Header

Nu har vi December, December är en av mina absoluta favoritmånader när det kommer till vintermånaderna. Jag älskar också julen och allt som har med den att göra. I år kommer vi att fira själva 'julafton' den 23:e hemma hos mina föräldrar i Närpes, för jag jobbar nämligen ett kvällsskifte den 24:e. Men sen från och med 25:e och en vecka framåt har jag min första vintersemestervecka. Längtar efter den, och lite ledigt.

Jag har nu hela kåken julpyntad, det enda som fattas är julgranen men den skall jag ta in samma vecka som själva julafton. Hoppas att vi hittar en fin gran ute i naturen, jag är lite kräsen när det kommer till att hitta den perfekta granen. Sen skall den också vara stilrent klätt och inte för mycket, men mer om det då.

Vad annars har hänt på sistone eller skall hända? Vi umgås med vänner och bjuder varandra hit och dit på middagar, jobbar en hel del, jag och Matias har tittat på en tv-serie som heter Alex, har besökt loppis och fyndat en hel del, jag har alla årets julklappar färdiga, väntar på att Solsidan långfilmen skall komma på bio, den 12:e har vi julfest med jobbet. Det är lite som har varit och skall komma på agendan denna månad.

Det jag egentligen skulle blogga om nu idag är att jag och Nathalie har startat en grupp på facebook, en grupp med inredning i Österbotten. Ni skall gå med i den och dela med er av inredning från era Österbottniska hem!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen bokade jag och Matias en södernresa till Gran Canaria, Puerto rico. Precis samma plats och samma hotell som jag besökte i början på detta år. Tyckte det var ett så otroligt bra ställe så det blev samma igen. Det blir första gången som M åker till varmare beddgrader, så det är verkligen på tiden att han också får uppleva det. Längtar!

Likes

Comments

Igår fick vi äran att delta på Nathalie och Benjamins förlovningsfest. God mat, trevligt folk och roliga lekar. Tack!

​Nu pryder två vackra bilder vårt kylskåp!

Likes

Comments

Vad glad man blir när man upptäcker att tulpaner är till salu, den här årstiden! Man brukar fynda dem i affärshyllan mera på vårsidan har jag för mig, men hoppas de fortsätter finnas året om. Favorit blomman min!

Likes

Comments

Tips på ursnygga mobilskal, från Ideal of Sweden! 💙

Likes

Comments

Lördagen den 14 Oktober

Klockan 7:15 plockade jag upp Sandra här i byn och sen bilade vi mot Vasa. Klockan 9:00 åkte båten mot Umeå. Nathalie och Terese tog med bilen över så dom åkte på och vi gick ombord. Vi satt i cafét hela vägen dit, det vågade ganska rejält på dit vägen så man ville inte röra på sig så mycket. Men vi träffade på markoolio där i vilmet och fick ta en bild med honom. Klockan 12:30 anlände båten till Umeå, vi åkte direkt till shoppingcentret Avion. Vi började med att gå genom affärerna i shoppingcentret. Sen blev det lunch på wayne´s coffee. Sen blev det att besöka ikea, det var där jag gjorde mina mesta inköp. Åkte med enbart för ikea denna gång, var inte i behov av kläder eller något annat utan jag satsade på inredningen. Det som jag hade med i ett föregående blogginlägg här fick också följa med mig hem. Innan vi åkte tillbaka till båten gick vi också in på Willys och handlade lite mat, mest varor man inte hittar här hemma i hyllan! Sen klockan 18:00 åkte båten iväg hemåt igen. Som tur var det lungt på sjön hela vägen hem. Vi var och åt vid skärgårdsbordet på vägen hem, himmelskt gott. Sen satt vi uppe i baren hela resten av vägen hem. En mycket lyckad och bra dag med bästa sällskapet, mina damer och jag!

Likes

Comments

På lördag skall jag och 3 vänner åka över till Umeå över dagen, det är Ikea som är huvudmålet denna dag. Det blev spontant, hastigt och lustigt bestämt att vi skall åka och att det passade för oss alla fyra var ju ett stort plus. På min 'önskelista' eller vill-ha lista finner man b.la detta : .. samt en hel del andra småsaker ! Älskar ikea!​


Likes

Comments

Nu ger jag mig in i bloggandet igen, för kanske säkert.. tionde gången. Men nu vill jag verkligen veta vad ni läsare skulle vara intresserade av att läsa om. Ge mig tips! Vad vill folk läsa om i en blogg eg? 

Jag kommer försåts att blogga allmänt om mig och mitt liv också, så att man 'förvarar minnen' någonstans och kan gå tillbaka och läsa vad man gjorde då och när för ens egen del. Det kommer att bli en hel del guldkorn ur vardagen, värda att nämnas!

Jag brinner mycket för inredning, resemål och musik, så en hel del sådant kommer också att slinka in här. Det kommer absolut inte att vara en blogg med perfekt fotograferade systemkamera-bilder, utan snarare suddiga iphone bilder. Men vad gör det, en bild säger mer än 1000 ord, eller hur? 

Vi får väl helt enkelt se vad det här blir till, hoppas intresset för att blogga håller i sig längre än ett halvår-år denna gång, för det är efter den tiden som bloggandet har svikit mig förut. Välkommen säger jag till er, hoppas ni skall trivas här tillsammans med mig!

OBS! Någon som vet hur man får bort all den reklam som automatiskt dyker upp på ens bloggsida här på nouw?

Likes

Comments