älgjaktsvecka. Så Andreas har varit ledig men inte hemma speciellt mycket ;)

Ida har klippt av ca 20cm av mitt hår!

Nu är det min jobbhelg så är väldigt lugnt denna helgen!

Min lilla flicka som är så "beroende" av mig!

Likes

Comments

Nu är vi redan inne i oktober månad.. helt sjukt vad det går fort !

Nu är mitt lilla "projekt" klar här hemma som jag skrev för något inlägg sen. Jag har själv tagit alla bilder, som vi sedan beställt i svartvitt, i olika storlekar och sedan satt upp på väggen! Jag är sjukt nöjd. Sen har jag även fått hem nya kuddfodral, så nu börjar jag bli nöjd med vårt vardagsrum!

I fredags var vi på Hylte lantmän, då de hade mässa. Andreas skämde bort mig genom att köpa en fin tröja och en jacka. Tror dock det var för att jag ska följa med mer i höst på jakt..

Igår var vi även på gekås. Inte så mycket folk vilket är väldigt skönt! Jag får panik när det är mycket folk som trängs....

Likes

Comments

Förra veckan fick jag ryck, så Ida färgade mitt hår! Hon klippte även till det lite men det är inte med på efter bilden.

Igår åkte vi spontant in Halmstad för att äta och kolla bio! Vi åt på bulls och sedan kollade vi på deepwater horizon :) bion var väldigt stark då den va baserad på verklig händelse, vilket jag tycker om!

Idag var det jakt på schemat. Jag ställde upp och följde med, vilket faktiskt var tur då Andreas sköt för molle. Fjärde skjutna rådjur för molle och just första som Andreas skjutit för honom! Hemskt att se men kul att det går bra för vår lilla kille som inte ens är två år!

Likes

Comments

Idag fick jag hem lite fler bilder, som ska upp lite här och var. Det börjar ta sig på vårt galler.. 

Har även ett litet projekt på gång.. hehe så kommer bara ett smakprov, sneakpeak

Likes

Comments

Dagarna springer iväg! Vet knappt vart tiden tar vägen..
Sen vi kommit hem har det varit väldigt mycket jobb och sen blivit sysselsatta med annat så har inte haft tid att skriva här. Denna helgen har jag jobbat, trodde jag skulle va ledig idag men blev inringd! Så blir att jag jobbar åtta dagar i rad.

Nu efter jobbet har jag kokt äppelmos och gjort äppelpaj!

Likes

Comments

Idag har vi fått sova ut, vilket var väldigt behövligt och skönt! Jag har bakat lite idag och sen har vi fixat lite här hemma! Sen var vi även i skogen, röra på oss allihopa :)

Likes

Comments

Flygresan gick bra, sov två timmar utav tre och en halv, vilket är ganska godkänt faktiskt! Landade vid 2:10, åkte inom McDonalds påvägen hem för kaffe och lite mat så att vi skulle vara pigga. Var hemma ca fem.. Efter mycket gos och plocka undan så var vi i säng. Vi kunde däremot bara sova tre timmar då djuren ville ha uppmärksamhet och det var för ljust i rummet.

Idag har vi fyllt på kylen, köpt nya blommor och sen allmänt pill här hemma!


Likes

Comments