​Jag vet inte hur många som egentligen har sett mig i tv dessa söndagar i yle 5 denna höst. Nu tror jag att de avsnitt jag medverkar i är sända iaf, men idag blev jag uppringd utav Erik som filmade oss igen. Det skall göras ännu en intervju som skall filmas och den heter 'vad hände sen' efter examen som sen sänds i det elfte och tolfte avsnittet. Jag tror att mitt inslag kommer att spelas in på jobbet, där jag nu är och jobbar. Får se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag spenderat dagen, med mig själv. Jag har utfört ärenden på stan, varit på lunch, köpt nya svarta jeans och sen var jag också och satte mig spontant i frisörstolen och färgade mitt hår i en härlig chokladbrun nyans, från mitt urtvättade röda hår. Jag är riktigt nöjd med denna lediga onsdag, spenderades med mig själv.

Likes

Comments

Idag skall vi åka in till torget här i Vasa och stöda Vasa Centralsjukhus under manifestationen! 💪

Likes

Comments

Jag och min familj har bokat en resa till södern mellan den 29 januari till 6 februari. Vi skall åka till Gran Canaria, puerto Rico. Det var dit jag flög och reste för första gången i mitt liv när jag var 6-7 år. Så nu har vi tänkt att vi skall åka tillbaka dit igen, i vuxen ålder hela familjen. Kommer att bli härligt.

Likes

Comments

Tycker man får läsa om mens på nästan varje kvinnliga blogg just nu, efter att radio x3m tyckte man skulle berätta om sin första mens upplevelse. Sen är det många som skriver 'hur kan man inte komma ihåg', när man fick sin första mens. Hmm let's see, I do. Jag kommer faktiskt inte alls ihåg hur det gick till. Kan med andra ord inte varit mer dramatiskt än att jag satte mig på toaletten och hej, hopp, där hade den dykt upp i trosan. Men jag kommer ihåg att jag var13 år iaf, visst är det då man går i sjuan i högstadiet? Yes så var det!

Likes

Comments

Hej på er! Bloggandet lämnar så otroligt efte,r det ber jag om ursäkt för. Nu har jag börjat jobba på Folkhälsans Gruppboende tillbaka efter en sommar på akutvårdsavdelningen. Där flyter det på som förut och jag trivs superbra. Har en känsla av att jag kommer lämna där och jobba ett bra tag framöver.

Sådär annars då? Igår var jag med tjejerna till Sandra i korsnäs på födelsedagsmiddag. Lika trevlig varje gång och man ordagrant rullar hem efter allt gott den damen bjuder på. Jag har nu två lediga dagar (måndag-tisdag) eftersom att jag jobbade hela helgen som var. Idag har jag storstädat, sådant som också måste göras. Imorgon kommer Emma till Vasa. Det är säkert över året sen vi träffades senast, så det börjar minsann vara på tiden nu igen. Så det skall bli riktigt kul.

Under hela sommaren har jag inte handlat en endaste inredingspryl. Har prioriterat pengarna på resor och annat istället. Men nu värker min inredningstand något enormt och det jag mest drömmer om just nu är en ny säng. Har googlat på massor av inspiration. Den ska vara grå, 180 cm bred, vara hög och utan sänggavel för jag kan gärna fortsätta använda den egna gjorda gaveln jag har redan nu, Men gud vad dyra dom är. Billigaste jag har sett kostar 900€, aaare you kidding me. Men iofs, en säng, spenderar man halva sitt liv i.

​Typ denna som på bilden åvan? JA TACK!

Likes

Comments

​Stockholmsresan i början på veckan kan jag beskriva med ett ord, amazing. Jag har shoppat, träffar kompisar, lyxat på hotell, vandrat i gamla stan, besökt mall of scandinavia, åkt mycket tunnlbana och ätit gott!

Likes

Comments

Jag är lite sugen på att införskaffa Calvin Klein underkläder åt mig.

Likes

Comments