View tracker


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Ligger just nu i sängen och kollar på några avsnitt av gossip girl. Kollar om serien för 5 gången eller något. Är väldigt svag för serier måste jag säga, jag älskar verkligen serier!
För mig har der blivit en ganska lugn kväll. Jag sminkade min kusin som skulle ut på krogen och sedan så har jag väl myst med min familj. Det blev inga festligheter för mig denna helg då alla skulle ut på krogen och jag är inte 18. Man kan ju såklart gå på förfesten, den varar ju ganska länge men det blev inget med de då jag inte var bjuden till någon.
Men men hade en väldigt mysig kväll hemma som var välbehövlig må jag säga efter en vecka med mycket jobb. Det var skönt att bara landa och ta det lugnt en helg i alla fall!
Bloggen har lagat nere ett tag men hoppas att jag finner tid att blogga lite oftare.
Bjuder på en härlig bild från Danmark.

Likes

Comments

Idag tog vi en kort trip till skövde för att pappa skulle göra några ärenden. Så då sprang jag in på rusta en kortis och hitta dessa tre fynd. Man vet aldrig vad man kan hitta för bra där inne. Essie är mitt favorit nagellack så blev jätteglad när jag såg att det var så billigt + att jag har velat ha det nagellack jättelänge. Och Eos är ju så bra, skulle vilja ha alla!
Sally Hansen 39:-
Eos sweet mint 59:-
Essie 59:-

  • 238 readers

Likes

Comments

Hm - 99:-


Likes

Comments

I veckan så klippte jag en page på en super söt tjej. Det var verkligen hur roligt som helst!!

Likes

Comments

Satte på ett nytt klockarmband på min gant klocka idag på jobbet. Tyckte att det bruna gant-bandet hade blivit lite slitet fast jag endast haft en den i ett halvår. Och sedan så blev den finare och mer feminint med det nya bandet. Blev faktiskt riktigt nöjd!


Likes

Comments