Status: 

Gud vad magen ändrar form under dagen, även från dag till dag! Bild till v är sen igårkväll, de andra är från nu för en timme sen. Detta är ju inte mega skillnad, men menade allmänt ;) 

Både igår och idag spänner det över magen, och bebis bubblar runt där inne!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckorna går, helt sjukt vad fort det går.. om en vecka är det september..

Kvällen spenderar jag hemma själv då Andreas tränar, får se vad jag hittar på! Just nu äter jag egen kokt jordgubbskräm med mjölk och grädde, SÅ gott!

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagarna rullar på, det går fort men ändå inte.. jag jobbar på, jobbat typ 110% i ungefär 4v nu, och nu går jag tillbaka ner till 75%, skönt!

Jag: andfådd så fort man gör något, gå i trappa, lyfter något, dammsugar huset osv. Känner mig som en flodhäst när man inte orkar saker längre.. det bubblar för fullt där inne till och från, humöret hoppar hejvillt, magen växer (enligt mig iallafall)


Idag var det upp och äta frukost och sen nu i em tog jag mig ut på en svettig och andfådd promenad!

Likes

Comments

Min lediga helg har gått, perfekt helg!

Igår skulle jag åka till Värnamo med Ida, trodde jag... När hon kom för att hämta mig satte hon på mig ögonbindel och cowboyhatt (blev inte värre än så). Kom hem till en annan kompis där hon och en till stod och väntade! Så himla rolig överraskning. Där blev det mat och prat, sedan åkte vi vidare till Hagen hälsan och fick ansiktsbehandling och bara hade det allmänt mysigt. Sen på kvällen blev det ut till Vallsnäs där alla våra män kom, då de hade tagit Andreas med. För honom va det lite värre då han var full och jag slapp det ;) hehe

Favorit frukosten och favorit "desserten" just nu .... Farligt gott

Likes

Comments

Igår fick vi Bröllopspresent av vår Bestman och Brudtärna! Vacker tavla, fin blomma, sen fick jag ett fint halsband av Brudtärnan, man ska ha det ner på magen och så fort jag rör mig så låter den och det ska lugna barnet, rogivande.

Likes

Comments

Likes

Comments

Den 16 maj, kissade jag på stickan och fick ett plus. Jag var nervös, jag kissade på den, la den på golvet, la min tröja över den och sen hoppade jag i i duschen. Snabbt ute så lyfte jag på tröjan och det var ett starkt plus. Glädjetårar!

Jag kissade sedan på en som visar vilken vecka man är i, som visade att jag var i V4-5. Jag la den på sängen, sen när Andreas kom hem gick han och tittade på sängen och såg den. Glädjetårar!

Veckorna gick, illamående och mensvärk. Vi gifte oss, jag fick låtsas att dricka, Ida hjälpte mig att byta runt med glas så att de va alkoholfritt istället.

Veckorna fortsatte att gå, v12 kom, vi var lite mer lättade. Åkte på ultraljud och fick se vår lilla älskling som låg där och sprattlade. Vi blev backade till v11.

Där efter berättade vi för våra föräldrar och syskon. Men vi ville fortfarande ha det som en hemlighet.
Kläderna började bli tightare, man började skymta en utbuktning i v15(14+), ingen redig kula precis.

Illamåendet gick från att måste äta för att må bra till att må illa så fort jag åt. Mensvärk börjar avta, huvudvärk börjar komma istället. Finnar och prickar över panna, hals, nacke, rygg och bröst.

Magen ändrar form under dagen, när jag vaknar är det en "kula" mitt på magen, helt hård. Sen blir den "normal" som en kula över hela magen då jag har väldigt liten överkropp.

Nu, v17(16+) är där en ganska stor kula, enligt mig, den syns om inget annat! Även känt bubblande i magen, även ett tryck i magen, 1 gång!

Frågor?

Likes

Comments

Nu börjar man även skymta av att ögonen kommer att öppnas inom kort!! Gud vad tiden springer iväg!


Lite mys just nu <3

Likes

Comments